banner_1900x831_singapore
Jambo ToursIndonesiaSingapore & Bali

Singapore & Bali

To av Asias høydepunkter. 

Denne kombinasjonen er alltid populær. Reisens tyngdepunkt er selvfølgelig fantastiske Bali, men å ta noen dager i fasinerende Singapore først gir reisen mer innhold uten egentlig å fordyre den.

Vi starter reisen i Singapore, som er en av verdens minste byer og vokser sakte men sikkert både økonomisk og i størrelse. Det meste er velordnet, rent og pent. Nye, moderne skyskrapere bygges fortsatt og Singapores berømte skyline forandres stadig. For et par år siden ble verdens størsta pariserhjul innviet, det 165 meter høye Singapore Flyer og nylig ble det spektalære Marina Bay Sands åpnet, som foruten 2560 hotellrom huser teater, museum, et stort shoppinggalleri og et kasino med 500 spillebord og 1 600 spilleautomater. Høyst opp, 200 meter oppe, ligger en 1 240 kvardratmeter stor hage med basseng og flere restauranter. Singapore er promenadevennlig, t-banen bekvem og taxi billig.

Eksotiske Bali har sakte men sikkert utviklet seg til en perfekt ferieøy der gamle tradisjoner og seremonier fortsatt lever. Balineserne mediterer og utfører ritualer til åndene hver dag. De terrasselignende risfeltene, templene, strendene og kunsten gjør nok sitt, men framfor alt er det den åndelige livsstilen som er den største grunnen til å reise hit. Denne finner du kanskje ikke så lett på den sørlige delen av øya men forsøk å se litt mer av Bali så forstår du. Vi hjelper deg gjerne med forslag på dagsturer. 

En reise til Bali kan også kombineres med storbyer som Bangkok, Hongkong og Kuala Lumpur. Besøk gjerne også anboøya Gili

Type reise: Jambo Kompass Ferdige reisepakker for individuelle reisendeJambo Kompass Ferdige reisepakker for individuelle reisende
Reisens lengde:
14 dager
Antall deltakere:
1–
Reisens Høydepunkter
 • Stilige Singapore
 • Balis vakre natur
 • Balis spennende kultur
 • Herlige strender
 • Vennlige mennesker
Kombiner med
 • Singapore
 • Bali, Indonesia
Reisens Høydepunkter
 • Stilige Singapore
 • Balis vakre natur
 • Balis spennende kultur
 • Herlige strender
 • Vennlige mennesker
 

Programöversikt

Dag 1. Avreise
Avreise fra Skandinavia.

Dag 2. Ankomst Singapore
Ankomst til Changi, Singapores flyplass som år etter år får utnevnelsen "verdens beste flyplass". Transfer til hotellet.

Dag 3. En dag i Singapore
Denne dagen inngår en halvdagstur med privat guide der du får lære litt mer om denne spesielle mix av kulturer. Turen starter...

Dag 4. Til øya Bali i Indonesia
Privat transfer til flyplassen ved lunsjtid. Fortsatt flyreise med Qatar Airways til Bali, (2,5 timer). Ankomst på...

Dag 5-12. Ledige dager på Bali
Dagene fri for egne aktiviteter. Forsøk å se en del av alt Bali har å tilby. Vår agent har et stort utfluktsprogram...

Dag 13. Hjemreise
Avreise på kvelden med flybytte i Doha. .

Dag 14. Hjemkomst
Ankomst Skandinavia ved lunsjtid.

Dag 1. Avreise

Avreise fra Skandinavia.

Dag 2. Ankomst Singapore

Ankomst til Changi, Singapores flyplass som år etter år får utnevnelsen "verdens beste flyplass". Transfer til hotellet.

Dag 3. En dag i Singapore

Denne dagen inngår en halvdagstur med privat guide der du får lære litt mer om denne spesielle mix av kulturer. Turen starter i Fort Canning Park der det fins en stor krydderhage. Urtekrydder er kanskje den viktigste ingridiensen i all asiatisk matlagning. Et spesielt Peranakanmuseum besøkes og deretter en promenade på Joo Chiat Road derdu bys på flere smaksprøver av mat. Har du aldri vært i Singapore tidligere kan denne turen erstattes av en mer tradisjonell byrundtur (3,5 timer) med privat guide. Resten av dagen ledig for shopping eller andre aktiviteter. Gå ikke glipp av Clarke Quay eller Boat Quay om kvelden. Der kan du spise en god middag ved Singapore River. Alle typer av restauranter og barer fins her i varierende prisklasser.

Dag 4. Til øya Bali i Indonesia

Privat transfer til flyplassen ved lunsjtid. Fortsatt flyreise med Qatar Airways til Bali, (2,5 timer). Ankomst på kvelden, transfer til hotellet. 

Dag 5-12. Ledige dager på Bali

Dagene fri for egne aktiviteter. Forsøk å se en del av alt Bali har å tilby. Vår agent har et stort utfluktsprogram med alt fra tempelturer til snorkling eller rafting.

Dag 13. Hjemreise

Avreise på kvelden med flybytte i Doha.  .

Dag 14. Hjemkomst

Ankomst Skandinavia ved lunsjtid.  

[F=Frukost L=Lunch M=Middag]

Fullständigt program

Dag 1. Avreise
Avreise fra Skandinavia. [Måltider på flyet]

Dag 2. Ankomst Singapore
Ankomst til Changi, Singapores flyplass som år etter år får utnevnelsen "verdens beste flyplass". Transfer til hotellet. [Måltider på flyet]

Dag 3. En dag i Singapore
Denne dagen inngår en halvdagstur med privat guide der du får lære litt mer om denne spesielle mix av kulturer. Turen starter i Fort Canning Park der det fins en stor krydderhage. Urtekrydder er kanskje den viktigste ingridiensen i all asiatisk matlagning. Et spesielt Peranakanmuseum besøkes og deretter en promenade på Joo Chiat Road derdu bys på flere smaksprøver av mat. Har du aldri vært i Singapore tidligere kan denne turen erstattes av en mer tradisjonell byrundtur (3,5 timer) med privat guide. Resten av dagen ledig for shopping eller andre aktiviteter. Gå ikke glipp av Clarke Quay eller Boat Quay om kvelden. Der kan du spise en god middag ved Singapore River. Alle typer av restauranter og barer fins her i varierende prisklasser. [F]

Dag 4. Til øya Bali i Indonesia
Privat transfer til flyplassen ved lunsjtid. Fortsatt flyreise med Qatar Airways til Bali, (2,5 timer). Ankomst på kvelden, transfer til hotellet. [F - Måltider på flyet]

Dag 5-12. Ledige dager på Bali
Dagene fri for egne aktiviteter. Forsøk å se en del av alt Bali har å tilby. Vår agent har et stort utfluktsprogram med alt fra tempelturer til snorkling eller rafting. [F]

Dag 13. Hjemreise
Avreise på kvelden med flybytte i Doha.  [Måltider på flyet].

Dag 14. Hjemkomst
Ankomst Skandinavia ved lunsjtid. [Måltider på flyet] 

[F=Frukost L=Lunch M=Middag]

Boende

Lengde: 2
By: Singapore

Paradox Singapore Merchant Court Hotel

star5
Anleggsbeskrivelse

Bra førsteklasses alternativ som passer for både turister i og forretningsfolk. 

Rombeskrivelse

Trivelig inredde rom i en myk framtoning med moderne fasiliteter. 

Beliggenhet/omgivelser

Bra beliggenhet i trivelige Clarke Quay området med sine små butikker og restauranter. 

Lengde: 9
By: Bali (Denpasar)

Puri Santrian - Sanur

star5
Anleggsbeskrivelse

Restaurant og barer, 3 basseng, 2 barnebasseng, tennisbane, butikk, yogaklasser, matlagingskurs, barnepass, spa mm. Vår vurdering: Et veldig trivelig førsteklasses hotell i balinesisk arkitektur, som ligger i en tropisk hage.

Rombeskrivelse

Samtlige 185 rom har wifi, luftkondisjonering, dusj/bad, telefon, minibar, balkong/terrasse. Området ved den mer eksklusive delen Santrian Club har eget privat basseng. Rommene ved Santrian Club har hårtørrer og safe på rommene.

Beliggenhet/omgivelser

Hotellet ligger direkte på stranden på den sør-østre delen av øya. 20 min til flyplassen og 10 min til Denpasar.

Fakta

Type reiser: Jambo Kompass
Reisens lengde: 14 dager
Antall detakere (min/max): 2/9
Avreiser: Flere dager i uken 

Prisen inkluderer:
• 11 hotellnetter ★★★+/★★★★
• 11 frokoster
• Fly fra Skandinavia, økonomiklasse
• Transporter i luftkondisjonert bil/buss
• Engelskspråklig guide møter på respesktive steder
• Flyselsk. drivstofftillegg, skatter og avgifter (p.t. 550 SEK)
Prisen inkluderer ikke:• Driks, regn med ca 5-10 USD/dag 
• Drikkevarer

Indikasjonspris 23 000 kr
Pris per person gjelder del i dobbelrom. Flyselskapenes drivstofftillegg og avgifter kan justeres på kort varsel. Nøyaktig pris fastsettes ved billettering.
Visum Skandinaviske statsborgere trenger ikke turistvisum for besøk opp til 30 dager.

Klima
Singapore:
tropisk, dvs varmt, solfylt og med høy luftfuktighet året rundt. Sporadiske regnskurer året rundt, dog er risikoen for nedbør størst i perioden november-januar.
Bali: to distinkte sesonger der monsunen styrer klimaet. Oktober-mars gir mest nedbør og april-september minst.
Kan kombineres og forlenges med for eksempel Giliøyene.

Med forbehold om evt. endringer i programmet/prisen.

Kombinationer

Singapore

Strategisk plasert, lengst ute på sørspissen i Sørøstasia ligger Singapore. Stedet har alltid vært et sentrum for sjøfart og handel og slik er det også i dag. Singapore har en av verdens største havner, stadig fyllt til randen av enorme skip og nå har riket også en av verdens mest trafikkerte flyplasser.

Bali, Indonesia

Myteomspunnen mystikk og magisk natur.
Bali er et tropisk paradis og lovordene er mange om denne sagnomsuste og eksotiske øy. Legenden sier at gudene ga Bali til innbyggerne og at deres ånder fremdeles lever i elvene, fjellene, i havet og i trærne. Tempel finnes overalt. Mens islam er den dominerende religionen i det øvrige Indonesia er størsteparten av befolkningen på Bali hinduer, men med en aldeles egen form for hindusime – Agama Hindu.

Prisblad

Singapore & Bali 2024

Samtlige priser vises i NOK
Sol ogh badreise med engelsktalende lokalguider. Pris/person fra Stockholm og Gøteborg. Flytillegg fra København og Oslo tilkommer, se under.


Avreisedato Antal hotell-nätter Paket vuxen Paket Ordin. bädd barn X-tra bädd
Del i dblrum Enkel-rum
1/1-15/7 11 33250 45250 23690
16/7-30/9 11 39990 58750 30090
1/10-31/10 11 33250 45250 23850
1/11-22/12 11 32350 43490 23850
23/12-31/12 11 33890 46550 23850

ORT / Logi
(med reservation för ändringar)
Klass Antall netter
SINGAPORE
Paradox Singapore Merchant Court
2
BALI
Puri Santrian
9

Prisen inkluderer drivstofftillegg, flyskatter og sikkerhetsavgifter på kr 4.500. Disse kan justeres med kort varsel. Eksakt pris fastsettes ved billettering. Flyplassavgift ved avreise fra Bali tilkommer med 200 000 IDR/person.


*Overnatting i kategori Deluxe rom på Segara Village.
Kombinasjoner/forlengelser kan forlenges på respektive by.
Pass/visum Passet skal gjelde i minst seks måneder etter hjemkomst. Visum kreves for Indonesia, og kan ordnes på plass ved ankomsten på Bali for en kostnad på USD 35. Maks 30 dagers gyldighet.


Skriv ut ”Fullstendig program og fakta"
Bestill din reise
Indikationspris
32 350 NOK

inklusive flyskatter og drivstofftillegg

Prisen inkluderer
 • 11 hotellnetter ★★★+/★★★★
 • 11 frokoster
 • Fly fra Skandinavia i økonomiklasse
 • Transporter i luftkondisjonert bil/buss
 • Engelskspråklig guide møter på respektive steder
 • Flyselsk. drivstofftillegg, skatter og avgifter
Sol & bad
Storby

Kontakta våra reseexperter: 23 96 39 85 • info@jambotours.no

Kombiner med
Reisens Høydepunkter
 • Stilige Singapore
 • Balis vakre natur
 • Balis spennende kultur
 • Herlige strender
 • Vennlige mennesker
Gjennomsnittstemperatur
Bali
  L°   V°   S   R
30 28   8 12
30 28 10 10
30 28 10   7
31 29 10   4
31 28   9   3
30 28   9   3
30 27   9   3
31 27 10   3
31 27 11   2
31 27 10   3
31 28 10   5
30 29 10 10
 • L = Temperatur luft
 • V = Temperatur vann
 • S = Soltimer per dag
 • R = Regndager per måned