Jambo ToursPanama

Panama

Bli med til fantastiske Panama med Jambo Tours. På tross av sitt lille areal rommer landet en imponerende natur-og kulturrikdom. Her fins naturligvis den velkjente og myteomspunne Panamakanalen men også så mye mer. Her fins velbevarte primærregnskoger, et av verdens beste områder for fugletitting, høye vulkaner, fossefall og paradisøyer. Her fins også flere indianerbefolkninger, både de sterke og selvstendige Kuna Yala folket som vi besøker i San Blas og Emberaindianerne i Chagres nasjonalpark som lar oss ta del i deres kultur  i samklang med naturen.

Med bare 7 mil fra hav til hav er kanalen en av menneskets store verk og en av ingeniørkunstens største bedrifter. Mange som ferdes på kanalen blir overrasket av naturskjønnheten i landskapet og over de gigantiske slusene som samtidig hever og senker fartøy totalt ca 26 m når de passerer slusene i begge endene. 97% av verdens handelsflåte kan passere kanalen.

Under finner du våre reiser til Panama. Vårt flaggskip er den fine Panama Panorama reisen som inkluderer det beste Panama har å tilby. For deg som vil oppdage Panama sammen med barna anbefaler vi Panama Junior der vi sammen med vår dyktige Jamboguide utforsker regnskogens spennende dyreliv, lærer om pirater på Panamakanalen og bader i Stillehavets varme vann. Vår tredje reise er en julereise for deg som vil oppleve Panama City, noen dager i regnskogen på koselige Gamboa Resort og avslutte med sol og bad.

Vi skreddersyr gjerne din Panamareise -vi kan Panama!