Jambo ToursJambo KompassHongkong & Filippinene

Hongkong & Filippinene

Først en verdensby, så strender i verdensklasse. 

Filippinene er et av de beste badeparadisene i Asia. Strendene er av høyeste klasse og er midt i blinken for de som ønsker late dager på stranden. Å forgylle reisen med noen dager i en av Sørøst-Asias mest interessante metropoler, Hongkong, er noe vi virkelig kan anbefale.

Blandingen av øst og vest er påtagelig i Hongkong og antallet skyskrapere i forhold til byens størrlse er flere enn noe annet sted i verden. Antakeligvis gjelder det samme i antallet neonskilter noe som gjør at byen tilbyr et fantastisk lysskuespill når mørket faller på. Butikker, markeder og restauranter holder åpent til langt på natt. Hongkong er en matby i verdensklasse, der mat fra verdens alle hjørner serveres i alle prisklasser. Men her fins ikke bare et fantastisk storbymiljø. På øyer som Lantau, Peng Chau og Lamma og i New Territories fins også frodig landsbygd og pittoreske, typisk kinesiske byer.

Bare et par timers flyreise sørover ligger Filippinenes fantastiske øyverden. Ved Cebus kyst ligger den lille øya Mactan Island, med den største konsentrasjonen av hotell og det er her vårt utvalg befinner seg. Hit kommer du for sol og bad. Øya har bruforbindelse med Cebu og det tar ikke mer enn ca 30 minutter fra Cebu City.

Ved Bohol fins utmerkede strender, men også tradisjonelt jordbrukslandskap med risavlinger. Våre hotellvalg ligger på den lille naboøya Panglao, som har broforbindelse til Bohol. Et perfekt sted for sol og bad. 

Type reise: Jambo Kompass Ferdige reisepakker for individuelle reisendeJambo Kompass Ferdige reisepakker for individuelle reisende
Reisens lengde:
14 dager
Antall deltakere:
2–10
Reisens Høydepunkter
 • Øst møter vest i Hongkong
 • Markeder og shopping
 • Cebu med Mactan Island
 • Bohol, Filippinene i miniatyr
 • Panglaos strender
Kombiner med
 • Cebu, Filippinene
 • Hongkong
Reisens Høydepunkter
 • Øst møter vest i Hongkong
 • Markeder og shopping
 • Cebu med Mactan Island
 • Bohol, Filippinene i miniatyr
 • Panglaos strender

Programöversikt

Dag 1 Avreise
Avreise fra Skandinavia.

Dag 2 Ankomst Hongkong
Ankomst Hongkong og transfer til hotellet.

Dag 3 Hongkong
Formiddagen byr på en tur med fjellbanen opp til fjellet Victoria Peak på Hongkongøya med utsikt over en av verdens mest dynamiske...

Dag 4 Hongkong til øya Cebu i Filippinene
Transfer til flyplassen på morgenen og avreise til Cebu. Byen Cebu har drøye tre millioner innbyggere og...

Dag 5-6 Cebu
Frie dager for egne aktiviteter. Ta en byrundtur blant byens severdigheter og shoppingmuligheter eller tilbring tiden med sol og bad.

Dag 7. Til øya Bohol
Båtreise til fergeleiet i Tagbilaran og den betydeligere roligere øya Bohol. Herifra videre transport over til naboøya Panglao...

Dag 8-12. Sol og bad på Bohol
Naturligvis fins det mange strender med fantastiske bademuligheter og dykkeaktiviteter på Bohol. Slapp av på stranden...

Dag 13 Hjemreise
Avreise fra Panglao/Bohol med båt til Cebu og fly til Hongkong mot Europa.

Dag 14 Hjemkomst
Ankomst til Skandinavia.

Dag 1 Avreise

Avreise fra Skandinavia.

Dag 2 Ankomst Hongkong

Ankomst Hongkong og transfer til hotellet.

Dag 3 Hongkong

Formiddagen byr på en tur med fjellbanen opp til fjellet Victoria Peak på Hongkongøya med utsikt over en av verdens mest dynamiske byer. Reisen fortsetter til Aberdeen med en tur i tradisjonell sampanbåt i havnen. En stunds shopping på det store utendørsmarkedet Stanley Market blir det også tid til. Ettermiddagen fri for egne aktiviteter.>

Dag 4 Hongkong til øya Cebu i Filippinene

Transfer til flyplassen på morgenen og avreise til Cebu. Byen Cebu har drøye tre millioner innbyggere og alt en storby skal ha, men det er betydelig triveligere å bo ved strendene ute på øya Mactan, der vårt hotell ligger. Transfer til hotellet.

Dag 5-6 Cebu

Frie dager for egne aktiviteter. Ta en byrundtur blant byens severdigheter og shoppingmuligheter eller tilbring tiden med sol og bad.

Dag 7. Til øya Bohol

Båtreise til fergeleiet i Tagbilaran og den betydeligere roligere øya Bohol. Herifra videre transport over til naboøya Panglao der vårt hotell ligger.

Dag 8-12. Sol og bad på Bohol

Naturligvis fins det mange strender med fantastiske bademuligheter og dykkeaktiviteter på Bohol. Slapp av på stranden eller vær aktiv i vannet. Valget er ditt.

Dag 13 Hjemreise

Avreise fra Panglao/Bohol med båt til Cebu og fly til Hongkong mot Europa.

Dag 14 Hjemkomst

Ankomst til Skandinavia.  

 

[F=Frukost L=Lunch M=Middag]

Fullständigt program

Dag 1 Avreise
Avreise fra Skandinavia. [Måltider på flyet.]

Dag 2 Ankomst Hongkong
Ankomst Hongkong og transfer til hotellet. [Måltider på flyet.]

Dag 3 Hongkong
Formiddagen byr på en tur med fjellbanen opp til fjellet Victoria Peak på Hongkongøya med utsikt over en av verdens mest dynamiske byer. Reisen fortsetter til Aberdeen med en tur i tradisjonell sampanbåt i havnen. En stunds shopping på det store utendørsmarkedet Stanley Market blir det også tid til. Ettermiddagen fri for egne aktiviteter.>[F]

Dag 4 Hongkong til øya Cebu i Filippinene
Transfer til flyplassen på morgenen og avreise til Cebu. Byen Cebu har drøye tre millioner innbyggere og alt en storby skal ha, men det er betydelig triveligere å bo ved strendene ute på øya Mactan, der vårt hotell ligger. Transfer til hotellet. [F]

Dag 5-6 Cebu
Frie dager for egne aktiviteter. Ta en byrundtur blant byens severdigheter og shoppingmuligheter eller tilbring tiden med sol og bad. [F]

Dag 7. Til øya Bohol
Båtreise til fergeleiet i Tagbilaran og den betydeligere roligere øya Bohol. Herifra videre transport over til naboøya Panglao der vårt hotell ligger. [F]

Dag 8-12. Sol og bad på Bohol
Naturligvis fins det mange strender med fantastiske bademuligheter og dykkeaktiviteter på Bohol. Slapp av på stranden eller vær aktiv i vannet. Valget er ditt. [F]

Dag 13 Hjemreise
Avreise fra Panglao/Bohol med båt til Cebu og fly til Hongkong mot Europa. [F-Måltider på flyet]

Dag 14 Hjemkomst
Ankomst til Skandinavia. [Måltider på flyet.] 

 

 

[F=Frukost L=Lunch M=Middag]

Boende

Lengde: 2
By: Hongkong

Park Hotel

star5
Anleggsbeskrivelse

Restaurant, kafé og bar, butikker samt konferanserom. 

Rombeskrivelse

347 klassisk elegante rom i duse farger med moderne fasiliteter såsom flatskjerm, minibar, romservice, luftkondisjonering som seg hør og bør hos et førsteklasses hotell i en verdensmetropol. Både rom med delte senger og store dobbeltsenger kan tilbys.

Beliggenhet/omgivelser

Beliggende i hjertet av Kowloons fornøyelses- og forretningsdistrikt, Tsimshatsui, med shopping og restauranter lett tilgjengelig. MTR tunnelbanestasjon fins i nærheten og 10 minutter til Star Ferry, fergene over til Hongkong øya. 

Lengde: 3
By: Cebu

Crimson Resort & Spa Mactan Island

star5
Anleggsbeskrivelse

Lave bygninger med både hotellrom og villaer i ulike kategorier. Hotellet tilbyr restaurant, kafé, bar, sportsbar, basseng, gym, barneklubb og en mengde ulike aktiviteter for vannsportaktiviteter. Dessuten tilbyr hotellet et spa med behandlingsrom. Vår vurdering: Prisverdig førsteklasses hotell som på tross av sin størrelse har en koselig atmosfære. 

Rombeskrivelse

250 hotellrom oppdelt i to ulike kategorier og 40 villaer oppdelt i fire ulike kategorier. Generelt for fasilitetene er wifi, kaffe/te koker, lcd tv, minibar og hårtørrer. Innredning og størrelse varierer mellom kategoriene. 

Beliggenhet/omgivelser

Beliggende på Mactan Island i byen Lapu Lapu og i tilslutning til hovedøya Cebu gjennom to broer. Hotellet ligger direkte ved havet med en privat stranddel.

Lengde: 6
By: Bohol

Amorita Resort

star5
Anleggsbeskrivelse

Fint hotell med veldig trivelig personale. Restaurant, bar, liten butikk og basseng fins på området. Her fins også muligheter til massasje. Rett nedenfor på stranden fins et antall restauranter, barer og noen små butikker. Vår vurdering: Et moderne hotell i asiatisk stil og veldig godt likt personale. 

Rombeskrivelse

2 romkategorier fins i Deluxerom eller Privat villa. Deluxerommene har egen balkong eller terrasse mot hagen. 6 villaer har havsutsikt og 8 villaer vender mot hagen, alle med egen liten pool, samt utendørs dusj, flatskjerm, minibar etc.

Beliggenhet/omgivelser

Ligger på Alona beach, stranden med størst tilbud av restauranter og folkeliv på Panglao. Ligger høyt opp på en klippe på den nord-østre delen av stranden med trapper ned mot havet, og med den høye beliggenheten er utsikten fantastisk! 

Fakta

Reisens lengde: 14 dager
Antall deltakere (min/max): 2/10
Avreiser: Flere dager i uka

Prisen inkluderer:• 11 hotellnetter ***/****+
• 11 frokoster
• Fly fra Skandinavia i økonomiklasse
• Transporter i luftkondisjonerte busser
• Lokale engelsktalende guider møter på respektive plass
• Flyselskapenes drivstofftillegg, avgifter og skatter

Indikasjonspris 20 400 NOK
Pris per person gjelder del i dobbeltrom. Flyselskapenes avgifter og drivstofftillegg kan justeres med kort varsel. Eksakt pris fastsettes ved billettering
Prisen inkluderer ikke:• Driks, regn med 5-10 USD/dag.
• Drikkevarer
• Flyplasskatt i Cebu ved avreise PHP550/person.

Visum&Klima Hongkong: mest nedbør i mai-september, med høy luftfuktighet, vinter november-februar er tørr og sval. Filippinene: Tropiskt klima som styres av to monsunperioder. November til april er tørr sesong mens mai- oktober har mest nedbør. Mengden av nedbør varierer i ulike deler av landet og perioder av året. For denne reisen gjelder periodene som beskrevet. Varm og behagelig temperatur med ca 25-30 grader.
Kombinasjoner/forlengelser Reisen kan kombineres med andre øyer i Filippinene.

Med forbehold om evt endringer i programmet.

Kombinationer

Cebu, Filippinene

En reise til Cebu innebærer storby, sol og bad og eksotisk natur. Alt man kan ønske seg på en reise.

Hongkong

I den forrige kronkolonien råder fortsatt en miks av øst og vest og byens puls er høy. Uansett tid på året og ukedag kryr det av folk på gatene og i tunnelbanen. Helt siden 1 juli 1997, når Storbritannia overlot Hongkong til Kina, har landet forandret seg, men ikke totalt. Børsen er fortsatt livlig, sporvognene gnisser fram og man kan den dag i dag fortsatt få seg en "pint of lager" på en brittisk pub. Bestill en reise til Hongkong, opplevelsene venter på deg!

Prisblad

Hongkong & Filippinene 2017-19

Samtlige priser vises i NOK
Sol- & badereise med lokale engelsktalende guider. Pris/person fra Stockholm, Gøteborg. Flytillegg fra København og Oslo, se tabell under.


Avreisedato Antal hotell-nätter Paket vuxen Paket Ordin. bädd barn X-tra bädd
Del i dblrum Enkel-rum
1/1-31/12 11 31490 42850

ORT / Logi
(med reservation för ändringar)
Klass Antall netter
HONGKONG
Park Hotel
2
CEBU
Crimson Resort & Spa Mactan
3
BOHOL
Amorita Resort
6

Prisen inkluderer drivstofftillegg, flyskatter og sikkerhetsavgifter på kr 2.960 kr. Disse kan justeres med kort varsel. Eksakt pris fastsettes ved billettering.
Lokal flyplasskatt i Cebu tilkommer med PHP550/person som betales på plass ved avreise.

Kombinasjoner/Forlengelser Kan forlenges og kombineres på respektive steder.

Skriv ut "Fullständigt program" och "Fakta"
Bestill din reise
Pris voksen fra
31 490 NOK

inklusive flyskatter og drivstofftillegg

Sol og badStorby

Kontakta våra reseexperter: 21 05 26 26 • info@jambotours.no

Reisens Høydepunkter
 • Øst møter vest i Hongkong
 • Markeder og shopping
 • Cebu med Mactan Island
 • Bohol, Filippinene i miniatyr
 • Panglaos strender
Gjennomsnittstemperatur
Manila
  L°   V°   S   R
30   -   6 11
31   -   7   8
32   -   8   7
33   -   9   8
33   -   7 14
32   -   6 19
31   -   6 21
30   -   5 22
31   -   5 21
30   -   6 20
30   -   6 16
30   -   6 14
 • L = Temperatur luft
 • V = Temperatur vann
 • S = Soltimer per dag
 • R = Regndager per måned
Vis flere temperaturer
Peking
  L°   V°   S   R
  1   -   7   3
  4   -   7   3
11   -   8   3
21   -   8   4
27   -   9   6
31   -   9   8
31   -   7 13
30   -   7 11
26   -   8   7
20   -   8   3
  9   -   6   3
  3   -   6   2
Hongkong
  L°   V°   S   R
18   -   5   4
17   -   4   5
19   -   3   7
24   -   4   8
28   -   5 13
29   -   5 18
31   -   8 17
31   -   6 15
29   -   6 12
27   -   7   6
23   -   7   2
20   -   6   3