banner_1900x831_japan
Jambo Tours Japan

Resa till Japan

En reise til Japan er en minneverdig og oppsiktsvekkende opplevelse. Ta in Tokyo, fargesprakende tempel, storslagen natur og en annerledes kultur. Ro og fre på et sted og folkemylder og intensiv puls på andre. En rundreise i Japan åpner dine sinn!

En spennende rundreise i Japan. Landet med en urgammel, raffinert kultur som i aller høyeste grad lever den dag i dag på tross av at den raske utviklingen til et ultramoderne og høyteknologisk samfunn. I de neonsprakende storbyene fins grønne oaser med vakre hager der man kan søke den livsnødvendige åndeligheten. De hardt arbeidende japanerne vasker bort stresset i mineralholdige kilder under månens skinn. Utvikling og moderne teknologi jages samtidig som urgamle tradisjoner og ritualer fortsatt eksisterer.

I Japan kan man oppleve det meste, ro og stillhet eksisterer ved siden av storbyens alle fristelser. Åndelighet og teknikk forenes og inntrykkene fra vakre hager, gammel kejserlig prakt blandes med en annerledes åndelighet i hurtiggående tog og futuristiske byggninger. Landet har lykkes å beholde det gamle samtidig som det higer etter det nye og det merkes i alt fra stort til smått, fra klesdrakter til kosthold. Og nysjerrigheten for japansk innredning, design og matkultur vokser hos oss i vesten hvert år.

Bestill en reise til Japan og opplev det beste av landet med Jambo Tours. 

Fascinerende Japan

Japan er landet som aldri slutter å fascinere. Allerede på vei hjem vil man tilbake. Den vennlige måten å bli møtt på, den vakre og delikate maten, den rolige ...

Nippon - solens opprinnelse

Japanerne kaller landet sitt for Nippon eller Nihon, som betyr "solens opprinnelse" i tegnformat. I den unike kulturen har både haikupoesi og kimonoens mønster fått modne og ...