Jambo ToursSeychelleneDenis Island, Seychellene

Denis Island, Seychellene

Denis Island ligger 30 minutters flyreise fra Mahé, hovedøya. Under ferden mot Denis Island kan du se Praslin, den nest største øya i arkipelagen. Denis Island er en koralløy i motsetning til mange andre øyer i Seychellene.

Denis Island er nesten helt flat med kokospalmer og casuarinatrær i harmoni. På øya finnes en gård. Hele øya omringes av kritthvite strender med den fineste korallsand der palmene gir behagelig skygge under dagens aller varmeste timer. Vi befinner oss langt ut i Det Indiske havet. Korallrevene er fulle av spektakulære fisker og koraller i alle regnbuens farger, på tross av at  revene i den senere tid har tatt en del skade av den forhøyde vanntemperaturen. Her kan du få se skilpadder, rokker, delfiner og hajer om du har flakstur. Her kan man fiske eller forsøke seg på vannsporter, alt etter hva man ønsker.
Address

P.O. Box 404, Victoria, Mahé
Seychelles
Telefon +248-295 999

Denis Private Island

star5
Anleggsbeskrivelse

Et flott luksusanlegg med bungalower på stranden. De som ligger nærmest strandlinjen (beachfront) koster litt ekstra, men alle vender mot havet og fra de fleste ser man også vannet. Avstanden til stranden beregnes ellers til maksimalt 30 sekunder i makelig tempo. Hotellets hovedbyggning inneholder restaurant, bar og butikk – alt i en trivelig atmosfære. Frokost, lunsj og middag er inkludert. Frokost og lunsj består av en varierende buffét. Middagen er á la carte. Servicen er førsteklasses og maten smaker utmerket. Stranden er fin, ingen koraller eller skarpe steiner om man velger delen foran hotellet. Man er befriet fra mobiltelefoner her, de kan ikke brukes rett og slett. Det meste av bagasjen kan du med fordel forlate på Mahé. Reis hit i shorts, og reis herifra i shorts. Tenk bare på å ha skifte for kveldsbruk med. Man kan ikke bruke shorts i spisesalen. Vår vurdering: Romantisk og luksuriøst hotell for deg som virkelig vil ha ro og fred.

Beliggenhet/omgivelser

Beliggende som eneste hotell på den private øya Denis Island. Øya er en koralløy noe som gjør at det er bra dykking og snorkling her. Maks 15 kg innsjekket bagasje i myk bag får medbringes på flyet til Denis Island.

Rombeskrivelse

25 store og romslige villaer som er fordelt på en beach villa, en family cottage, ti beachfront spa cottages, ti deluxe beach cottages og tre beach cottages. Alle villaer er utrustet med en stor terrasse, en herlig utendørs dusj og solsenger på stranden. I rommene er det aircondition, takvifte, te/kaffekokere, telefon og hårtørker. Vi anbefaler deluxe beach cottage som i tillegg har en større uteplass med en stor dagseng og solstoler. Det er plass til to ekstrasenger til barn under 12 år. 

Les mer
Address

P.O. Box 404, Victoria, Mahé
Seychelles
Telefon +248-295 999

Bestill din reise
Gjennomsnittstemperatur
Mahu00e9
  L°   V°   S   R
28 27   6 15
29 28   6 10
29 28   7 11
30 28   8 10
29 29   8   9
28 26   7   9
27 25   7   8
27 27   7   7
27 27   7   8
28 28   7   9
29 27   7 12
28 27   7 15
  • L = Temperatur luft
  • V = Temperatur vann
  • S = Soltimer per dag
  • R = Regndager per måned