TELEFON 21 05 26 26
TEL 21 05 26 26
 

Ekte opplevelser!

Mindre format – større opplevelser. Det er med den innsikten vi har nærmet oss verden. Står valget mellom to hotell av samme kvalitet, så tar vi alltid det minste. Vi velger dessuten familiedrevne og lokalt eide anlegg om muligheten er tilstede.

Respekt for mennesker og dyr

For oss handler reiser om møter. Møter med mennesker, dyr og natur. Vi møter alle på deres vilkår, med varsomhet og respekt. Det går alltid an å komme enda nærmere en løveflokk, men ikke uten å forstyrre dem. Vårt utgangspunkt er at dyrene skal leve uten påvirkning. Det setter grenser. Vi kommer aldri i konvoier, men ferdes på det meste i to kjøretøy.

På samme måten viser vi respekt for mennesker og deres miljø. Vi går ikke inn uten at vi er inviterte. Vi tar ikke bilder uten lov. Vårt mål er å møte mennesker på en ordentlig måte, å få ta del i den lokale kulturen og få en dypere forståelse for liv og hverdag.

Strever alltid etter å bli bedre

Våre guider er en viktig forutsetning. I løpet av alle årene – nå nesten 40 – har vi fått et team som er vanskelig å slå. På reisene, som ledes av skandinavisktalende Jamboguider – våre rundreiser med merket Jambo Ensemble, Jambo Junior og utvalgte Jambo Safari – reiser du med skandinavisktalende guider, som ofte bor i den regionen de arbeider. Entusiaster, som kan språket, stedene og folket. Som beriker hver reise med sine fortellinger og med sitt ønske om å dele. Som gjør at hver reise blir ekte. Vi forsøker også å gjøre en forskjell. Der vi er tilstede engasjerer vi oss også på ulike måter for å minske vårt avtrykk og støtte en positiv utvikling. Vi har fortsatt langt igjen og kjenner oss ofte utilstrekkelige. Men vi strever alltid etter å bli bedre.

For oss er det ekte opplevelser!

 

om_jambo_lejon_opt