Jambo ToursMalaysiaBorneos natur og folk

Borneos natur og folk

Eventyr blant regnskog og fjell. 

For alle som elsker naturen er eksotiske Borneo noe helt for seg selv. Denne reisen går til noen av Sarawak og Sabahs mest avsidesliggende områder. Den starter i vest hos Ibanfolket ved Lemanakelven der man bor i tradisjonelle langhus. Reisen går videre mot øst med fire opplevelsesrike dager i Danumdalen med sin dypgrønne primærregnskog, rik på dyreliv. Reisen avsluttes med rafting og vandring til toppen av Mount Kinabalu.

På Borneo, med sin regnskog og jungel, er sjansene store for å se ville orangutanger, dvergelefanter og andre dyr. reisen inneholder spennende rafting og vandring til toppen av fjellet Kinabalu som tar oss opp til over 4000 m.o.h. Det er også lett å komme i kontakt med både moderne storbymennesker, og de som lever langs elvene.


Type reise:
Reisens lengde:
13 dager
Antall deltakere:
2–12
Reisens Høydepunkter
 • Toppen fra Kinabalu fjellet
 • Ibanfolket
 • Mengkaks regnskogsområde
 • Rafting på Kiuluelven
 • Kinabalu nasjonalpark
Kombiner med
 • Kuala Lumpur, Malaysia
 • Kota Kinabalu, Borneo
Reisens Høydepunkter
 • Toppen fra Kinabalu fjellet
 • Ibanfolket
 • Mengkaks regnskogsområde
 • Rafting på Kiuluelven
 • Kinabalu nasjonalpark

Programöversikt

Dag 1. Avreise. Avreise fra Skandinavia.

Dag 2. Ankomst Kuching

Etter flybytte ankomst på kvelden til Kuching, hovedstad i provinsen Sarawak på Borneo. Transfer til sentralt beliggende hotell.

Dag 3. Lemanaks regnskogsområde

Kuching forlates med minibuss/bil og går videre gjennom Sarawaks pepperavlinger og kakao- og gummiplantasjer. I Serian blir det stopp for en kort byrundtur i byen....

Dag 4. Ibanfolket i Lemanak

Etter frokost gjøres en vandring i jungelen for å utforske omgivelsene. Etterpå blir det oppvisning i kunsten å bruke et blåserør. Kort hvile før fortsettelsen...

Dag 5. Tilbake til Kuching

Etter frokost blir det tilbakereise til Kuching med ankomst sen ettermiddag. På tross av at Kuching er en relativt stor by med sine ca 400 000 innbyggere får man...

Dag 6. Danumdalens regnskog

Morgenfly til Lahad Datu via Kota Kinabalu. Herfra fortsetter reisen gjennom skog og kakaoplantasjer til Danumdalen, (ca 2 tim.). Lodgen, Borneo Rainforest Lodge,...

Dag 7. Danumdalen

Om formiddagen utforskes Kistestien og den del av skogen som fører opp til bergsprekken med trekister som tidligere fungerte som gravplass ”Kisteklippen”. Ved...

Dag 8. Danumdalen

Enda en formiddag tilbringes i jungelen for nye opplevelser av regnskogens lyder og severdigheter. I dag går veien til det vakre Elvfallet og fortsetter så til...

Dag 9. Danumdalen–Kota Kinabalu

Frem til lunsj er dagen ledig. Deretter blir det tilbakereise til Lahad Datu og ettermiddagsflyet til Kota Kinabalu. Transfer til det sentralt beliggende hotellet.

Dag 10. Rafting på Kiuluelven

Denne raftingen har vanskelighetsgrad 1-2 og er med andre ord ganske enkel, med lette fosser og lange strekninger av jungel og Dusunbyer med fruktavlinger. Den innledes...

Dag 11. Kinabalu nasjonalpark

Det meste av dagen brukes til Kinabalu Park. Bussturen, som starter om morgenen, tar ca. to timer og går gjennom et vakkert landskap. Langs veien gjøres et stopp...

Dag 12. Trekking oppover fjellet Kinabalu

Etter en tidlig frokost går man videre til parkens registreringskontor for å møte vår fjellguide. Etter en gjennomgang starter vandringen til Laban Rata som tar...

Dag 13. Fjellet Kinabalus topp

Vekking kl. 02.00 for å ta seg opp den siste biten og til toppen for å se den vakre soloppgangen. Tilbake til Laban Rata for frokost og så videre ned mot Mesilau...

Dag 14. Avkobling i Kota Kinabalu

Siste dagen er helt på egen hånd. Slapp av ved hotellet, oppdag byen eller ta en båt ut til en av de små øyene i Tunkul Abdul Rahmans nasjonalpark, utenfor kysten.

Dag 15. Hjemreise

Avreise fra Kota Kinabalu på ettermiddagen. Flybytte i Kuala Lumpur. Avreise til Amsterdam ved midnatt og flybytte videre til Skandinavia.

Dag 16. Hjemkomst

Ankomst Skandinavia tidlig morgen.

Dag 1. Avreise. Avreise fra Skandinavia.

Dag 2. Ankomst Kuching
Etter flybytte ankomst på kvelden til Kuching, hovedstad i provinsen Sarawak på Borneo. Transfer til sentralt beliggende hotell.

Dag 3. Lemanaks regnskogsområde
Kuching forlates med minibuss/bil og går videre gjennom Sarawaks pepperavlinger og kakao- og gummiplantasjer. I Serian blir det stopp for en kort byrundtur i byen. Reisen fortsetter så til Lachau for lunsj før ankomst til Lemanak-elven. Her blir det ombordstigning i en longboat med motor for en spennende ferd motstrøms gjennom den tette regnskogen. Ankomst til et Longhouse der man opplever en livsstil som tar oss tilbake i tiden. Middagen serveres i enkle guesthouse. På kvelden blir det oppvisning i tradisjonelle danser, og det lokale risvinet ”tuak” serveres av vertene. Opphold i enkle langhus med felles fasiliteter.

Dag 4. Ibanfolket i Lemanak
Etter frokost gjøres en vandring i jungelen for å utforske omgivelsene. Etterpå blir det oppvisning i kunsten å bruke et blåserør. Kort hvile før fortsettelsen med båt oppstrøms for å besøke en annen av Ibanfolkets by. Tradisjonell lunsj ved elvebredden tillaget med hjelp av bambus. Tilbake til egen by og resten av dagen er fri for avkobling eller hvorfor ikke ta en dukkert i Lemanakelven. Middagen består av lokale delikatesser, og etterpå besøkes igjen de nye vennene våre i deres longhouse. I kveld skal de vise noen av sine håndverksprodukter – blant annet veverier og stoffer produsert av Ibanfolkets kvinner – samt også noe trehåntverk.

Dag 5. Tilbake til Kuching
Etter frokost blir det tilbakereise til Kuching med ankomst sen ettermiddag. På tross av at Kuching er en relativt stor by med sine ca 400 000 innbyggere får man følelsen av at det er en pittoresk småby. Bykjernens kronglete gater og smug kantet av hus fra 1800-tallet og de vennlige menneskene man møter gjør at man raskt kjenner seg velkommen.

Dag 6. Danumdalens regnskog
Morgenfly til Lahad Datu via Kota Kinabalu. Herfra fortsetter reisen gjennom skog og kakaoplantasjer til Danumdalen, (ca 2 tim.). Lodgen, Borneo Rainforest Lodge, ligger ved Danumelven i utkanten av en lavlandsregnskog og er hjemsted for hele skalaen av Sabahs fauna inklusive de sjeldne Sumatraneshornene, pygméelefanter, treleoparder og orangutanger samt et stort antall fuglearter. Ankomst på ettermiddagen. Området består av mange vandringsstier, fossefall og hengebroer i trekronene. Etter lunsj presenteres området og deretter blir det vandring, både på stiene og i trekronene. Tilbake til lodgen for middag. Om været tillater gjøres en kveldssafari og man opplever livet i jungelen om natten. Til dagene i regnskogen er det bra å ha med badetøy, regntøy, langermet genser, kikkert, håndkle, solkrem, myggmiddel, lommelykt, hatt og gode sko med høye strømper.

Dag 7. Danumdalen
Om formiddagen utforskes Kistestien og den del av skogen som fører opp til bergsprekken med trekister som tidligere fungerte som gravplass ”Kisteklippen”. Ved Jacuzzipoolen, som egentlig er en serie dype vannbassenger og som ender i et eneste stort basseng, kan det tas en pause med mulighet for avkjøling. Tilbake til lodgen for lunsj. Ettermiddagen kan brukes til vandringer på en av de øvrige stiene, bad i elven på bilslanger eller til ren avkobling.

Dag 8. Danumdalen
Enda en formiddag tilbringes i jungelen for nye opplevelser av regnskogens lyder og severdigheter. I dag går veien til det vakre Elvfallet og fortsetter så til det større fossefallet Ormfallet, navngitt etter sin slingrende form. Lunsj på lodgen. Ettermiddagen tilbringes etter egne ønskemål, f.eks. med jungelvandring eller med en avkoblende stund på en flytering i Danumelven. Etter middagen på lodgen gjøres en kveldssafari.

Dag 9. Danumdalen–Kota Kinabalu
Frem til lunsj er dagen ledig. Deretter blir det tilbakereise til Lahad Datu og ettermiddagsflyet til Kota Kinabalu. Transfer til det sentralt beliggende hotellet.

Dag 10. Rafting på Kiuluelven
Denne raftingen har vanskelighetsgrad 1-2 og er med andre ord ganske enkel, med lette fosser og lange strekninger av jungel og Dusunbyer med fruktavlinger. Den innledes naturligvis med en sikkerhetsgjennomgang. Ta med badetøy, sko med gummisåle og skiftetøy. Observer at raftingen er avhengig av vann-nivå og værforhold. Alle deltakere bes undertegne en ansvarsfraskrivningsavtale.

Dag 11. Kinabalu nasjonalpark
Det meste av dagen brukes til Kinabalu Park. Bussturen, som starter om morgenen, tar ca. to timer og går gjennom et vakkert landskap. Langs veien gjøres et stopp hos Dusunfolket der Nabalumarkedet med diverse håntverk pågår. Vel på plass i Poring blir det en guidet tur til fots blant tretoppene via hengebroer. Ferden fortsetter til Kinabalu National Park, hjem for halvparten av verdens blomstrende vekster, men også kjent for fjellet Kinabalu, 4 095 moh og det høyeste fjellet i Sørøst-Asia. Parkens naturguide tar oss med på noen av de mange vandringsstiene rundt parken, som har mer enn 1000 arter av flora. Ta med gode sko, vann, lommelykt, regntøy, myggmiddel, hatt, solkrem og evt medisiner for den høye høyden.

Dag 12. Trekking oppover fjellet Kinabalu
Etter en tidlig frokost går man videre til parkens registreringskontor for å møte vår fjellguide. Etter en gjennomgang starter vandringen til Laban Rata som tar cirka 6-8 timer avhengig av deltakernes individuelle fysikk. Vandringen går gjennom ulike vegetasjonssoner fra frodige skogsområder til karrig fjellvegetasjon. Laban Rata Resthouse ligger på 3 353 moh der overnattingen skjer i sovesaler. Ettermiddagen nytes i ro og fred og med utforsking av omgivelsene.

Dag 13. Fjellet Kinabalus topp
Vekking kl. 02.00 for å ta seg opp den siste biten og til toppen for å se den vakre soloppgangen. Tilbake til Laban Rata for frokost og så videre ned mot Mesilau og transport til Kinabalu Park for en lett lunsj. Vel fremme i Kota Kinabalu blir det innsjekk på hotell ved stranden.

Dag 14. Avkobling i Kota Kinabalu
Siste dagen er helt på egen hånd. Slapp av ved hotellet, oppdag byen eller ta en båt ut til en av de små øyene i Tunkul Abdul Rahmans nasjonalpark, utenfor kysten.

Dag 15. Hjemreise
Avreise fra Kota Kinabalu på ettermiddagen. Flybytte i Kuala Lumpur. Avreise til Amsterdam ved midnatt og flybytte videre til Skandinavia.

Dag 16. Hjemkomst
Ankomst Skandinavia tidlig morgen.

[F=Frukost L=Lunch M=Middag]

Fullständigt program

Dag 1. Avreise. Avreise fra Skandinavia. [Måltider på flyet]

Dag 2. Ankomst Kuching
Etter flybytte ankomst på kvelden til Kuching, hovedstad i provinsen Sarawak på Borneo. Transfer til sentralt beliggende hotell. [Måltider på flyet]

Dag 3. Lemanaks regnskogsområde
Kuching forlates med minibuss/bil og går videre gjennom Sarawaks pepperavlinger og kakao- og gummiplantasjer. I Serian blir det stopp for en kort byrundtur i byen. Reisen fortsetter så til Lachau for lunsj før ankomst til Lemanak-elven. Her blir det ombordstigning i en longboat med motor for en spennende ferd motstrøms gjennom den tette regnskogen. Ankomst til et Longhouse der man opplever en livsstil som tar oss tilbake i tiden. Middagen serveres i enkle guesthouse. På kvelden blir det oppvisning i tradisjonelle danser, og det lokale risvinet ”tuak” serveres av vertene. Opphold i enkle langhus med felles fasiliteter. [F-L-M]

Dag 4. Ibanfolket i Lemanak
Etter frokost gjøres en vandring i jungelen for å utforske omgivelsene. Etterpå blir det oppvisning i kunsten å bruke et blåserør. Kort hvile før fortsettelsen med båt oppstrøms for å besøke en annen av Ibanfolkets by. Tradisjonell lunsj ved elvebredden tillaget med hjelp av bambus. Tilbake til egen by og resten av dagen er fri for avkobling eller hvorfor ikke ta en dukkert i Lemanakelven. Middagen består av lokale delikatesser, og etterpå besøkes igjen de nye vennene våre i deres longhouse. I kveld skal de vise noen av sine håndverksprodukter – blant annet veverier og stoffer produsert av Ibanfolkets kvinner – samt også noe trehåntverk.[F-L-M]

Dag 5. Tilbake til Kuching
Etter frokost blir det tilbakereise til Kuching med ankomst sen ettermiddag. På tross av at Kuching er en relativt stor by med sine ca 400 000 innbyggere får man følelsen av at det er en pittoresk småby. Bykjernens kronglete gater og smug kantet av hus fra 1800-tallet og de vennlige menneskene man møter gjør at man raskt kjenner seg velkommen. [F-L]

Dag 6. Danumdalens regnskog
Morgenfly til Lahad Datu via Kota Kinabalu. Herfra fortsetter reisen gjennom skog og kakaoplantasjer til Danumdalen, (ca 2 tim.). Lodgen, Borneo Rainforest Lodge, ligger ved Danumelven i utkanten av en lavlandsregnskog og er hjemsted for hele skalaen av Sabahs fauna inklusive de sjeldne Sumatraneshornene, pygméelefanter, treleoparder og orangutanger samt et stort antall fuglearter. Ankomst på ettermiddagen. Området består av mange vandringsstier, fossefall og hengebroer i trekronene. Etter lunsj presenteres området og deretter blir det vandring, både på stiene og i trekronene. Tilbake til lodgen for middag. Om været tillater gjøres en kveldssafari og man opplever livet i jungelen om natten. Til dagene i regnskogen er det bra å ha med badetøy, regntøy, langermet genser, kikkert, håndkle, solkrem, myggmiddel, lommelykt, hatt og gode sko med høye strømper. [F-M]

Dag 7. Danumdalen
Om formiddagen utforskes Kistestien og den del av skogen som fører opp til bergsprekken med trekister som tidligere fungerte som gravplass ”Kisteklippen”. Ved Jacuzzipoolen, som egentlig er en serie dype vannbassenger og som ender i et eneste stort basseng, kan det tas en pause med mulighet for avkjøling. Tilbake til lodgen for lunsj. Ettermiddagen kan brukes til vandringer på en av de øvrige stiene, bad i elven på bilslanger eller til ren avkobling. [F-L-M]

Dag 8. Danumdalen
Enda en formiddag tilbringes i jungelen for nye opplevelser av regnskogens lyder og severdigheter. I dag går veien til det vakre Elvfallet og fortsetter så til det større fossefallet Ormfallet, navngitt etter sin slingrende form. Lunsj på lodgen. Ettermiddagen tilbringes etter egne ønskemål, f.eks. med jungelvandring eller med en avkoblende stund på en flytering i Danumelven. Etter middagen på lodgen gjøres en kveldssafari. [F-L-M]

Dag 9. Danumdalen–Kota Kinabalu
Frem til lunsj er dagen ledig. Deretter blir det tilbakereise til Lahad Datu og ettermiddagsflyet til Kota Kinabalu. Transfer til det sentralt beliggende hotellet. [F-L]

Dag 10. Rafting på Kiuluelven
Denne raftingen har vanskelighetsgrad 1-2 og er med andre ord ganske enkel, med lette fosser og lange strekninger av jungel og Dusunbyer med fruktavlinger. Den innledes naturligvis med en sikkerhetsgjennomgang. Ta med badetøy, sko med gummisåle og skiftetøy. Observer at raftingen er avhengig av vann-nivå og værforhold. Alle deltakere bes undertegne en ansvarsfraskrivningsavtale. [F-L]

Dag 11. Kinabalu nasjonalpark
Det meste av dagen brukes til Kinabalu Park. Bussturen, som starter om morgenen, tar ca. to timer og går gjennom et vakkert landskap. Langs veien gjøres et stopp hos Dusunfolket der Nabalumarkedet med diverse håntverk pågår. Vel på plass i Poring blir det en guidet tur til fots blant tretoppene via hengebroer. Ferden fortsetter til Kinabalu National Park, hjem for halvparten av verdens blomstrende vekster, men også kjent for fjellet Kinabalu, 4 095 moh og det høyeste fjellet i Sørøst-Asia. Parkens naturguide tar oss med på noen av de mange vandringsstiene rundt parken, som har mer enn 1000 arter av flora. Ta med gode sko, vann, lommelykt, regntøy, myggmiddel, hatt, solkrem og evt medisiner for den høye høyden. [F-L-M]

Dag 12. Trekking oppover fjellet Kinabalu
Etter en tidlig frokost går man videre til parkens registreringskontor for å møte vår fjellguide. Etter en gjennomgang starter vandringen til Laban Rata som tar cirka 6-8 timer avhengig av deltakernes individuelle fysikk. Vandringen går gjennom ulike vegetasjonssoner fra frodige skogsområder til karrig fjellvegetasjon. Laban Rata Resthouse ligger på 3 353 moh der overnattingen skjer i sovesaler. Ettermiddagen nytes i ro og fred og med utforsking av omgivelsene. [F-L-M]

Dag 13. Fjellet Kinabalus topp
Vekking kl. 02.00 for å ta seg opp den siste biten og til toppen for å se den vakre soloppgangen. Tilbake til Laban Rata for frokost og så videre ned mot Mesilau og transport til Kinabalu Park for en lett lunsj. Vel fremme i Kota Kinabalu blir det innsjekk på hotell ved stranden. [F-L]

Dag 14. Avkobling i Kota Kinabalu
Siste dagen er helt på egen hånd. Slapp av ved hotellet, oppdag byen eller ta en båt ut til en av de små øyene i Tunkul Abdul Rahmans nasjonalpark, utenfor kysten. [F]

Dag 15. Hjemreise
Avreise fra Kota Kinabalu på ettermiddagen. Flybytte i Kuala Lumpur. Avreise til Amsterdam ved midnatt og flybytte videre til Skandinavia. [F-Måltider på flyet]

Dag 16. Hjemkomst
Ankomst Skandinavia tidlig morgen.

[F=Frukost L=Lunch M=Middag]

Boende

Lengde: 2
By: Kuching

Abell Hotel

star5
Lengde: 2
By: Kuching

Mengkak Longhouse

star5
Lengde: 2
By: Kota Kinabalu

The Jesselton Hotel

star5
Lengde: 2
By: Kota Kinabalu

Beringgis Beach Resort & Spa

star5

Fakta

Type reise: Jambo Explorer
Avreiser: Daglig
Reisens lengde: 16 dager
Antall deltakere: 2-12 personer. Internasjonal gruppe.

Prisen inkluderer:• 13 hotellnetter *** OBS i Lemanak og på fjellet Kinabalu deler reisende rom.
• 13 frokoster
• 9 lunsjer
• 7 middager
• Fly fra Skandinavia, økonomiklasse
• 5 innenriksflyvninger (Air Asia/Malaysia Airlines)
• Transporter i luftkondisjonert buss. Kanoer/longboats på elvene
• Entreer til severdigheter iflg program
• Naturkyndige, engelsktalende guider møter på respektive plass
• Flyselsk. drivstofftillegg, skatter og avgifter

Indikasjonspris: 40 500 SEK

Prisen inkluderer ikke:• Driks, beregn 200 MYR/person.
• Drikke til måltidene

Klima Tropisk med dagtemperaturer rundt 30 °C og nattetemperaturer rundt 22 °C. Høy luftfuktighet og rikelig med nedbør visse tider av året. Et klimaskille eksisterer midt mellom Sabah og Sarawak som gjør at det regner svært ulikt i de to provinsene.
Utstyr/klær Ta ikke med for mye bagasje. Lette bomullsklær (gjerne langbukser og langermet bomullsgenser i jungelen) anbefales. Bekvemme sko som sandaler eller tursko. Badetøy og regntøy. Høye strømper. Unngå gjerne sterke farger i regnskolgen. Ekstra batteri og minnekort eller film. Kikkert, lommelykt, solkrem og myggmiddel kan være bra å ha.
Kombinasjoner/forlengelser Reisen kan forlenges og kombineres med andre byer i Malaysia.

Vi tar forbehold om ev. endringer i programmet/prisen.
 

Kombinationer

Kuala Lumpur, Malaysia

Kuala Lumpur, Malaysias hovedstad. Hvor du enn skal reise i Malaysia er byen et utmerket utgangspunkt. Opplev Kuala Lumpur, eller "KL" som byen kalles på folkemunne. Byen utgjør en spennende blanding av fjærne Østens gamle kultur og det moderne samfunnet. Her finner du historiske bygninger og skyskrapere side om side, hvorav de mest kjente er de 452 meter høye tvillingtårnene Petronas Twin Towers.

Kota Kinabalu, Borneo

Utenfor Kota Kinabalu på Malaysiske Borneo fins vidstrakte, fine sandstrender og vakker natur som gjort for late dager med sol og bad.

Prisblad

Borneos natur og folk 2017-20

Samtlige priser vises i NOK
Rundreise med lokale engelsktalende guider.
Pris/person fra Stockholm. Flytillegg fra København og Oslo, se tabell under.


Avreisedato Antal hotell-nätter Paket vuxen Paket Ordin. bädd barn X-tra bädd
Del i dblrum Enkel-rum
1/4-10/12 10 29350 32850
11/12-30/12 10 32950 36490
31/12-31/3 10 29350 32850

ORT / Logi
(med reservation för ändringar)
Klass Antall netter
KUCHING
Abell Hotel
1
MENGKAK
Longhouse
Enkelt 2
KUCHING
Abell Hotel
1
KOTA KINABALU
Jesselton Hotel
2
KINABALU PARK
Kinabalu Park Resort
1
KINABALU PARK
Laban Rata Resthouse
1
KOTA KINABALU
Beringgis Beach Resort & Spa
2

Prisen inkluderer drivstofftillegg, flyskatter og sikkerhetsavgifter. Disse er p.t 4.400 kr. Flyselskapenes avgifter og drivstofftillegg kan justeres med kort varsel. Eksakt pris fastsettes ved billettering.

Kombinasjoner/Forlengelser Denne reisen kan utmerket forlenges på Borneo eller annet sted i Malaysia. Kontakt oss eller ditt reisebyrå for mer informasjon. Nyttårsmiddag Tilbringes nyttårsnatten på beringis Beach Resort & Spa, tilkommer ca 280kr/person for en obligatorisk nyttårsmiddag.
Antall deltakere Prisantydningen er basert på selskap med minst 2 reisende og max 9 reisende. Indikasjonspristillegg for selskap med 1 reisende motsvarer ca 20 700 kr på dobbeltromsprisen. 

Skriv ut "Fullständigt program" och "Fakta"
Bestill din reise
Pris voksen fra
29 350 NOK

inklusive flyskatter og drivstofftillegg

Prisen inkluderer
 • 13 hotellnetter *** OBS i Lemanak og på fjellet Kinabaludeler reisende rom.
 • 13 frokoster
 • 9 lunsjer
 • 7 middager
 • Fly fra Skandinavia, økonomiklasse
 • 5 innenriksflyvninger
 • Transporter i luftkondisjonert buss. Kanoer/longboats på elvene
 • Entreer til severdigheter iflg program
 • Naturkyndige, engelsktalende guider møter på respektive plass
 • Flyselsk. drivstofftillegg, skatter og avgifter
NaturKulturEventyr

Kontakta våra reseexperter: 21 05 26 26 • info@jambotours.no

Reisens Høydepunkter
 • Toppen fra Kinabalu fjellet
 • Ibanfolket
 • Mengkaks regnskogsområde
 • Rafting på Kiuluelven
 • Kinabalu nasjonalpark
Gjennomsnittstemperatur
Kota Kinabalu
  L°   V°   S   R
30 27   7 15
30 28   6 10
31 28   8   9
32 29   8 12
32 29   8 15
31 29   7 13
31 28   7 13
31 28   7 12
31 28   7 16
31 28   7 18
31 28   7 20
31 27   7 18
 • L = Temperatur luft
 • V = Temperatur vann
 • S = Soltimer per dag
 • R = Regndager per måned
Vis flere temperaturer
Langkawi
  L°   V°   S   R
31 27   8   7
32 28   8   5
32 28   8   9
32 29   8 13
31 29   6 13
31 29   7 10
31 28   7 10
31 28   4 20
30 28   5 17
30 28   6 21
30 28   6 18
31 27   6   8
Tioman/Redang
  L°   V°   S   R
29 26   5 20
31 28   6   9
32 29   7   8
33 29   7   8
33 28   7   9
33 29   6   7
32 28   6   7
32 28   6   8
32 28   6 12
32 27   5 14
30 27   4 16
29 26   3 20
 
XClose
Reisenyheter fra Jambo Tours
Abonner på Jambo Tours nyhetsbrev!

Den beste måten å holde deg oppdatert i Jambo Tours spennende verden. Du får de seneste reisenyhetene, tilbud og invitasjoner til våre inspirerende reisekvelder. Alt du trenger å gjøre er å fylle i opplysningene under.

Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet