Aktuell informasjon om koronaviruset
(Senest oppdatert 06.04.2020)

UD har innført et generelt reisefraråd – hva gjelder?
Fra den 14.mars kom Utenriksdepartementet (UD) med fraråd om reiser til alle land. Reiserådet gjaldt for reiser med avreise fra og med 14.mars til og med 14.april. Fredag 3.april gikk UD ut med en forlengelse av sitt fraråd, og reiserådet gjelder per i dag inntil videre. Dette betyr at reiserådet gjelder i 14 dager frem i tid. Samtlige berørte reisende kommer til å bli kontaktet av oss fra og med 6.april. Vi kontakter alle reisende i turordning etter avreisedato via e-post og telefon. Vi ber om at alle som ikke har blitt kontaktet av oss om å avvakte vår kontakt.

Hva skjer hvis forutsetningene endres i løpet av en pågående reise?
Vi følger nøye med på utviklingen på alle våre reisemål og bevaker beslutninger fra UD og lokale myndigheter. Avhengig av omfatning har vi mulighet til å tilpasse planlagte aktiviteter og reisens innhold hvis nye anbefalinger oppstår i løpet av reiseruten.

Hva gjelder for reisende som er ute på reise nå?
Ingenting er viktigere for oss en våre reisende og vi følger situasjonen rundt i verden nøye. Noen land stenger nå grensene, i disse tilfeller gjør vi alt kan for å få hjem våre reisende så fort som mulig. Om din reise er påvirket blir du kontaktet av oss.

Om du ikke hører noe fra oss kan du gå ut fra att din reise fortsetter som planlagt, og att din hjemreise til Norge skjer på ordinær hjemreisedato. Samtidig ber vi deg er oppmerksom på ny endringer fra myndigheter eller flyselskap kan skje på kort varsel.

Ved spørsmål, ta gjerne kontakt med oss på vår vakttelefon. Dette nummer finner du på reisebeviset.

Informasjon fra administerende direktør David Karlsson
Klikk her for å se informasjonsbrevet ( på svensk) som gikk ut 24 mars.