Jambo ToursJambo KompassThailands hjerte

Thailands hjerte

Mer enn bare strender. 

Thailand har mye mer enn fantastiske strender å by på. Følg med på vår lille rundreise som gir et litt mer inngående innblikk i landets natur, religion og kultur.  

Reisen starter i Bangkok der en rundtur gjøres. Vi besøker de klassiske severdighetene. Vi forlater Bangkok med båt og cruiser opp Chao Phrayaelven og besøker Thailands forne hovedstad Ayutthaya, krysser broen over River Kwai og nyter den vakre naturen i provinsen Kanchanaburi. Reisen gjøres på elefantrygg, med bambusflåte som sakte glir nedover River Kwai eller med tog, tuk tuk og ulike båter.

Nordmenns favorittland har mer enn fantastiske strender å by på. Bestill vår lille rundreise i Thailand som gir litt mer inblikk i dette lands fantastiske natur, religion og kultur.

Type reise: Jambo Kompass Ferdige reisepakker for individuelle reisendeJambo Kompass Ferdige reisepakker for individuelle reisende
Reisens lengde:
6 dager
Antall deltakere:
2–8
Reisens Høydepunkter
 • Grand Palace i Bangkok
 • Smaragdbuddhaen
 • Verdensarven Ayutthaya
 • Broen over elven Kwai
 • Det flytende markedet
Kombiner med
 • Bangkok, Thailand
Reisens Høydepunkter
 • Grand Palace i Bangkok
 • Smaragdbuddhaen
 • Verdensarven Ayutthaya
 • Broen over elven Kwai
 • Det flytende markedet

Programöversikt

Dag 1 Ankomst Bangkok
Transfer til utmerkede Pathumwan Princess Hotel som ligger veldig sentralt vegg i vegg med det store shoppingsenteret MBK. Dagen...

Dag 2 Det kongelige palasset i Bangkok
Om formiddagen reiser vi på byrundtur i Bangkok og besøker kongenes tidligere palass, eventyrlige Grand Palace....

Dag 3 Oppover Chao Phrayelven
Vi forlater Bangkok med båt og cruiser sakte oppover Bangkoks livsnerve - Chao Phrayaelven. I starten er elven nesten...

Dag 4 Broen over elven Kwai
Ferden fortsetter vestover mot Kanchanaburi. Langs vegen passerer vi byer der det hverdagslige livet pågår for fullt med...

Dag 5 Kanchanaburi med omgivelser
I dag venter en heldag i naturen. Vi gjør en storslått tur med bambus flåte på elven Kwai. Før lunsj besøker...

Dag 6 Det flytende markedet
Etter en tidlig frokost reiser vi for å oppleve folkelivet og kommersen i Damnoen Saduak - det flytende markedet. Når vi...

F=Frokost L=Lunsj M=Middag

Dag 1 Ankomst Bangkok

Transfer til utmerkede Pathumwan Princess Hotel som ligger veldig sentralt vegg i vegg med det store shoppingsenteret MBK. Dagen fri for hvile eller andre aktiviteter.

Dag 2 Det kongelige palasset i Bangkok

Om formiddagen reiser vi på byrundtur i Bangkok og besøker kongenes tidligere palass, eventyrlige Grand Palace. Her ligger også Wat Phra Kaeo med smaragdbuddhaen, Thailands mest hellige tempel. Tenk på hvordan du kler deg denne dagen og la shorts og sandaler være på rommet om du ønsker å komme inn i tempelet. Ved Grand Palace ligger Wat Pho med sin 46 meter lange, liggende buddhafigur. Dette tempelområdet er i høyeste grad levende med munker som studerer den buddhistiske læren. En tur på elven og dens klonger (kanaler) står også på programmet.

Dag 3 Oppover Chao Phrayelven

Vi forlater Bangkok med båt og cruiser sakte oppover Bangkoks livsnerve - Chao Phrayaelven. I starten er elven nesten like trafikkert som Bangkoks gater men snart glisner båttrafikken og skyskraperne byttes ut mot små byer og tempel med gnistrende tak. Etter en velsmakende buffétlunch om bord når vi Bang Pa-In og besøker den kongelige sommerresidensen før vi når vårt mål for dagen – Ayutthaya. Denne gamle hovedstad, grunnlagt på 1300-tallet, er landets mest kjente historiske by og med på Unesco:s verdensarvliste. Under glansperioden fantes det storslåtte tempel, forgylte statuer oh mektige palass her. I dag er byen et vel etablert, arkeologisk sted. Tidlig kveld reiser vi med tuk tuk til vår restaurant for kveldens middag.

Dag 4 Broen over elven Kwai

Ferden fortsetter vestover mot Kanchanaburi. Langs vegen passerer vi byer der det hverdagslige livet pågår for fullt med lekende barn og full kommers. Kanchanaburi er først og fremst kjent for sin fantastiske naturskjønnhet med skogskledde daler og åpne felt som omgir byen. Her besøker vi krigsmuseet JEATH, en rekonstruksjon av en krigsfangeleir fra andre verdenskrig, og den kjente broen over elven Kwai. Etter 1,5 times togreise langs ”Dødens jernbane” kommer vi til Tham Krasae der vi bytter toget mot tradisjonelle ”longtailbåter” og tar vannveien til hotellet. Vel fremme på hotellet venter en felles middag. (ca 130 km)

Dag 5 Kanchanaburi med omgivelser

I dag venter en heldag i naturen. Vi gjør en storslått tur med bambus flåte på elven Kwai. Før lunsj besøker vi vannfallet i Sai Yok. Returen til Kanchanaburi går med tog, og passerer broen over elven Kwai. Middag på lokal thailandsk restaurant. 

Dag 6 Det flytende markedet

Etter en tidlig frokost reiser vi for å oppleve folkelivet og kommersen i Damnoen Saduak - det flytende markedet. Når vi kommer fram er handelen i full gang. Båtene er fullastet med alt fra møbler til orkidéer og ulike frukter. For en utenforstående ser markedet på vannet uorganisert ut, men det er tvert om. Rundreisen avsluttes i Bangkok. (ca 230 km)

F=Frokost L=Lunsj M=Middag

[F=Frukost L=Lunch M=Middag]

Fullständigt program

Dag 1 Ankomst Bangkok
Transfer til utmerkede Pathumwan Princess Hotel som ligger veldig sentralt vegg i vegg med det store shoppingsenteret MBK. Dagen fri for hvile eller andre aktiviteter.

Dag 2 Det kongelige palasset i Bangkok
Om formiddagen reiser vi på byrundtur i Bangkok og besøker kongenes tidligere palass, eventyrlige Grand Palace. Her ligger også Wat Phra Kaeo med smaragdbuddhaen, Thailands mest hellige tempel. Tenk på hvordan du kler deg denne dagen og la shorts og sandaler være på rommet om du ønsker å komme inn i tempelet. Ved Grand Palace ligger Wat Pho med sin 46 meter lange, liggende buddhafigur. Dette tempelområdet er i høyeste grad levende med munker som studerer den buddhistiske læren. En tur på elven og dens klonger (kanaler) står også på programmet. [F-L-M]

Dag 3 Oppover Chao Phrayelven
Vi forlater Bangkok med båt og cruiser sakte oppover Bangkoks livsnerve - Chao Phrayaelven. I starten er elven nesten like trafikkert som Bangkoks gater men snart glisner båttrafikken og skyskraperne byttes ut mot små byer og tempel med gnistrende tak. Etter en velsmakende buffétlunch om bord når vi Bang Pa-In og besøker den kongelige sommerresidensen før vi når vårt mål for dagen – Ayutthaya. Denne gamle hovedstad, grunnlagt på 1300-tallet, er landets mest kjente historiske by og med på Unesco:s verdensarvliste. Under glansperioden fantes det storslåtte tempel, forgylte statuer oh mektige palass her. I dag er byen et vel etablert, arkeologisk sted. Tidlig kveld reiser vi med tuk tuk til vår restaurant for kveldens middag. [F-L-M]

Dag 4 Broen over elven Kwai
Ferden fortsetter vestover mot Kanchanaburi. Langs vegen passerer vi byer der det hverdagslige livet pågår for fullt med lekende barn og full kommers. Kanchanaburi er først og fremst kjent for sin fantastiske naturskjønnhet med skogskledde daler og åpne felt som omgir byen. Her besøker vi krigsmuseet JEATH, en rekonstruksjon av en krigsfangeleir fra andre verdenskrig, og den kjente broen over elven Kwai. Etter 1,5 times togreise langs ”Dødens jernbane” kommer vi til Tham Krasae der vi bytter toget mot tradisjonelle ”longtailbåter” og tar vannveien til hotellet. Vel fremme på hotellet venter en felles middag. [F-L-M] (ca 130 km)

Dag 5 Kanchanaburi med omgivelser
I dag venter en heldag i naturen. Vi gjør en storslått tur med bambus flåte på elven Kwai. Før lunsj besøker vi vannfallet i Sai Yok. Returen til Kanchanaburi går med tog, og passerer broen over elven Kwai. Middag på lokal thailandsk restaurant. [F-L-M]

Dag 6 Det flytende markedet
Etter en tidlig frokost reiser vi for å oppleve folkelivet og kommersen i Damnoen Saduak - det flytende markedet. Når vi kommer fram er handelen i full gang. Båtene er fullastet med alt fra møbler til orkidéer og ulike frukter. For en utenforstående ser markedet på vannet uorganisert ut, men det er tvert om. Rundreisen avsluttes i Bangkok. [F] (ca 230 km)

F=Frokost L=Lunsj M=Middag

[F=Frukost L=Lunch M=Middag]

Fakta

Type reise: Jambo Kompass
Reisens lengde: 6 dager
Antall deltakere (min/max):2/9
Avreiser: Daglig

Prisen inkluderer:• 5 hotellnetter ***/****
• 5 frokoster
• 4 lunsjer
• 4 middager
• Transporter i luftkondisjonerte busser, båt og bambusflåte
• Entreer til severdigheter iflg program
• Lokal engelsktalende guide

Indikasjonspris: 11 100 NOK
Pris per person gjelder del i dobbeltrom.

Prisen inkluderer ikke:• Fly fra Skandinavia
• Driks
• Drikkevarer

Klima Tropisk med delvis het temperatur. November til mars gir behagelige og forholdsvis tørre dager mens mai til oktober kommer med kraftig regn. Aprildager kan være så varme som 40 grader.
Kombinasjoner/forlengelser Resan kan med fordel kombineres med sol- og badedager i Thailands øyverden.

Med forbehold om programendringer.

Kombinationer

Bangkok, Thailand

Reis til Bangkok, Thailands pulserende hovedstad. Pass på å besøke denne interessante byen før du reiser videre til et sol- og badested eller rundreise i Thailand. Jambo Tours har arrangert reiser til Bangkok siden 1975!

Prisblad

Thailands hjerte 2016-19

Samtlige priser vises i NOK
Rundreise med engelsktalende guide. Pris per person fra Bangkok.


Avreisedato Antal hotell-nätter Paket vuxen Paket Ordin. bädd barn X-tra bädd
Del i dblrum Enkel-rum
1/11-31/10 5 11655 14055 9820 9820

ORT / Logi
(med reservation för ändringar)
Klass Antall netter
BANGKOK
Pathumwan Princess
2
AYUTTAYA
Krungsri River Hotel
1
RIVER KWAI
Royal River Kwai
2

Observer at ca 200 kr. p/p i driks til lokalguider og sjåfører tilkommer.

Reisen begynner og slutter i Bangkok. I tillegg til prisen kommer flyreisen til og fra Thailand. Barnepris Prisen for barn gjelder barn i eksiterende senger i rom med to voksne.  

Skriv ut "Fullständigt program" och "Fakta"
Bestill din reise
Indikasjonspris
11 655 NOK

inklusive flyskatter og drivstofftillegg

Prisen inkluderer
 • 5 hotellnetter***/****5 frokoster4 lunsjer4 middagerTransport i luftkondisjonerte busser, båt og bambusflåteEntrè til severdigheter i følge programLokal, engelsktalende guide
KulturSol & badStorby

Kontakta våra reseexperter: 21 05 26 26 • info@jambotours.no

Kombiner med
Reisens Høydepunkter
 • Grand Palace i Bangkok
 • Smaragdbuddhaen
 • Verdensarven Ayutthaya
 • Broen over elven Kwai
 • Det flytende markedet
Gjennomsnittstemperatur
Bangkok
  L°   V°   S   R
32 26   8   1
33 27   8   2
34 27   8   3
35 28 10   4
34 28   8 13
33 28   6 14
32 28   5 15
32 28   5 15
32 28   5 17
31 27   6 13
31 27   7   4
31 27   8   1
 • L = Temperatur luft
 • V = Temperatur vann
 • S = Soltimer per dag
 • R = Regndager per måned
Vis flere temperaturer
Phuket/Krabi
  L°   V°   S   R
32 29   8   4
32 29   8   5
32 29   7   8
32 29   7 13
31 28   7 15
31 28   7 16
30 28   6 18
30 27   5 20
31 28   6 17
31 28   6 10
32 28   6   8
32 29   7   6