Jambo ToursDen store Vietnamreisen med sol og bad på Phu QuocDen store Vietnamreisen med sol og bad på Phu Quoc

Den store Vietnamreisen med sol og bad på Phu Quoc

En kulinarisk reise i dragens land.

 

På Jambo Tours rundreise oppleves landet innenfra. Vi ferdes med sykkeltaxi gjennom pittoreske byområder, med båt mellom spektakulære sukkertoppfjell i en av verdens vakreste arkipelager og opp i det spennende Mekong-deltaet. Din reise i Vietnam avsluttes med herlig sol og bad i Phu Quoc. 

Bestill en reise til Vietnam og opplev landets aller fremste severdigheter. Vi begynner vår reise i Hanoi og fortsetter gjennom risavlinger, sukkertoppslandskap og smaker på god vietnamesisk mat. Så går vi om bord i en båt som cruiser i Ha Long- bukten, med alle vakre øyer. Nå venter en båttur i Mekong-deltaet. Etter et besøk i storbyen Saigon (Ho Chi Minh City) avsluttes reisen på Phu Quoc der du nyter sol og bad på de henførende hvite strendene. Kombiner kulturopplevelser med herlig sol og badeliv og bestill denne fantastiske reisen i Vietnam.

Type reise: Jambo Ensemble Rundreise med jamboguideJambo Ensemble Rundreise med jamboguide
Reisens lengde:
20 dager
Antall deltakere:
15–26
Reisens Høydepunkter
 • Hanoi & Ha Long-bukten
 • Det vietnamesiske kjøkken
 • Sjarmerende Hoi An
 • Mekongdeltaet
 • Saigon & Cu Chi tunellene
Reisens Høydepunkter
 • Hanoi & Ha Long-bukten
 • Det vietnamesiske kjøkken
 • Sjarmerende Hoi An
 • Mekongdeltaet
 • Saigon & Cu Chi tunellene

Programöversikt

Dag 1. Avreise.
Fly fra Skandinavia med Finnair via Helsingfors til Hongkong.

Dag 2. Ankomst Hanoi.
Etter totalt seksten timers flyreise og flybytte i Hongkong ankommer vi til Hanoi på kvelden. Reiselederen møter på flyplassen...

Dag 3. Dag i Van Giang-landsbyen.
Byene på landsbygden rundt Vietnams hovedstad Hanoi er stort sett upåvirket av det moderne samfunnet. Dagens rundtur...

Dag 4. Hel dag i Hanoi.
Dagen brukes i den høyst severdige hovedstaden med sine mange innslag fra den franske kolonitiden. Vi begynner med landsfaderen...

Dag 5. Cruise i Ha Long-bukten.
Ferden går østover mot Ha Long eller ”der draken klatrer ned i havet”. De nærmeste fire timene tar oss gjennom avlingene...

Dag 6. Fra Ha Long-bukten til Hoi An.
Nyt morgenen i Ha Long-bukten sukkertopp-landskap med en kopp kaffe, te og fersk frukt. Fartøyet cruiser tilbake...

Dag 7. Det vietnamesiske kjøkkenet i Hoi An.
På Unescos liste over verdensarv er Hoi An i dag en av landets eldste byer og et enestående eksempel...

Dag 8. Hoi An på egen hånd.
Dagen er fri for egne aktiviteter. Hotellet har et trivelig lite basseng. Den som vil se havet kan ta hotellets gratisbuss,...

Dag 9. Til Mekongdeltaet.
Avreise med første morgenfly til Saigon (Ho Chi Minh-byen). Reisen går deretter videre sørover til Can Tho – hovedby...

Dag 10. Hel dag i Mekongdeltaet.
Båttrafikken på elven er på det mest intense under de tidlige morgentimene. Vi tar båten til et av de flytende...

Dag 11. Via Vinh Long til Saigon.
Reisen fortsetter med båt gjennom det frodige Mekongdeltaet, fra Vinh Long til Cai Bes flytende marked, deretter...

Dag 12. Saigon.
Vi starter mykt i dag og tilbringer formiddagen i Cholon, Chinatown med å oppleve markeder og butikker. Her fins også kantonesiske...

Dag 13. Tunnelene i Cu Chi.
På tross av at byen har byttet navn til Ho Chi Minh-byen 1976 kalles den på folkemunne fortsatt Saigon. Det blir formiddagstur...

Dag 14. Til Phu Quoc.
Fly til Phu Quoc for noen avslappende dager ved stranden. Vår skandinavisktalende Jamboguide følger ikke med til Phu Quoc.

Dag 15-18. Sol og bad.
Dager for sol, bad eller andre aktiviteter.

Dag 19. Hjemreise.
Avreise med buss/fly ved lunsjtid til flyplassen Ho Chi Minh City International Airport. Fly til Hongkong med flybytte.

Dag 20. Hjemkomst.
Ankomst til Helsingfors på morgenen og viderefly til valgt hjemreisested.

F=Frokost L=Lunsj M=Middag

Dag 1. Avreise.

Fly fra Skandinavia med Finnair via Helsingfors til Hongkong.

Dag 2. Ankomst Hanoi.

Etter totalt seksten timers flyreise og flybytte i Hongkong ankommer vi til Hanoi på kvelden. Reiselederen møter på flyplassen og tar oss til hotellet for innsjekking og felles velkomstmiddag.

Dag 3. Dag i Van Giang-landsbyen.

Byene på landsbygden rundt Vietnams hovedstad Hanoi er stort sett upåvirket av det moderne samfunnet. Dagens rundtur tar oss til Van Giang, et samfunn som ligger i den Røde Elvens delta omgitt av risfelt, åkrer og tempelbygninger. Vi besøker byens marked, med alt fra grønnsaker og kjøtt til fisk og søte bakverk. Vi besøker også en familie i deres 150-årige hjem der vi bø. a ser hvordan ekte vårruller skal lages. Her spiser vi også lunsj. Under tilbakereisen mot Hanoi gjøres et stopp i byen Ban Trang, kjent for sin keramikkproduksjon og hvor oksekjerrer er vanlig transportmiddel. Tilbake til hotellet i Hanoi. Resten av dagen er fri.

Dag 4. Hel dag i Hanoi.

Dagen brukes i den høyst severdige hovedstaden med sine mange innslag fra den franske kolonitiden. Vi begynner med landsfaderen Ho Chi Minhs mausoleum der han ligger på lit-de-parade, liten og mager og i grå khakiuniform. Vi besøker også den staselige Enpelar-pagoden, Litteraturens tempel, Hoan Kiem-sjøen og Tran Quoc-pagoden. Om ettermiddagen blir det en tur med sykkeltaxi gjennom byens gamle kvarter som har 36 håntverksgater med navn som ”Blikkenslagergaten”, ”Røkelsesgaten” og ”Kurvflettergaten”, avhengig av hva som en gang ble laget og solgt akkurat der. Turen avsluttes med det berømte og for Vietnam typiske Vannmarionette-teateret.

Dag 5. Cruise i Ha Long-bukten.

Ferden går østover mot Ha Long eller ”der draken klatrer ned i havet”. De nærmeste fire timene tar oss gjennom avlingene i den Røde Elvens delta der innbyggerne arbeider på rismarkene, bringer dyr til markedet på sykler og pløyer markene med sine store vannbøfler. I Ha Long går vi om bord i en tradisjonnell djonk for cruise og overnatting. Velkomstdrink serveres når båten forlater havnen og vi nyter en fisk- og skalldyrslunsj når båten passerer kalksteinsklippene i Ha Long-bukten. Dette øyriket er en av verdens vakreste arkipelager og er en Unesco-merket verdensarv. Cruiset fortsetter forbi Dinh Huong, Ga Choi, Dog, Binh Phong, Sung Sot og Titov. Opplev solnedgangen over Titovfjellet eller opplev korallrevet i en naturskjønn lagune fra robåt. Middagen serveres om bord på djonken og består av fersk fisk, salater og frukter. Overnatting om bord i Halong-bukten.

Dag 6. Fra Ha Long-bukten til Hoi An.

Nyt morgenen i Ha Long-bukten sukkertopp-landskap med en kopp kaffe, te og fersk frukt. Fartøyet cruiser tilbake til havnen og under ferden serveres brunsj. Etter ankomst fortsetter turen til Hanois flyplass for fly til Danang, der vi fortsetter med buss til byen Hoi An.

Dag 7. Det vietnamesiske kjøkkenet i Hoi An.

På Unescos liste over verdensarv er Hoi An i dag en av landets eldste byer og et enestående eksempel på en velbevart havneby med mange kulturelle influenser fra 1600-1800-tallet. Denne dagen får vi lære mer om det vietnamesiske kjøkkenet og går til markedet i små grupper for å se hvilke varer som brukes i lunsjen vår, såsom ferskt krydder og grønnsaker m.m. Det vietnamesiske kjøkkenet har influenser både fra det kinesiske og franske. Sammen med vietnamesiske kokker lager vi så dagens lunsj. Etter denne fortsetter vi til fots for å utforske Hoi An og ser blant annet den Japanske broen og det gamle kjøpmanshuset Tan Ky.

Dag 8. Hoi An på egen hånd.

Dagen er fri for egne aktiviteter. Hotellet har et trivelig lite basseng. Den som vil se havet kan ta hotellets gratisbuss, for det er bare noen få kilometer dit. Om det er interesse kan det ordnes en halvdagstur til My Son, 40 km fra Hoi An. My Son var hovedstad og religiøst sentrum for Champariket og fins, akkurat som Hoi An, på Unescos verdensarvliste. Tempelkomplekset ble bygget under samme tidsperiode som Angkor i Kambodsja, Bagan i Burma, Borobodur i Indonesien og Ayuthaya i Thailand. Turen bestilles og betales på plass.

Dag 9. Til Mekongdeltaet.

Avreise med første morgenfly til Saigon (Ho Chi Minh-byen). Reisen går deretter videre sørover til Can Tho – hovedby i Mekongdeltaet. Den 450 km lange Mekongelven er Indokinas livsnerve og har et 60.000 km2 stort delta med de mest fruktbare markene i hele Vietnam. Risdyrkingen dominerer naturligvis, men også frukttrær, grønnsaker og blomster dyrkes her. Hotellet ligger ved elven like utenfor byen.

Dag 10. Hel dag i Mekongdeltaet.

Båttrafikken på elven er på det mest intense under de tidlige morgentimene. Vi tar båten til et av de flytende markedene. Over relingen blir alle typer varer byttet til en kakofoni av prating og pruting. De produkter som er til salgs, blir markedsført ved at man henger produktene – som ofte er frukt – opp i masten eller i forstavnen. Vi besøker et privat hjem, for å se hvordan risnudler lages. Ettermiddagen er fri. Hotellet har et herlig basseng ved Mekongelven.

Dag 11. Via Vinh Long til Saigon.

Reisen fortsetter med båt gjennom det frodige Mekongdeltaet, fra Vinh Long til Cai Bes flytende marked, deretter videre med buss mot Saigon dit vi ankommer sent på ettermiddagen.

Dag 12. Saigon.

Vi starter mykt i dag og tilbringer formiddagen i Cholon, Chinatown med å oppleve markeder og butikker. Her fins også kantonesiske Thien Hau Pagoda, tilegnet havsgudinnen. Etter lunsj besøker vi blant annet det gamle presidentpalasset, der nordvietnamesiske tanks rullet frem mot slutten av krigen, samt Krigsmuseet, som skildrer vietnamesernes kamp under krigen. Vi besøker også den koloniale bydelen og ser blant annet postkontoret og operahuset før vi vender tilbake til hotellet.

Dag 13. Tunnelene i Cu Chi.

På tross av at byen har byttet navn til Ho Chi Minh-byen 1976 kalles den på folkemunne fortsatt Saigon. Det blir formiddagstur til Cu Chi der Sør-Vietnams nasjonale befrielsesfront hadde et nett med mer enn 200 km med underjordiske tunneler – ofte i tre-fire etasjer. I dag er en del av tunnelene utvidet og åpne for publikum, og den som vil kan gå ned i tunnelgangene. Nede i tunnelene fantes alt som var nødvendig for krigføring: feltsykehus, stridskommandosentraler og våpenfabrikker. Ettermiddagen på egen hånd og på kvelden spiser vi felles avskjedsmiddag.

Dag 14. Til  Phu Quoc.

Fly til Phu Quoc for noen avslappende dager ved stranden. Vår skandinavisktalende Jamboguide følger ikke med til Phu Quoc.

Dag 15-18. Sol og bad.

Dager for sol, bad eller andre aktiviteter.

Dag 19. Hjemreise.

Avreise med buss/fly ved lunsjtid til flyplassen Ho Chi Minh City International Airport. Fly til Hongkong med flybytte.

Dag 20. Hjemkomst.

Ankomst til Helsingfors på morgenen og viderefly til valgt hjemreisested.

F=Frokost L=Lunsj M=Middag

 

[F=Frukost L=Lunch M=Middag]

Fullständigt program

Dag 1. Avreise.
Fly fra Skandinavia med Finnair via Helsingfors til Hongkong. [Måltider på flyet]

Dag 2. Ankomst Hanoi.
Etter totalt seksten timers flyreise og flybytte i Hongkong ankommer vi til Hanoi på kvelden. Reiselederen møter på flyplassen og tar oss til hotellet for innsjekking og felles velkomstmiddag. [Måltider på flyet-M]

Dag 3. Dag i Van Giang-landsbyen.
Byene på landsbygden rundt Vietnams hovedstad Hanoi er stort sett upåvirket av det moderne samfunnet. Dagens rundtur tar oss til Van Giang, et samfunn som ligger i den Røde Elvens delta omgitt av risfelt, åkrer og tempelbygninger. Vi besøker byens marked, med alt fra grønnsaker og kjøtt til fisk og søte bakverk. Vi besøker også en familie i deres 150-årige hjem der vi bø. a ser hvordan ekte vårruller skal lages. Her spiser vi også lunsj. Under tilbakereisen mot Hanoi gjøres et stopp i byen Ban Trang, kjent for sin keramikkproduksjon og hvor oksekjerrer er vanlig transportmiddel. Tilbake til hotellet i Hanoi. Resten av dagen er fri. [F-L]

Dag 4. Hel dag i Hanoi.
Dagen brukes i den høyst severdige hovedstaden med sine mange innslag fra den franske kolonitiden. Vi begynner med landsfaderen Ho Chi Minhs mausoleum der han ligger på lit-de-parade, liten og mager og i grå khakiuniform. Vi besøker også den staselige Enpelar-pagoden, Litteraturens tempel, Hoan Kiem-sjøen og Tran Quoc-pagoden. Om ettermiddagen blir det en tur med sykkeltaxi gjennom byens gamle kvarter som har 36 håntverksgater med navn som ”Blikkenslagergaten”, ”Røkelsesgaten” og ”Kurvflettergaten”, avhengig av hva som en gang ble laget og solgt akkurat der. Turen avsluttes med det berømte og for Vietnam typiske Vannmarionette-teateret. [F-L]

Dag 5. Cruise i Ha Long-bukten.
Ferden går østover mot Ha Long eller ”der draken klatrer ned i havet”. De nærmeste fire timene tar oss gjennom avlingene i den Røde Elvens delta der innbyggerne arbeider på rismarkene, bringer dyr til markedet på sykler og pløyer markene med sine store vannbøfler. I Ha Long går vi om bord i en tradisjonnell djonk for cruise og overnatting. Velkomstdrink serveres når båten forlater havnen og vi nyter en fisk- og skalldyrslunsj når båten passerer kalksteinsklippene i Ha Long-bukten. Dette øyriket er en av verdens vakreste arkipelager og er en Unesco-merket verdensarv. Cruiset fortsetter forbi Dinh Huong, Ga Choi, Dog, Binh Phong, Sung Sot og Titov. Opplev solnedgangen over Titovfjellet eller opplev korallrevet i en naturskjønn lagune fra robåt. Middagen serveres om bord på djonken og består av fersk fisk, salater og frukter. Overnatting om bord i Halong-bukten. [F-L-M]

Dag 6. Fra Ha Long-bukten til Hoi An.
Nyt morgenen i Ha Long-bukten sukkertopp-landskap med en kopp kaffe, te og fersk frukt. Fartøyet cruiser tilbake til havnen og under ferden serveres brunsj. Etter ankomst fortsetter turen til Hanois flyplass for fly til Danang, der vi fortsetter med buss til byen Hoi An. [F-M]

Dag 7. Det vietnamesiske kjøkkenet i Hoi An.
På Unescos liste over verdensarv er Hoi An i dag en av landets eldste byer og et enestående eksempel på en velbevart havneby med mange kulturelle influenser fra 1600-1800-tallet. Denne dagen får vi lære mer om det vietnamesiske kjøkkenet og går til markedet i små grupper for å se hvilke varer som brukes i lunsjen vår, såsom ferskt krydder og grønnsaker m.m. Det vietnamesiske kjøkkenet har influenser både fra det kinesiske og franske. Sammen med vietnamesiske kokker lager vi så dagens lunsj. Etter denne fortsetter vi til fots for å utforske Hoi An og ser blant annet den Japanske broen og det gamle kjøpmanshuset Tan Ky. [F-L-M]

Dag 8. Hoi An på egen hånd.
Dagen er fri for egne aktiviteter. Hotellet har et trivelig lite basseng. Den som vil se havet kan ta hotellets gratisbuss, for det er bare noen få kilometer dit. Om det er interesse kan det ordnes en halvdagstur til My Son, 40 km fra Hoi An. My Son var hovedstad og religiøst sentrum for Champariket og fins, akkurat som Hoi An, på Unescos verdensarvliste. Tempelkomplekset ble bygget under samme tidsperiode som Angkor i Kambodsja, Bagan i Burma, Borobodur i Indonesien og Ayuthaya i Thailand. Turen bestilles og betales på plass. [F]

Dag 9. Til Mekongdeltaet.
Avreise med første morgenfly til Saigon (Ho Chi Minh-byen). Reisen går deretter videre sørover til Can Tho – hovedby i Mekongdeltaet. Den 450 km lange Mekongelven er Indokinas livsnerve og har et 60.000 km2 stort delta med de mest fruktbare markene i hele Vietnam. Risdyrkingen dominerer naturligvis, men også frukttrær, grønnsaker og blomster dyrkes her. Hotellet ligger ved elven like utenfor byen. [F-L-M]

Dag 10. Hel dag i Mekongdeltaet.
Båttrafikken på elven er på det mest intense under de tidlige morgentimene. Vi tar båten til et av de flytende markedene. Over relingen blir alle typer varer byttet til en kakofoni av prating og pruting. De produkter som er til salgs, blir markedsført ved at man henger produktene – som ofte er frukt – opp i masten eller i forstavnen. Vi besøker et privat hjem, for å se hvordan risnudler lages. Ettermiddagen er fri. Hotellet har et herlig basseng ved Mekongelven. [F-L]

Dag 11. Via Vinh Long til Saigon.
Reisen fortsetter med båt gjennom det frodige Mekongdeltaet, fra Vinh Long til Cai Bes flytende marked, deretter videre med buss mot Saigon dit vi ankommer sent på ettermiddagen. [F-L]

Dag 12. Saigon.
Vi starter mykt i dag og tilbringer formiddagen i Cholon, Chinatown med å oppleve markeder og butikker. Her fins også kantonesiske Thien Hau Pagoda, tilegnet havsgudinnen. Etter lunsj besøker vi blant annet det gamle presidentpalasset, der nordvietnamesiske tanks rullet frem mot slutten av krigen, samt Krigsmuseet, som skildrer vietnamesernes kamp under krigen. Vi besøker også den koloniale bydelen og ser blant annet postkontoret og operahuset før vi vender tilbake til hotellet. [F-L]

Dag 13. Tunnelene i Cu Chi.
På tross av at byen har byttet navn til Ho Chi Minh-byen 1976 kalles den på folkemunne fortsatt Saigon. Det blir formiddagstur til Cu Chi der Sør-Vietnams nasjonale befrielsesfront hadde et nett med mer enn 200 km med underjordiske tunneler – ofte i tre-fire etasjer. I dag er en del av tunnelene utvidet og åpne for publikum, og den som vil kan gå ned i tunnelgangene. Nede i tunnelene fantes alt som var nødvendig for krigføring: feltsykehus, stridskommandosentraler og våpenfabrikker. Ettermiddagen på egen hånd og på kvelden spiser vi felles avskjedsmiddag. [F-M]

Dag 14. Til  Phu Quoc.
Fly til Phu Quoc for noen avslappende dager ved stranden. Vår skandinavisktalende Jamboguide følger ikke med til Phu Quoc. [F]

Dag 15-18. Sol og bad.
Dager for sol, bad eller andre aktiviteter. [F]

Dag 19. Hjemreise.
Avreise med buss/fly ved lunsjtid til flyplassen Ho Chi Minh City International Airport. Fly til Hongkong med flybytte. [F-Måltider på flyet]

Dag 20. Hjemkomst.
Ankomst til Helsingfors på morgenen og viderefly til valgt hjemreisested.

F=Frokost L=Lunsj M=Middag

 

[F=Frukost L=Lunch M=Middag]

Boende

Lengde: 3
By: Hanoi

Hanoi Pearl Hotel

star5
Lengde: 1
By: Hu

Indochine Palace

star5
Lengde: 3
By: Hoi An

Hoi An Historic Hotel

star5
Lengde: 2
By: Mekongkryssning

Victoria Can Tho Resort

star5
Anleggsbeskrivelse

Hotellet er bygd i kolonial stil og med gamle aner. Restauranten tilbyr både vietnamesiske og vestlige retter. Flere aktiviteter med ulike typer spill, et trivelig bassengområde, spa eller leie av mountain bike. Fri wifi i fellesarealene.

Rombeskrivelse

92 rom med mye treinnslag, både i gulv og møbler, i tradisjonell vietnamesisk stil. Alle rom har balkong mot elven, basseng eller hage. 

Beliggenhet/omgivelser

Beliggende i hjertet av Mekongdeltaet, cirka 170 kilometer eller 3,5 timers bilreise fra Saigon. Fra Can Tho flyplass er det cirka 20 minutters bilreise. 

Lengde: 3
By: Ho Chi Minh City (Saigon)

Grand Hotel

star5
Anleggsbeskrivelse

Bygget på 30-tallet og har en fransk atomosfære. Finnes en eldre og en nyere byggning.

Rombeskrivelse

107 rom. Deluxe rommene i old wing er romslige med høyt tak, tregulv og kolonial atmosfære. Superior i den nyere delen har moderne innredning.

Beliggenhet/omgivelser

7 km fra flyplassen. Sentralt beliggende på Dong Khoi gaten. Gangavstand til shopping, restauranter,severdigheter og Saigon elven.

Lengde: 4
By: Phu Quoc

Cassia Cottage

star5

Fakta

Reisens lengde: 20 dager
Antall deltakere (min/max): 15/26.
Avreiser 2018:12/11, 24/12
Avreiser 2019: 21/1, 18/2, 18/3

Prisen inkluderer:
• 17 hotellnetter ***/****
• 17 frokoster, 8 lunsjer, 6 middager
• Fly fra Skandinavia i økonomiklasse
• 4 innenriksflyvninger inkl Phu Quoc
• Transporter i luftkondisjonert buss
• Entreer til severdigheter iflg program
• Skandinavisktalende Jamboguide
• Flyselsk. drivstofftillegg, skatter og avgifter 3 850 SEK

Indikasjonspris: 35 835 SEK
Pris per person gjelder del i dobbeltrom. Flyselskapenes avgifter og drivstofftillegg kan justeres med kort varsel. Eksakt pris fastsettes ved billettering.

Prisen inkluderer ikke:• Driks, beregn cirka 60 USD per person. Betales på plass.
• Drikkevarer

Pass/visum Gyldig pass i 6 måneder etter hjemkomst. Visum behøves for norske statsborgere når besøket overstiger 15 dager.
Klima Tre ulike klimasoner. Subtropiskt, tørt og solfylt i sør under vårt vinterhalvår, mens det i nordlige og sentrale Vietnam kan være kjølig med risiko for regnskurer.
Utstyr/klær Bekvemme sko og klær, gjerne bomull i de varmere delene av landet. En varm jakke/genser oppe i nord under perioden november til januar. Kombinasjoner/forlengelser Reisen kan forlenges med sol- og badedager i Vietnam. Et cruise på Mekongelven anbefales varmt. 

Med forbehold om programendringer.

Prisblad

Den store Vietnamreisen med sol og bad på Phu Quoc 2017-20

Samtlige priser vises i NOK
Rundreise med svensktalende reiseleder. Pris/person fra Stockholm og Gøteborg. Flytillegg fra Oslo og København, se tabell under.


Avreisedato Antal hotell-nätter Paket vuxen Paket Ordin. bädd barn X-tra bädd
Del i dblrum Enkel-rum
11/11 17 37950 49950
20/1 17 35390 47390
17/2 17 35490 47550
16/3 17 37490 49550

ORT / Logi
(med reservation för ändringar)
Klass Antall netter
HANOI
Hanoi Pearl Hotel
3
HALONG BAY
Kryssning/Djonk
1
HUÉ
Indochine Palace
1
HOI AN
Hoi An Historic Hotel
3
CAN THO
Victoria Cantho
2
SAIGON
Grand Hotel
3
PHU QUOC
Cassia Cottage
4

Prisen inkluderer drivstofftillegg, flyskatter og sikkerhetsavgifter. Disse er p.t 3 500 kr.

Flyselskapenes avgifter og drivstofftillegg kan justeres med kort varsel. Eksakt pris fastsettes ved billettering.


OBS VISUM! kreves for skandinaviske statsborgere på denne reisen da besøket overstiger 15 dager. Søkes via den Vietnamesiske ambassaden i Oslo. http://www.vnembassy-norway.org/en/nr070611172526/ Emaill: vietnamnorway@gmail.com
Driks ca 60 USD. i driks til lokalguider og sjåfører tilkommer. Dette samles inn av Jamboguiden på reisemålet.
Barn Barnepris i vanlig seng i delt rom med eksisterende senger sammen med to voksne.
Avganger 13/2, 12/3 For avgangene 13/2 og 12/3 skjer disse med flyselskapet Singapore Airlines.  


Skriv ut "Fullständigt program" och "Fakta"

Avreisedato

Avreiser 2020
* Få plasser ledig ** En plass ledig
Bestill din reise
Pris fra
35 390 NOK

inklusive flyskatter og drivstofftillegg

Prisen inkluderer
Prisen inkluderer:
 • 17 hotellnetter ***/****
 • 17 frokoster, 7 lunsjer, 5 middager
 • Fly fra Skandinavia i økonomiklasse
 • 4 innenriksflyvninger inkl Phu Quoc
 • Transporter i luftkondisjonert buss
 • Entreer til severdigheter iflg program
 • Skandinavisktalende Jamboguide
 • Flyselsk. drivstofftillegg, skatter og avgifter 3 550 kr.
KulturNaturSol og bad

Kontakta våra reseexperter: 21 05 26 26 • info@jambotours.no

Reisens Høydepunkter
 • Hanoi & Ha Long-bukten
 • Det vietnamesiske kjøkken
 • Sjarmerende Hoi An
 • Mekongdeltaet
 • Saigon & Cu Chi tunellene
Gjennomsnittstemperatur
Hanoi
  L°   V°   S   R
18   - <2   7
19   -   2 13
22   -   2 15
26   - <3 14
30   -   4 15
32   - <4 14
32   -   4 15
31   -   4 16
31   -   5 14
27   -   4   9
24   -   4   7
21   -   3   7
 • L = Temperatur luft
 • V = Temperatur vann
 • S = Soltimer per dag
 • R = Regndager per måned
Vis flere temperaturer
Ho Chi Minh
  L°   V°   S   R
31 24   5   2
32 25   6   1
33 25   5   2
33 28   6   4
32 28   4 16
32 28   4 21
31 28   4 23
31 28   4 21
31 28   5 21
30 27   4 20
30 27   4 11
30 25   4   7
 
XClose
Reisenyheter fra Jambo Tours
Abonner på Jambo Tours nyhetsbrev!

Den beste måten å holde deg oppdatert i Jambo Tours spennende verden. Du får de seneste reisenyhetene, tilbud og invitasjoner til våre inspirerende reisekvelder. Alt du trenger å gjøre er å fylle i opplysningene under.

Du kan når som helst avslutte ditt abonnement via link i nyhetsbrevet