Share Del/Tips
 

Våre reiseeksperter

For oss på Jambo Tours er det å reise og oppleve en nødvendighet. Dels for sjelen, men også for at vi på den måten øker vår kunnskap, som igjen kommer deg til gode når du skal velge reisemål. Vi hjelper deg med å virkeliggjøre dine reisedrømmer!

Skriv eller ring til oss så hjelper vi deg med å skreddersy akkurat din reise. Om du allerede har bestemt deg for noe fra vårt utvalg kan du enten bestille direkte her på vår web eller kontakte oss så hjelper vi deg gjerne med bestillingen. Under kan du lese mer om våre reiseeksperter og hva de er spesielt gode på.

 

Erica Melander

Øyeblikket på bildet viser Erica på safari i Kenya - sammen med en nysjerrig gepard.
Seychellene, Australia, Maldivene og Brasil er eksempel på andre destinasjoner på Ericas toppliste.

Tel: 21 05 26 26

Send e-post

Jessica Carlson

Peru, med blant annet Machu Picchu, Urubambadalen og Cusco, er en av Jessicas favorittdestinasjoner. Tanzanias og Kenyas savanner, Panama og Zanzibar er noen av hennes øvrige favoritter.

Tel: 21 05 26 26

Send e-post

Johanna Hellervik

Seychellene, New Zealand, Kenya, Costa Rica og Mauritius er noen av Johannas absolutte favorittdestinasjoner.
På hennes "must"-liste over framtidige reiser står: Galapagosøyene og Filippinene.

Tel: 21 05 26 26

Send e-post

Gunilla Mikkola

Ecuador med Galapagos, Sør-Afrika, Malaysia, Seychellene og Mauritius er noen av Gunillas hjemmedestinasjoner. På hennes "must"-liste for fremtidige reiser står: Alaska og å reise tilbake til Brasil enda flere ganger.

Tel: 21 05 26 26

Send e-post

Malin Eriksson

New Zealand, Vietnam og alt med safari i Afrika, er blant Malins absolutte favoritter. Hun er også svak for kombinasjonsreiser (kombinasjoner?), og anbefaler en opplevelsesreise med guide, i kombinasjon med egne dager i spennende storbyer eller deilige strender. Bildet er fra Maldivene.

Tel: 21 05 26 26

Send e-post