Jambo ToursPeruEventyrets Peru

Eventyrets Peru

Inkaveien til Machu Picchu og regnskogseventyr i Amazonas. 

Bli med på et eventyr i et av Sør-Amerikas mest spennende land. Peru har fantastisk natur med høye snøkledde fjell, fossende elver og urørte regnskoger. Her fins også en fargesterk indianerkultur og en spennende historie fra Inkarikets dager.

Reisen begynner med oppdagelsesferd i Inkarikets sentrum Cusco. I løpet av fire dager vandrer vi på Inkaveien, verdens mest berømte sti, blant storslagne ruiner, quechuabyer og tåkelagte fjelltopper, til vi når et av verdens syv nye underverk, Machu Picchu. Reisen avsluttes med fire dager inne i Amazonas. Sammen med kyndige naturguider spaner vi etter kajmaner, tukaner og brølaper – til fots og i kano.

På tross av at det fins flere tusen mil av inkastier i Andesfjellene er det den drøyt fire mil lange stien frem til Machu Picchu som lokker vandrere over hele verden. Og det er magisk å vandre i dette fantastiske fjellandskapet som endrer karakter langs veien. Fra frodig tåkeregnskog til karrig høyfjellsterreng. Fra gamle inkaruiner til levende kulturlandskap. Den kyndige engelsktalende vandringsguiden, kokken og bærerne gjør alt for at vandringen skal bli et minne for livet.

Den peruanske delen av Amazonas anses å være den mest velbevarte regnskogen i Sør-Amerika. Vi bor på en trivelig lodge i Tambopatareservatet som eies av ese-eja-indianerne. Området er kjent for sin fine primærregnskog med rik flora og fauna. Indianerne blir våre guider disse dagene i regnskogen og gjennom vårt besøk bidrar vi til bevaringen av reservatet og fremmer livsvilkårene for lokalbefolkningen gjennom å skape arbeidsplasser på lodgen. Å tilbringe flere dager inne i regnskogen og se hvordan naturen og dyrelivet forandres i løpet av et døgn er en fantastisk opplevelse!
Type reise:
Reisens lengde:
14 dager
Antall deltakere:
2–9
Reisens Høydepunkter
 • Vandring på Inkaveien
 • Machu Picchu og Cusco
 • Folkelivet i Urubambadalen
 • Naturutflukter i Amazonas
 • Opphold på regnskapslodge
Reisens Høydepunkter
 • Vandring på Inkaveien
 • Machu Picchu og Cusco
 • Folkelivet i Urubambadalen
 • Naturutflukter i Amazonas
 • Opphold på regnskapslodge

Programöversikt

Dag 1: Avreise fra Skandinavia til Lima
Fra Skandinavia til Lima med flybytte i Europa. Ankomst på kvelden til Perus hovedstad Lima.

Dag 2: På oppdagelsesferd i Cusco
På morgenen flyr vi over Andesfjellene til verdensarvbyen Cusco, beliggende på 3200 m.o.h. Besøket innledes med...

Dag 3: Utflukt til til markedet i Pisaq og Ollantaytambo
Heldagsutflukt til det fargerike og livlige markedet i Pisaqag, hvor alt fra vevde tekstiler...

Dag 4: Vandring på Inkaveien til Machu Picchu. Etappe 1 går fra Km82 til Wayllabamba
Tidlig reise til startstedet. Her treffer vi bærere og kokk...

Dag 5: Inkaveien etappe 2 fra Wayllabamba til Pacaymayo
I gryningen serveres en kopp rykende varm te utenfor teltåpningen før det er på tide med...

Dag 6: Inkaveien etappe 3 fra Pacaymayo til Winaywaina
Den tredje dagen på inkaveien er den lengste men også den mest interessante og imponerende,...

Dag 7: Inkaveien etappe 4 gjennom solporten til Machu Picchu
Avreise i gryningen for å nå fram til solporten, Intipunku (2 700 m) ved soloppgang. Herfra...

Dag 8: Dag på egen hånd i Machu Picchu og toget tilbake til Cusco
Toget tilbake til Cusco går først på ettermiddagen, så dagen er fri for egne...

Dag 9: Fra Cusco til regnskogen i Amazonas
På morgenen går flyet fra Cusco ned til Puerto Maldonado inne i Amazonas, øst for Andesfjellene. Her ønskes...

Dag 10: Kajmaner, kjempeoter og medisinalvekster i regnskogen
Tidlig kanotur på elven for å spane etter kajmaner, kjempeotere og brølaper. Sakte...

Dag 11: Leirspisende papegøyer og besøk hos bonde i regnskogen
Formiddagsvandring i regnskogen for å se leirspisende papegøyer som samles i mengder...

Dag 13: Hjemkomst til Skandinavia
Fylt av minner fra eventyrene i Peru ankommer vi Skandinavia i løpet av dagen.

Dag 1: Avreise fra Skandinavia til Lima

Fra Skandinavia til Lima med flybytte i Europa. Ankomst på kvelden til Perus hovedstad Lima.

Dag 2: På oppdagelsesferd i Cusco

På morgenen flyr vi over Andesfjellene til verdensarvbyen Cusco, beliggende på 3200 m.o.h. Besøket innledes med opptdagelsesferd i den sjarmerende brosteinsbelagte byen sammen med vår lokale engelskspråklige guide. Vi vandrer over det koloniale torget Plaza de Armas der den vakre katedralen og Koricanchatemplet ligger og forsetter mot de mektige ruinene Sacsayhuaman. Ettermiddagen på egen hånd til å oppdage Cusco.

Dag 3: Utflukt til til markedet i Pisaq og Ollantaytambo

Heldagsutflukt til det fargerike og livlige markedet i Pisaqag, hvor alt fra vevde tekstiler til levende kyllinger bytter eiere. Vi besøker også fortet Ollantaytambo. Overnatting i Urubambadalen

Dag 4: Vandring på Inkaveien til Machu Picchu. Etappe 1 går fra Km82 til Wayllabamba

Tidlig reise til startstedet. Her treffer vi bærere og kokk som skal følge med under vandringen samt går gjennom sikkerhetsinformasjon og utstyr før vi begynner vandringen på den berømte veien. Snart passeres Piskaruchobroen som strekker seg over Urubambaelven. Etter tre timers vandring i lett stigende terreng nås terrasseavlingene og inkaruinene ved Llactapata(2650m). Her inntas lunsj før det er på tide å vandre videre mot den første overnattingen, ved Kusichacaelvens dalgang i Wayllabamba (3 000 m). Nyt den vakre utsikten over det snødekte fjellet Veronica (5832 m.o.h). Middagen serveres i kjøkkenteltet i lyset fra stormlykten. (Vandring i 5-6 timer, 12km).

Dag 5: Inkaveien etappe 2 fra Wayllabamba til Pacaymayo 

I gryningen serveres en kopp rykende varm te utenfor teltåpningen før det er på tide med frokost. Dagens vandring er den tøffeste etappen og går bratt oppover ca 9 km. Naturen forandres drastisk fra tåkeregnskog til karrig fjellterreng ved Inkaveiens høyeste punkt ved Warmiwañusqa på 4200 m.o.h. Vi tar en pause og nyter den storslagne utsikten. Med litt flaks ser vi lama og alpakka beite i omgivelsene. Inkaveien går nå sakte nedover, gjennom Pacaymayodalen som med sin vakre tåkeregnskog gir oss mulighet til å se kolibrier og orkidéer. Etter 7 timers vandring slår vi leir ved Pacaymayo (3 600 m.o.h). (Vandring i 5-6 timer, 11 km).

Dag 6: Inkaveien etappe 3 fra Pacaymayo til Winaywaina

Den tredje dagen på inkaveien er den lengste men også den mest interessante og imponerende, både på grunn av de arkeologiske levningene langs veien men også ettersom den er så rik på flora og fauna. På vei opp mot et andre fjellpasset, Abra Runkurakay, ser man de første inkaruinene, med samme navn, og på den andre siden finner man de vel bevarte levningene etter tempelbyen Sayacmarca (3624m.o.h). Etter å ha passert det tredje fjellpasset Abra Phuyupatamarca (3700 m.o.h, når vi ”byen over skyene”, Phuyupatamarca, som anses å være den best bevarte ruinen langs inkaveien. Stien fortsetter så ned i den artsrike tåkeregnskogen for så å munne ut ved ruinene i Wiñaywaina der vi slår leir(2650 m.o.h). (Vandring i 8 timer,16km).

Dag 7: Inkaveien etappe 4 gjennom solporten til Machu Picchu

Avreise i gryningen for å nå fram til solporten, Intipunku (2 700 m) ved soloppgang. Herfra har man en fantastisk utsikt over tempelbyen Machu Picchu men også over det magisk vakre stedet som omgir ruinene der høye snøkledde fjell og dyp regnskog møtes. Vi tilbringer hele dagen i Machu Picchu sammen med vår kyndige guide for å lære om teoriene rundt hvordan tempelbyen ble brukt, overgitt og funnet. Den guidede turen tar to timer og resten av dagen kan vi streife fritt omkring blant ruinene. Overnatting i den trivelige byen Agua Calientes ved foten av Machu Picchu. (Vandring i 2 timer, 4km).

Dag 8: Dag på egen hånd i Machu Picchu og toget tilbake til Cusco

Toget tilbake til Cusco går først på ettermiddagen, så dagen er fri for egne aktiviteter i Machu Picchus vakre omgivelser. Enten kan man gjøre ytterligere et besøk opp til tempelbyen, bestige Huayna Picchu, den fjelltoppen som ligger midt imot Machu Picchu (avhengig av værforhold) eller bare spasere omkring i gatene i Agua Calientes. På ettermiddagen tar vi toget tilbake gjennom Urubambadalen til Cusco.

Dag 9: Fra Cusco til regnskogen i Amazonas

På morgenen går flyet fra Cusco ned til Puerto Maldonado inne i Amazonas, øst for Andesfjellene. Her ønskes vi velkommen av lodgens kyndige engelskspråklige naturguider som kjører oss til havnen der motorkanoen og en 45 minutter lang elveferd på Tambopataelven til regnskogslodgen Posada Amazonas venter. Lodgen eies av ese-eja-indianerne og ligger ved Tambopatareservatet. Området er kjent for sin fine primærregnskog og rike flora og fauna. Vi bor i enkle, trivelige bungalows som er bygd av materiale fra regnskogen. Ved ankomsten til lodgen bli vi møtt av personalet. Den første naturvandringen i regnskogen leder fram til et 30 meter høyt utkikkstårn med fantastisk utsikt over tretoppenes dyreliv. Vi spaner etter tukaner, papegøyer og mange andre tropiske fugler før middagen venter. Når mørket senker seg over regnskogen får vi vite mer om de øko-prosjektene som pågår i området, både for å bevare det artsrike miljøet og for å fremme lokalbefolkningens livsvilkår.

Dag 10: Kajmaner, kjempeoter og medisinalvekster i regnskogen

Tidlig kanotur på elven for å spane etter kajmaner, kjempeotere og brølaper. Sakte glir vi frem gjennom smale kanaler som omgis av tett skog og intensive dyrelyder. Tilbake til lodgen ved lunsjtid, kanskje litt hvile i hengekøyen på verandaen. 25 minutters elveferd fra lodgen fins Centro Nape, et lokalt prosjekt som lager medisiner til lokalbefolkningen fra regnskogens vekster. Her får vi vite mer om hvordan man utvinner naturmidler og hvordan de brukes, både før og nå. Etter middagen nattevandring for å spane etter dyr som er aktive om natten såsom tapirer og ulike frosker.

Dag 11: Leirspisende papegøyer og besøk hos bonde i regnskogen

Formiddagsvandring i regnskogen for å se leirspisende papegøyer som samles i mengder ved kilder med mineralleire. Under vandringen i regnskogen sammen med de kyndige naturguidene, får vi lære om det komplekse samspillet mellom flora og fauna i regnskogen. Etter lunsj ferdes vi i kano til en bondegård som eies av lokalbefolkningen. Her får vi lære mer om hva som dyrkes og hva avlingene brukes til.

Dag 12: Fra regnskogen til Lima for hjemreise

Tidlig på morgenen tar vi farvel med regnskogen og begir oss til Puerto Maldonado med kano. Vi flyr til Lima og deretter videre til Skandinavia.

Dag 13: Hjemkomst til Skandinavia

Fylt av minner fra eventyrene i Peru ankommer vi Skandinavia i løpet av dagen.

[F=Frukost L=Lunch M=Middag]

Fullständigt program

Dag 1: Avreise fra Skandinavia til Lima
Fra Skandinavia til Lima med flybytte i Europa. Ankomst på kvelden til Perus hovedstad Lima. [måltider på flyet]

Dag 2: På oppdagelsesferd i Cusco
På morgenen flyr vi over Andesfjellene til verdensarvbyen Cusco, beliggende på 3200 m.o.h. Besøket innledes med opptdagelsesferd i den sjarmerende brosteinsbelagte byen sammen med vår lokale engelskspråklige guide. Vi vandrer over det koloniale torget Plaza de Armas der den vakre katedralen og Koricanchatemplet ligger og forsetter mot de mektige ruinene Sacsayhuaman. Ettermiddagen på egen hånd til å oppdage Cusco. [F]

Dag 3: Utflukt til til markedet i Pisaq og Ollantaytambo
Heldagsutflukt til det fargerike og livlige markedet i Pisaqag, hvor alt fra vevde tekstiler til levende kyllinger bytter eiere. Vi besøker også fortet Ollantaytambo. Overnatting i Urubambadalen [F]

Dag 4: Vandring på Inkaveien til Machu Picchu. Etappe 1 går fra Km82 til Wayllabamba
Tidlig reise til startstedet. Her treffer vi bærere og kokk som skal følge med under vandringen samt går gjennom sikkerhetsinformasjon og utstyr før vi begynner vandringen på den berømte veien. Snart passeres Piskaruchobroen som strekker seg over Urubambaelven. Etter tre timers vandring i lett stigende terreng nås terrasseavlingene og inkaruinene ved Llactapata(2650m). Her inntas lunsj før det er på tide å vandre videre mot den første overnattingen, ved Kusichacaelvens dalgang i Wayllabamba (3 000 m). Nyt den vakre utsikten over det snødekte fjellet Veronica (5832 m.o.h). Middagen serveres i kjøkkenteltet i lyset fra stormlykten. (Vandring i 5-6 timer, 12km).[F-L-M]

Dag 5: Inkaveien etappe 2 fra Wayllabamba til Pacaymayo 
I gryningen serveres en kopp rykende varm te utenfor teltåpningen før det er på tide med frokost. Dagens vandring er den tøffeste etappen og går bratt oppover ca 9 km. Naturen forandres drastisk fra tåkeregnskog til karrig fjellterreng ved Inkaveiens høyeste punkt ved Warmiwañusqa på 4200 m.o.h. Vi tar en pause og nyter den storslagne utsikten. Med litt flaks ser vi lama og alpakka beite i omgivelsene. Inkaveien går nå sakte nedover, gjennom Pacaymayodalen som med sin vakre tåkeregnskog gir oss mulighet til å se kolibrier og orkidéer. Etter 7 timers vandring slår vi leir ved Pacaymayo (3 600 m.o.h). (Vandring i 5-6 timer, 11 km). [F-L-M]

Dag 6: Inkaveien etappe 3 fra Pacaymayo til Winaywaina
Den tredje dagen på inkaveien er den lengste men også den mest interessante og imponerende, både på grunn av de arkeologiske levningene langs veien men også ettersom den er så rik på flora og fauna. På vei opp mot et andre fjellpasset, Abra Runkurakay, ser man de første inkaruinene, med samme navn, og på den andre siden finner man de vel bevarte levningene etter tempelbyen Sayacmarca (3624m.o.h). Etter å ha passert det tredje fjellpasset Abra Phuyupatamarca (3700 m.o.h, når vi ”byen over skyene”, Phuyupatamarca, som anses å være den best bevarte ruinen langs inkaveien. Stien fortsetter så ned i den artsrike tåkeregnskogen for så å munne ut ved ruinene i Wiñaywaina der vi slår leir(2650 m.o.h). (Vandring i 8 timer,16km). [F-L-M]

Dag 7: Inkaveien etappe 4 gjennom solporten til Machu Picchu
Avreise i gryningen for å nå fram til solporten, Intipunku (2 700 m) ved soloppgang. Herfra har man en fantastisk utsikt over tempelbyen Machu Picchu men også over det magisk vakre stedet som omgir ruinene der høye snøkledde fjell og dyp regnskog møtes. Vi tilbringer hele dagen i Machu Picchu sammen med vår kyndige guide for å lære om teoriene rundt hvordan tempelbyen ble brukt, overgitt og funnet. Den guidede turen tar to timer og resten av dagen kan vi streife fritt omkring blant ruinene. Overnatting i den trivelige byen Agua Calientes ved foten av Machu Picchu. (Vandring i 2 timer, 4km)[F, D].

Dag 8: Dag på egen hånd i Machu Picchu og toget tilbake til Cusco
Toget tilbake til Cusco går først på ettermiddagen, så dagen er fri for egne aktiviteter i Machu Picchus vakre omgivelser. Enten kan man gjøre ytterligere et besøk opp til tempelbyen, bestige Huayna Picchu, den fjelltoppen som ligger midt imot Machu Picchu (avhengig av værforhold) eller bare spasere omkring i gatene i Agua Calientes. På ettermiddagen tar vi toget tilbake gjennom Urubambadalen til Cusco. [F]

Dag 9: Fra Cusco til regnskogen i Amazonas
På morgenen går flyet fra Cusco ned til Puerto Maldonado inne i Amazonas, øst for Andesfjellene. Her ønskes vi velkommen av lodgens kyndige engelskspråklige naturguider som kjører oss til havnen der motorkanoen og en 45 minutter lang elveferd på Tambopataelven til regnskogslodgen Posada Amazonas venter. Lodgen eies av ese-eja-indianerne og ligger ved Tambopatareservatet. Området er kjent for sin fine primærregnskog og rike flora og fauna. Vi bor i enkle, trivelige bungalows som er bygd av materiale fra regnskogen. Ved ankomsten til lodgen bli vi møtt av personalet. Den første naturvandringen i regnskogen leder fram til et 30 meter høyt utkikkstårn med fantastisk utsikt over tretoppenes dyreliv. Vi spaner etter tukaner, papegøyer og mange andre tropiske fugler før middagen venter. Når mørket senker seg over regnskogen får vi vite mer om de øko-prosjektene som pågår i området, både for å bevare det artsrike miljøet og for å fremme lokalbefolkningens livsvilkår. [F-L-M]

Dag 10: Kajmaner, kjempeoter og medisinalvekster i regnskogen
Tidlig kanotur på elven for å spane etter kajmaner, kjempeotere og brølaper. Sakte glir vi frem gjennom smale kanaler som omgis av tett skog og intensive dyrelyder. Tilbake til lodgen ved lunsjtid, kanskje litt hvile i hengekøyen på verandaen. 25 minutters elveferd fra lodgen fins Centro Nape, et lokalt prosjekt som lager medisiner til lokalbefolkningen fra regnskogens vekster. Her får vi vite mer om hvordan man utvinner naturmidler og hvordan de brukes, både før og nå. Etter middagen nattevandring for å spane etter dyr som er aktive om natten såsom tapirer og ulike frosker.[F-L-M]

Dag 11: Leirspisende papegøyer og besøk hos bonde i regnskogen
Formiddagsvandring i regnskogen for å se leirspisende papegøyer som samles i mengder ved kilder med mineralleire. Under vandringen i regnskogen sammen med de kyndige naturguidene, får vi lære om det komplekse samspillet mellom flora og fauna i regnskogen. Etter lunsj ferdes vi i kano til en bondegård som eies av lokalbefolkningen. Her får vi lære mer om hva som dyrkes og hva avlingene brukes til. [F-L-M]

Dag 12: Fra regnskogen til Lima for hjemreise
Tidlig på morgenen tar vi farvel med regnskogen og begir oss til Puerto Maldonado med kano. Vi flyr til Lima og deretter videre til Skandinavia.[F]

Dag 13: Hjemkomst til Skandinavia
Fylt av minner fra eventyrene i Peru ankommer vi Skandinavia i løpet av dagen.

[F=Frukost L=Lunch M=Middag]

Boende

Lengde: 1
By: Aguas Calientes

El Mapi

star5
Lengde: 3
By: Puerto Maldonado

Posada Amazonas

star5

Fakta

Type reise: Jambo Explorer
Reisens lengde: 14 dager
Antall deltakere (min/max): 2/16
Avreiser 2018/2019: mai-oktober mandag/onsdag/lørdag, november-januar og mars-april søndag/mandag/onsdag. I februar er Inkastien stengt.

Prisen inkluderer:
• 9 hotellnetter, 3 netter i firemannstelt som deles av 2 personer.
• 12 frokoster • 6 lunsjer • 7 middager
• Fly fra Skandinavia, økonomiklasse
• Innriksfly Lima-Cusco, Cusco-Pto Maldonado, Pto Maldonado-Lima
• Øvrige transporter i luftkondisjonert buss samt motorkano
• Entreer til severdigheter, iflg program
• Lokale engelsktalende vandrings-og naturguider
• Flyselskapenes drivstofftillegg, skatter og avgifter, p.t. 3 850 SEK

Indikasjonspris: 35 800 SEK
Pris per person, gjelder del i dobbeltrom. Flyselskapenes avgifter og drivstofftillegg kan justeres med kort varsel. Eksakt pris fastsettes ved billettering.

Prisen inkluderer ikke:
• Drikkevarer
• Driks
• Sovepose til inkaveien

Spesifikt for denne reisen: Du bærer din egen ryggsekk inkl. sovepose. Om du vil kan du leie bærehjelp til en konstnad av 670kr. Dog tar våre bærere max 8 kg per person.Ta med kontanter i USD eller peruansk Sol til driks for vandringsguide, bærere og kokk under inkavandringen. Da kun 500 vandrere tillates å gå inkaveien per dag, er det en nødvendig å søke inkaveitillatelse i god tid, ofte et halvår i forveien. Ved bestilling behøves fullstendig navn, passnummer, fødselsdato, kjønn og nasjonalitet. Avgiften for tillatelsen er 1600 kr og er inkludert i reisens pris men er ikke mulig å tilbakebetale ved en eventuell avbestilling av reisen.

Klima:
April-nov er beste tiden å vandre inkaveien. Mars-oktober er tørrperiode men også flere vandrere på veien. April og november er noe mer ustabil men også mindre antall turister, som igjen kan oppleves som en fordel. Under vandringen på inkaveien råder relativt store temperaturforskjeller med varme, solfylte dager med temperaturer rundt 25 grader og kjølige netter der temperaturen kryper ned mot 5 grader. 

Med forbehold om endringer i programmet/prisen. 

Prisblad

Eventyrets Peru 2017-19

Samtlige priser vises i NOK
Pris per person fra Stockholm, Gøteborg, Oslo og København.


Avreisedato Antal hotell-nätter Paket vuxen Paket Ordin. bädd barn X-tra bädd
Del i dblrum Enkel-rum
24/6-21/8 12 41090 46750
22/8-15/12 12 39950 45550
16/12-31/12 12 41090 46750

ORT / Logi
(med reservation för ändringar)
Klass Antall netter
LIMA
El Tambo Peru el likn
1
CUSCO
Abittare Hotel el likn
2
URUBAMBADALEN
San Augustin el likn
1
INKALEDEN
4-mannatält för 2 personer
3
AGUA CALIENTES
El Mapi el likn
1
CUSCO
Los Portales Cusco el likn
1
PUERTO MALDONADO
Posada Amazonas
3

Prisen inkluderer drivstofftillegg, flyskatter og sikkerhetsavgifter med ca 4100kr. Avgiftene kan justeres på kort varsel. Eksakt pris fastsettes ved billettering.

Reisen er basert på min 2 personer som deler transfers og hotelrom. På Inkaveien og i Amazonas er man en del av en internasjonal gruppe. Reisen kan gjøres med min 1 pers mot tillegg. OBS! Inkaledstillståndet, 2250 kr, er ikke refunderbart.

Skriv ut "Fullständigt program" och "Fakta"
Bestill din reise
Pris voksen fra
39 950 NOK

inklusive flyskatter og drivstofftillegg

Prisen inkluderer
 • 9 hotellnetter, 3 netter i firemannstelt som deles av 2 personer.
 • 12 frokoster
 • 6 lunsjer
 • 7 middager
 • Fly fra Skandinavia, økonomiklasse
 • Innenriksfly Lima-Cusco, Cusco-Pto Maldonado, Pto Maldonado-Lima
 • Øvrige transporter i luftkondisjonert buss samt motorkano
 • Entreer til severdigheter, iflg program
 • Lokale engelsktalende vandrings-og naturguider
 • Bærere på inkastien (maks 8 kg per person)
 • Flyselskapenes drivstofftillegg, skatter og avgifter
aktivitetDyr og naturkultur

Kontakta våra reseexperter: 21 05 26 26 • info@jambotours.no

Reisens Høydepunkter
 • Vandring på Inkaveien
 • Machu Picchu og Cusco
 • Folkelivet i Urubambadalen
 • Naturutflukter i Amazonas
 • Opphold på regnskapslodge
Gjennomsnittstemperatur
Lima
  L°   V°   S   R
25 19   6   1
26 20   7   0
26 21   7   0
24 19   7   0
21 18   4   1
19 17   1   1
17 16   1   1
17 16   1   2
17 17   1   1
19 17   2   0
20 17   4   0
23 18   5   0
 • L = Temperatur luft
 • V = Temperatur vann
 • S = Soltimer per dag
 • R = Regndager per måned
Vis flere temperaturer
Cusco
  L°   V°   S   R
17   -   9 18
17   -   8 13
18   -   8 11
18   -   7   8
19   -   6   3
18   -   5   2
18   -   6   2
18   -   7   2
19   -   8   7
20   -   8   8
19   -   9 12
18   -   9 16