Jambo ToursTanzaniaJuniorsafari i Tanzania med AftenpostenEgen avreise for Aftenpostens A-kort kunder med 1000 kr i rabatt per person. Rabatten dras fra ved bestilling.

Juniorsafari i Tanzania med Aftenposten


Egen avreise for Aftenpostens A-kort kunder med 1000 kr i rabatt per person. Rabatten dras fra ved bestilling.

Ta med familien på ekte safari!

 

Endelig et safarieventyr for barn. Et eventyr som inneholder opplevelser og aktiviteter som selvsagt også passer bra for mamma, pappa og øvrige familiemedlemmer. Vi spaner etter dyr som løver, giraffer, bavianer og vortesvin, og vi får også treffe barn i en masailandsby. Eventyret avsluttes på ypperste vis med fire dager på Zanzibars vakre strender. På hotellets to svømmebasseng blir det tid for sol, bad og lek.

Vi besøker Lake Manyara, Ngorongoro og Tarangire, tre av Tanzanias nasjonalparker med variert natur og rikt dyreliv. Etappene med transport er tilpasset de minste. Vi bor på komfortable safarilodger ute i villmarken, og mellom safariturene slapper vi av og bader i bassenget.

Vi spaner etter elefanter, giraffer, bøffel, antiloper, gaseller, sebraer, aper og mange vakre fuglearter. Det er også mulig å få se kattedyr som løver og leoparder, men leoparden er sjenert og bra kamuflert.

Etter noen opplevelsesrike safariedager, flyr vi videre til paradisøyen Zanzibar for å slappe av på en fire stjerners resort ved den hvite Kiwengwastranden.

Type reise: Jambo Junior Eventyr for hele familienJambo Junior Eventyr for hele familien
Reisens lengde:
10 dager
Antall deltakere:
7–14
Reisens Høydepunkter
 • Ekte safari med jeep
 • Basseng på alle lodger og hotell
 • Ville dyr i sitt rette element
 • Frokost i villmarken under åpen himmel
 • Dager på stranden i Zanzibar
Reisens Høydepunkter
 • Ekte safari med jeep
 • Basseng på alle lodger og hotell
 • Ville dyr i sitt rette element
 • Frokost i villmarken under åpen himmel
 • Dager på stranden i Zanzibar
 

Programöversikt

Dag 1. Avreise fra Oslo til Arusha. Mellomlanding på veien. Ankomst til Tanzania på kvelden. På flyplassen blir vi møtt av vår Jamboguide og vi reiser...

Dag 2. Ut på Safari. Etter frokost bærer det avsted mot Lake Manyara for vår første safari. Vi tar med oss pikniklunsj. I nasjonalparken kommer vi med...

Dag 3. Safari i Ngorongoro og besøk i en masailandsby. Avreise fra lodgen for safari i Ngorongoro-krateret. Her er det en veldig tett konsentrasjon av dyr,...

Dag 4. Safari i villmarken. På morgenen reiser vi til neste nasjonalpark, Tarangire. På veien dit gjør vi en safaritur. Ved ankomst tar vi en dukkert i...

Dag 5. Frokost i det fri og videre mot Indiske havet. I dag blir vi vekket tidlig for å ta oss ut på en siste safari som avsluttes med en deilig frokost...

Dag 6-8. Deilige dager på Zanzibar. Dagene nytes på resorten Neptune Pwani, med all inclusive og alt man trenger for å kunne ha noen avslappende dager....

Dag 9. Hjemreise. Transfer til flyplassen etter lunsj.

Dag 10. Hjemkomst på formiddagen.

Med forbehold om endringer i programmet.

Dag 1

. Avreise fra Oslo til Arusha. Mellomlanding på veien. Ankomst til Tanzania på kvelden. På flyplassen blir vi møtt av vår Jamboguide og vi reiser videre til hotellet hvor vi spiser en lettere middag. .

Dag 2.

 Ut på Safari. Etter frokost bærer det avsted mot Lake Manyara for vår første safari. Vi tar med oss pikniklunsj. I nasjonalparken kommer vi med størst sannsynlighet til å se blant annet elefant, flodhest og bavian. Reisen går videre til lodgen, som ligger i Ngorongoro området.. ca 220 km, 3,5 timer)

Dag 3.

Safari i Ngorongoro og besøk i en masailandsby. Avreise fra lodgen for safari i Ngorongoro-krateret. Her er det en veldig tett konsentrasjon av dyr, og vi har gode muligheter for å se løve, sebra, hyene, bøffel, ulike antilopearter og det utrydningstruede svarte neshorn. Medbrakt lunsj spises i det fri. På ettermiddagen er det mulig å gjøre et spennende besøk i en massailandsby. Pris cirka 50 USD/ bil

Dag 4.

Safari i villmarken. På morgenen reiser vi til neste nasjonalpark, Tarangire. På veien dit gjør vi en safaritur. Ved ankomst tar vi en dukkert i bassenget hvis det blir tid. Deretter er det på tide å dra ut på ettermiddagsafari. Vegetasjonen består av savanner, akacieskoger, baobabtrær og gress- og buskemarker. I løpet av dagen blir det mulighet til å treffe på elefant, giraff, bøffel, bavian og løve. Har man flaks får vi også se den sjenerte leoparden. Gjennom sin velkamuflerte pels kan det være vanskelig å få øye på den oppe i trærne hvor den ligger og hviler seg når dagen er på det varmeste. Her må man holde øynene oppe! . (ca. 160 km, 2,5 tim)

Dag 5.

Frokost i det fri og videre mot Indiske havet. I dag blir vi vekket tidlig for å ta oss ut på en siste safari som avsluttes med en deilig frokost ute i bushen under åpen himmel. Vi drar tilbake til Arusha for å fly videre til Zanzibars hvite sandstrender. Når vi er fremme blir vi møtt av vår engelsktalende representant, og får transfer til hotellet. (ca 140 km, 2 tim).

Dag 6-8.

Deilige dager på Zanzibar. Dagene nytes på resorten Neptune Pwani, med all inclusive og alt man trenger for å kunne ha noen avslappende dager. Her fins to store basseng, en barnevennlig sandstrand, aktiviteter som vannpolo, beach volleyball og kurs i swahili og afrikansk dans. Mot tillegg har man også tilgang til kano, vindsurfing, seiling, dykking, snorkling, vannski og utflukter.

Dag 9.

Hjemreise. Transfer til flyplassen etter lunsj.

Dag 10.

Hjemkomst på formiddagen.

Med forbehold om endringer i programmet.

[F=Frukost L=Lunch M=Middag]

Fullständigt program

Dag 1. Avreise fra Oslo til Arusha. Mellomlanding på veien. Ankomst til Tanzania på kvelden. På flyplassen blir vi møtt av vår Jamboguide og vi reiser videre til hotellet hvor vi spiser en lettere middag. [Mat på flyet-M].

Dag 2. Ut på Safari. Etter frokost bærer det avsted mot Lake Manyara for vår første safari. Vi tar med oss pikniklunsj. I nasjonalparken kommer vi med størst sannsynlighet til å se blant annet elefant, flodhest og bavian. Reisen går videre til lodgen, som ligger i Ngorongoro området.[F-L-M]. ca 220 km, 3,5 timer)

Dag 3. Safari i Ngorongoro og besøk i en masailandsby. Avreise fra lodgen for safari i Ngorongoro-krateret. Her er det en veldig tett konsentrasjon av dyr, og vi har gode muligheter for å se løve, sebra, hyene, bøffel, ulike antilopearter og det utrydningstruede svarte neshorn. Medbrakt lunsj spises i det fri. På ettermiddagen er det mulig å gjøre et spennende besøk i en massailandsby. Pris cirka 50 USD/ bil [F-Lunsjpakke-M]

Dag 4. Safari i villmarken. På morgenen reiser vi til neste nasjonalpark, Tarangire. På veien dit gjør vi en safaritur. Ved ankomst tar vi en dukkert i bassenget hvis det blir tid. Deretter er det på tide å dra ut på ettermiddagsafari. Vegetasjonen består av savanner, akacieskoger, baobabtrær og gress- og buskemarker. I løpet av dagen blir det mulighet til å treffe på elefant, giraff, bøffel, bavian og løve. Har man flaks får vi også se den sjenerte leoparden. Gjennom sin velkamuflerte pels kan det være vanskelig å få øye på den oppe i trærne hvor den ligger og hviler seg når dagen er på det varmeste. Her må man holde øynene oppe! [F-Matpakke-M]. (ca. 160 km, 2,5 tim)

Dag 5. Frokost i det fri og videre mot Indiske havet. I dag blir vi vekket tidlig for å ta oss ut på en siste safari som avsluttes med en deilig frokost ute i bushen under åpen himmel. Vi drar tilbake til Arusha for å fly videre til Zanzibars hvite sandstrender. Når vi er fremme blir vi møtt av vår engelsktalende representant, og får transfer til hotellet. [F-L-M] (ca 140 km, 2 tim).

Dag 6-8. Deilige dager på Zanzibar. Dagene nytes på resorten Neptune Pwani, med all inclusive og alt man trenger for å kunne ha noen avslappende dager. Her fins to store basseng, en barnevennlig sandstrand, aktiviteter som vannpolo, beach volleyball og kurs i swahili og afrikansk dans. Mot tillegg har man også tilgang til kano, vindsurfing, seiling, dykking, snorkling, vannski og utflukter. [all inclusive]

Dag 9. Hjemreise. Transfer til flyplassen etter lunsj. [F-L-måltider på flyet]

Dag 10. Hjemkomst på formiddagen.

[F=Frokost, L=lunsj, M=Middag]

Med forbehold om endringer i programmet.

[F=Frukost L=Lunch M=Middag]

Boende

Lengde: 1
By: Kilimanjaro

Arusha Safari Lodge

star5
Lengde: 2
By: Kilimanjaro

Farm House Valley

star5
Lengde: 1
By: Kilimanjaro

Tarangire Sopa Lodge

star5
Anleggsbeskrivelse

Komfortabel overnatting i villmarken. Her finnes basseng å kjøle seg ned i mellom safariturene, elektrisitet fra en generator døgnet rundt, souvenirbutikk, restaurant og bar.

Rombeskrivelse

Totalt 75 rom, alle med egen uteplass, myggnett over sengene, takvifte, safe til verdisaker og hårtørker.

Beliggenhet/omgivelser

Bra beliggenhet i Tarangire nasjonalpark.

Lengde: 4
By: Zanzibar

Neptune Pwani Beach Resort & Spa

star5
Anleggsbeskrivelse

Førsteklasses hotell på en skråning mot havet, med en stor, vakker og velholdt hage. Ettersom utvalget av lokale restauranter er sterkt begrenset er ”All Inclusive” inkludert i prisen med frokost, lunsj og middag. Mineralvann og lokale alkoholholdige drikkevarer, snacks, ettermiddagste, kaffe of bakverk. To basseng, hvorav den ene er et av de største på Zanzibar. Spa og vannsportssenter. Fem restauranter hvorav fire inngår i all inclusive, to barer. Wifi. Vår vurdering: En veldig trivelig resort omgitt av en fin hage ved en av Zanzibars vakreste strand. 

Rombeskrivelse

4 suiter mot havet, 78 deluxe sea side-rom som ligger i hagen mot havet, 72 deluxe sea view beliggende lengst bak i hagen oppe på en skråning med utsikt mot havet. Samtlige rom er innredet i afrikansk stil og ligger i toetasjes bygninger med terrasse eller balkong. Sengene har myggnett, luftkondisjonering i rommet, minibar, safe, telefon, hårtørrer, tv med satellittkanaler.

Beliggenhet/omgivelser

Beliggende på Zanzibars nordøstre kyst ved en stor sandstrand, Kiwengwa stranden, 45 kilometer fra Steinbyen og 50 minutter med bil fra flyplassen.

Fakta

Reisens lengde: 10 dager

Antall deltakere: (min/maks): 7/14

Avreise: 17/2 2019

Avreise fra OSL i samarbeid med Aftenposten. Rabatt 1000 kr. per person for kunder med A-kort. Rabatten dras ved bestilling.

Prisen inkluderer:

•1 natt på hotell ★★★

•3 netter på safarilodge ★★★/★★★★

•4 netter på resort på Zanzibar ★★★★

•4 frokoster, 4 lunsjer, 4 middager

•All inclusive på Zanzibar

•Fly fra Skandinavia i økonomiklasse

•Transporter i firehjulsdriven safarijeep med garantert vindusplass.

•Alle avgifter til nasjonalparkene

•Skandinavisktalende Jamboguide under safaridagene. Guiden fordeler sin tid mellom 1-3 safarijeeper avhengig av størrelse på gruppen.

Prisen inkluderer ikke:

•Driks, ca 15 USD per person og dag under safarien, halvparten for barn.

•Drikkevarer.

•Visum, f.t. 500 SEK.

•Lokal skatt på Zanzibar, 1 USD per person per natt.

PrisbladAvreisedato Antal hotell-nätter Paket vuxen Paket Ordin. bädd barn X-tra bädd
Del i dblrum Enkel-rum

ORT / Logi
(med reservation för ändringar)
Klass Antall netter

Skriv ut ”Fullstendig program og fakta"
Bestill din reise
Indikationspris
34 445 NOK

inklusive flyskatter og drivstofftillegg

Prisen inkluderer
 • 1 natt på hotell***
 • 3 netter på safarilodge***/****
 • 4 netter på resort på Zanzibar****
 • 4 frokoster, 4 lunsjer, 4 middager
 • All inclusive på Zanzibar
 • Fly fra Skandinavia i økonomiklasse
 • Transporter i firehjulsdriven safarijeep med garantert vindusplass.
 • Alle avgifter til nasjonalparkene
 • Skandinavisktalende Jamboguide under safaridagene. Guiden fordeler sin tid mellom 1-3 safarijeeper avhengig av størrelse på gruppen.
Dyr
Sol & bad
kultur

Kontakta våra reseexperter: 020-52 22 22 • info@jambotours.no

 
Reisens Høydepunkter
 • Ekte safari med jeep
 • Basseng på alle lodger og hotell
 • Ville dyr i sitt rette element
 • Frokost i villmarken under åpen himmel
 • Dager på stranden i Zanzibar
Gjennomsnittstemperatur
Arusha
  L°   V°   S   R
26   -   7   5
28   -   7   6
27   -   7   9
25   -   7 14
22   -   6   9
21   -   6   3
20   -   6   1
22   -   6   1
24   -   8   1
26   -   9   2
27   -   8   7
27   -   7   8
 • L = Temperatur luft
 • V = Temperatur vann
 • S = Soltimer per dag
 • R = Regndager per måned
Vis flere temperaturer
Zanzibar
  L°   V°   S   R
31 27   7   6
31 28   8   6
31 28   7 10
30 28   6 19
29 29   7 15
29 26   7   6
28 25   7   6
28 27   9   7
28 27   9   7
29 28   9   7
30 27   9 10
31 27   7   9