Vin-i-Toscana_banner
Jambo Tours Italia

Resa till Italia

Italian er et land som får oss til å lengte. Drømme om sol og varme, om et fantastisk og sunt middelhavsmåltid på en pittoresk taverna og i bakgrunnen høres tonene av en glad italiensk melodi.

Ciao bella, signorina, benvenuti in Italia, arrivederci er ord som klinger vakkert, som får oss til å høre etter og se hva Italia har å tilby. En reise i Italia er en nytelse og en opplevelse på mange måter.
En reise i det naturskjønne landskapet går fra alpetoppene og de vakre sjøene Lago Maggiore, Lago di Garda og Lago di Como oppe i nord, videre til Toscanas bølgende landskap og spesielle lysskiftninger, de herlige badebyene ved Adriaterhavets kyst, hovedstaden Roma med alle vel bevarte antikke minnesmerker, den dramatiske og vakre Amalfikysten med vulkanen Vesuv og det unike Pompei.
Det er fra Italia det kulturelle livet og en viktig del av samfunnsutviklingen i hele middelhavsområdet er formet. Av grekere, etruskere og framfor alt romere. I Italia har vi lært mye om kunst, musikk og litteratur gjennom fasinerende personligheter som Michelangelo og Da Vinci, Verdi og Puccini, Dario Fo og Alberto Moravia. 
Italia byr også omverden på elegant design og mote for menn og kvinner, utsøkte viner og gode oster, bilmerker som Ferrari og Maserati samt ukesdramatikken i nasjonalsporten fotball – alltid utøvet med enorm stor lidenskap og dramatikk!