banner_1900x831_kenya_masaimara

Om Jambo Tours

Om oss

Østre Afrika. Det var her alt startet for snart 40 år siden. Vår første reise gikk til Kenya i 1974. Den ble fulgt av reiser til Tanzania. Så Mauritius. Så sørlige Afrika. I dag tilbyr vi reiser til hele verden. Men vårt hjerte vil alltid finnes i østre Afrika. Det har preget vårt syn på reiser.

Vi var blant de første som ordnet safarireiser. Fortsatt er det få som kan måle seg med vår erfaring og kunnskap. Vi vet hvordan en bra safarireiser ser ut. Hvor nær man kan komme dyrene uten å forstyrre dem. Hvor få man ska være i hver jeep for at opplevelsen skal bli nær og personlig. Det som vi menar med ekte safari.

Vi skaper våre reiser selv

Vi ikke bare selger reiser – vi skaper dem. Vi har fire reiseprodusenter som designer reiser på heltid. Som vet hvordan man får ut det absolutt meste fra to ukers reise, minutt for minutt, ned i minste detalj. Alt hva man kan gjøre og alt man absolutt skal unngå. Vi vet at våre reiser holder hele veien og at du får den mest prisverdige opplevelsen.

Gruppene på våre rundreiser er derfor mindre enn hos mange andre. Aldri fler enn 26 personer. På safarireisene aldri fler enn 14 personer. Da fins forutsetningene for å komme nær de samfunn og mennesker vi besøker.

Vi tar ansvar for dine reiseopplevelser

Hvert år presenterer vi en kolleksjon av reiser i vår katalog og på vår webside. Ferdige forslag med program dag for dag. Reiser som du kan gjøre i gruppe eller på egen hånd og reiser som utmerket kan forlenges med for eksempel noen dager på stranden. Om du heller vil skape din egen reise, så kan du se våre forslag som en inspirasjonskilde. Vi hjelper deg å sette sammen bitene slik at du får eksakt den reisen du vil ha.

Vi tar ansvar for alle våre reiser. Det må vi ifølge lover og regler. Men vårt ansvar strekker seg mye lenger enn så. Vi tar også ansvar for at din opplevelse blir som du har forventet deg. Nøl derfor aldri med å ta kontakt med oss og fortell hva du vil oppleve. Våre reiseeksperter er alltid klare til å hjelpe deg.

Jambo Tours er medlem i ledende bransjeorganisasjoner, blant annet i Svenska Rese- och Turistindustrins Samarbetsorganisation (RTS). International Air Transport Association (IATA), Latin American & Caribbean Travel Association (LATA Nordic) og Pacific Travel Association PATA). I tillegg er vi medlem i Virke Utland. Med Jambo Tours reiser du trygt – vi har nødvendige garantier hos svenske Kammarkollegiet

 

 

Lejon med jambotoursjeep