Aktuell informasjon om koronaviruset
(Senest oppdatert 23.06.2020)

UD har innført et generelt reisefraråd – hva gjelder?
Norske UD har innført et reisefraråd som per i dag gjelder til og med 20.august. Dette rådet kan endres med kort varsel og vi følger utviklingen nøye. Visse land er allerede unntatt fra dette frarådet. Under ser man hvilke land dette gjelder, og vi kommer til å fylle på denne listen etter hvert som UD eventuelt kommer med nye beskjeder.

Danmark
Finland
Færøyene
Grønland
Island

Reiser til land på denne listen kommer til å gjennomføres som normalt, hvis ikke annet blir kommunisert av Jambo Tours. Vi følger situasjonen på disse og øvrige destinasjoner nøye, og dersom det finnes et reisefråd fra UD 14 dager før avreise, vil reisen bli kansellert. Berørte reisende vil bli kontaktet av oss via e-post eller telefon. Vi ber reisende som ikke har blitt kontaktet om å avvakte til vi tar kontakt.

Hva gjelder for avreiser etter 20.august til de destinasjoner som UD fraråder resier til i dag?
For reiser med avreisedato etter 20.august, og som ikke er inkludert i listen over, gjelder TEMAs ordinære avbestillings– og ombookingsregler. Disse finner du her. Vi følger situasjonen nøye, og dersom det finnes et reisefråd fra UD 14 dager før avreise vil reisen bli kansellert. Berørte reisende vil bli kontaktet av oss via e-post eller telefon.

Hva skjer hvis forutsetningene endres i løpet av en pågående reise?
Vi følger nøye med på utviklingen på alle våre reisemål og bevaker beslutninger fra UD og lokale myndigheter. Avhengig av omfatning har vi mulighet til å tilpasse planlagte aktiviteter og reisens innhold hvis nye anbefalinger oppstår i løpet av reiseruten.

Hva gjelder for reisende som er ute på reise nå?
Ingenting er viktigere for oss en våre reisende og vi følger situasjonen rundt i verden nøye. Noen land stenger nå grensene, i disse tilfeller gjør vi alt kan for å få hjem våre reisende så fort som mulig. Om din reise er påvirket blir du kontaktet av oss.

Om du ikke hører noe fra oss kan du gå ut fra att din reise fortsetter som planlagt, og att din hjemreise til Norge skjer på ordinær hjemreisedato. Samtidig ber vi deg er oppmerksom på ny endringer fra myndigheter eller flyselskap kan skje på kort varsel.

Ved spørsmål, ta gjerne kontakt med oss på vår vakttelefon. Dette nummer finner du på reisebeviset.

Tilbakebetaling av kansellerte reiser
Alle Jambo Tours reisende som har fått en reise kansellert har rett til å få refundert innbetalt beløp. Akkurat nå er omfanget så stort at det tar lengre tid enn vanlig med tilbakebetalingene. Du som har fått en reise kansellert vil få innbetalt beløp refundert tre måneder etter planlagt avreisedato. Et fint alternativ til dette er å booke om din reise til en senere dato, nå også med en rabatt på 1 000 kr per person. Har dere ikke mulighet til å endre avreisedato akkurat nå, går det også bra å få innbetalt beløp tilbake i form av et gavekort. Her legger vi til 1 000 kr per person.

Informasjon fra administerende direktør David Karlsson
Klikk her for å se informasjonsbrevet ( på svensk) som gikk ut 24 mars.