banner_1900x831_tanzania_selous_elephantsinriver

Jambo Tours Guider

Jamboguide er et kvalitetsstempel. Det står for kunnskap, erfaring og personlighet. Det står for en vilje til hele tiden å dele sin kunnskap og gi deg som gjest det beste innblikket i et samfunn og de spesielle møtene – å gi bakgrunn og forklaringer til det du ser, hører, kjenner og dufter under din opplevelsereise.

Vi har skapt et uslåelig team av guider – formet av våre kunders ønskemål og behov i 50 år. En lagoppstilling med individer som stadig utvikles og hver dag suger til seg nye kunnskaper og erfaringer fra sine hjemmeområder i verden.

De skandinavisktalende Jamboguidene leder samtlige av våre Jambo Ensemble-reiser (rundreiser til ulike deler av verden), samtlige av våre Jambo Junior-reiser (eventyr for hele familien) og utvalgte Jambo Safari-reiser i Kenya, Tanzania, Uganda, Rwanda og Sør-Afrika.

Du møter noen av våre Jamboguider under her.

guide_hylton_langely_opt

Hylton Langley

Bor i White River i Sør-Afrika - leder reisen Natur, kultur & ville dyr

Hylton Langley er sørafrikaner og prater tre av Sør-Afrikas offisielle språk; engelska, afrikaans og zulu. Og han prater svensk. Det siste er som en følge av at han har bodd i Sverige og at han er gift med Ingrid Langley.


Hylton er utdannet ranger og spesialist på dyr og natur. Og det han ikke vet om sitt hjemland er antakeligvis ikke verdt å vite.  Hylton leder små grupper på Jambo Safari-reisen Natur, kultur & ville dyr, maks 10 personer, der han selv også er sjåfør av sin safari-jeep. Fotografering er en stor interesse for Hylton.


guide_magnus_pihl_opt

Magnus Pihl

Bor i Indonesia - leder reiser i Sørøst-Asia og Øst-Afrika

Magnus Pihl har vært bosatt i Sørøst-Asia i 23 år, hvorav de siste 19 årene i Indonesia. Han har ledet reiser til de fleste land og steder vi kommer til på våre reiser i regionen -Indonesia, Malaysia, Burma, Bhutan, Nepal, India og Vietnam.


Han er fortrolig med landenes historie og dere kultur. Magnus prater indonesisk og har en interesse for fotografering som han gjerne deler med andre. På fritiden liker han å spille golf og han er medlem i Denpasar Golf Club på Bali.


Siden midten av 90-tallet har Magnus hatt gjesteopptredener i Øst-Afrika og han leder Jambo Safari-reiser i såvel Kenya som Tanzania.