Jambo ToursThailandKoh Samui, Thailand

Koh Samui, Thailand

Bestill en herlig reise til Koh Samui. Denne vakre øya er et paradis for soldyrkere og naturelskere. Her forenes regnskog med fossefall og kritthvite strender i en fin harmoni. Koh Samui var for et tyvetall år siden helt ukjent, men konkurrerer nå med sin storesøster Phuket om å være Thailands mest populære turiststed.

I motsetning til Phuket ligger Koh Samui utenfor østkysten og den behageligste perioden å reise hit er normalt mai til august når det ikke er trykkende hete eller regnperiode. Her finnes hotell i alla prisklasser og siden det er bestemt at det på Koh Samui ikke kan bygges høyere enn palmene, finnes det ikke store hotellkompleks på øya. For den som søker et stort tilbud av restauranter, natteliv, butikker og aktiviteter anbefales Chaweng Beach. Øvrige strender er roligere. Koh Samui er også velkjent for sit store tilbud av spa-anlegg og for den golfintresserte finnes, på den nordlige delen av øya, en 18-hulls golfbane. Her finnes også dykkesenter med kursmulighet for internasjonale dykkesertifikat.

Den enkleste måten å reise til Koh Samui er med fly fra Bangkok, Phuket eller Singapore. Din badeferie i Koh Samui kan enkelt kombineres med en rundreise i Thailand eller med en reise til andre land. Kontakt oss så setter vi sammen din drømmereise!

Address

160 Moo 2, Bo Put, Koh Samui
Suratthani 84320 Thailand
Telefon +66 77 230 771

Chaba Cabana Beach Resort

star5
Anleggsbeskrivelse

Restaurant, bar og beachclub, 2 svømmebasseng, begge med barneavd, spa med massasje, internettrom, vannsporter, sykkelutleie m.m.

Beliggenhet/omgivelser

Direkte på stranden i den nodlige delen av Chaweng Beach, 1,5 km til Chawengs sentrum. Vår vurdering: Velholdt og prisverdig hotell med thailandsk atmosfære.

Rombeskrivelse

Samtlige rom med bad/dusj og wc, luftkondisjonering og takvifte, kabel-tv, minibar, balkong, safe, kaffekoker og romsservice 0630 -2330.

Les mer
Address

160 Moo 2, Bo Put, Koh Samui
Suratthani 84320 Thailand
Telefon +66 77 230 771

Bestill din reise
Address

99/9 Moo 1 Bo Phut Bay, Koh Samui, Surat Thani 84320
Telefon +66 (0) 77 428 300

Anantara Resort Koh Samui

star5
Anleggsbeskrivelse

Ligger i en tropisk hage, rolig beliggenhet. Stort basseng med utsikt over stranden og havet like ved. Bra SPA og fitness-senter, 2 restauranter med god mat.

Beliggenhet/omgivelser

Ligger på øyas nordlige side ca 10 min fra flyplassen. Gangavstand til Bo Phut der det fins noen restauranter og litt shoppingmuligheter. Ligger rett ved stranden. 

Rombeskrivelse

Romslige rom som er innredet i sør-thailandsk stil. Tregulv, egen balkong som har innebyggd sofa. Alle fasciliteter finnes.

Les mer
Address

99/9 Moo 1 Bo Phut Bay, Koh Samui, Surat Thani 84320
Telefon +66 (0) 77 428 300

Bestill din reise
Address

18/8 Moo1, Maenam Beach,
Telefon +66 (0) 7724 7227

Paradise Beach Resort

star5
Anleggsbeskrivelse

Hotellet er bygget i bungalow stil og ligger i en grønn og tropisk hage med kokosnøtt-avlinger rundt omkring. Et bra valg om man søker ro og fred. Flere ganger daglig går shuttlebus til Chaweng Beach.

Hotellet har mye å tilby for familier og større selskap! Halvpensjon og All-Inclusive mot tillegg.

Beliggenhet/omgivelser

Beliggende på den nordlige delen av Koh Samui ved Maenam Beach. Ca 10 minutter fra flyplassen, 5 minutter til byen Maenam samt ca 15 minutter til Chaweng.

Rombeskrivelse

Store romslige rom med moderne innredning. Alle med balkong alt. veranda.

Les mer
Address

18/8 Moo1, Maenam Beach,
Telefon +66 (0) 7724 7227

Bestill din reise

Turistkontor Thailands turistbyrå, Drottninggatan 33, 111 51 Stockholm. Tel : 08-700 56 90.
Fly Thai Airways, Singapore Airlines, Qatar Airways, Finnair og Malaysia Airlines m.fl.
Flytid Avhengig av hvilket flyselskap og reiserute. Ved direkteflyvning Oslo-Bangkok 11 tim.
Bagasje 20 kilo eksklusive håndbagasje.
Tidsforskjell +6/+5 timer vinter/sommertid.
Språk Thai, engelsk fungerer bra.
Valuta Thailandsk baht,
Kredittkort Aksepteres allment.
El 220 volt, adapter kan behøves.
Driks ca 10% på hotell og restauranter.
Forsikring Vi anbefaler Gouda Reiseforsikring.
Pass/visum Gyldig pass kreves.
Vaksinasjoner Utover grunnbeskyttelsen anbefales Havrix. For oppdatert informasjon – kontakt din vaksinasjonssentral.
Klima Varmt og solfyllt året rundt, risiko for nedbør på østkysten er størst oktober-desember og på vestkysten i perioden mai-oktober.
Utstyr/Klær Thailand har et varmt tropisk klima året rundt, lette bomullsklær anbefales. I de nordligste delene av landet kan det dog bli kjølig om kveldene i perioden november-januar og en jakke kan behøves.
Kombinasjoner/forlengelser Man kan kombinere Thailand og Bangkok med flere land i Asia, f.eks Hongkong, Singapore, Bali, Malaysia og Vietnam. Kontakt ditt reisebyrå eller Jambo Tours for mer informasjon.

Gjennomsnittstemperatur