banner_1900x831_malaysia
Jambo ToursJambo KompassSandakan Wildlife Safari

Sandakan Wildlife Safari

Borneos fasinerende dyreliv 

Borneo tilbyr et bredt spekter av store opplevelser og unike muligheter til å være med om uforglemmelige hendelser, som å se skilpaddene komme opp på stranden for å legge sine egg.

I den tette regnskogen er det gode muligheter for å se orangutanger og neseaper i sitt naturlige miljø. Lokale, engelsktalende guider sørger for at opplevelsene blir av beste merke, og reisen er perfekt å kombinere med andre natureventyr på Borneo og sol og bad utenfor Kota Kinabalu.

Type reise: Jambo Kompass Ferdige reisepakker for individuelle reisendeJambo Kompass Ferdige reisepakker for individuelle reisende
Reisens lengde:
7 dager
Antall deltakere:
2–9
Reisens Høydepunkter
 • Skilpaddeøya
 • Sukau regnskog
 • Nesaper
 • Sepiloks orangutanger
Kombiner med
 • Kota Kinabalu, Borneo
Reisens Høydepunkter
 • Skilpaddeøya
 • Sukau regnskog
 • Nesaper
 • Sepiloks orangutanger
 

Programöversikt

Dag 1. Kota Kinabalu - Selingan, skilpaddeøya. Tidlig avreise fra hotellet i Kota Kinabalu. Fly til Sandakan der det blir transfer til havnen for å reise...

Dag 2. Sepiloks orangutanger og regnskogen i Sukau

På morgenen retur til Sandakan og videre til Sepilok Orang Utan Rehabilitation Centre, et senter som rehabiliterer og returnerer blant annet foreldreløse orangutanger til...

Dag 3 Heldag i regnskogen

Dyrelivet kan se annerledes ut ved soloppgang respektive skumring. Før frokost blir det en tidlig morgentur til serpentinsjøene for å se regnskogen våkne til liv og oppleve...

Dag 4. Tilbake til Kota Kinabalu

Tilbakereise nedover elven Kinabatangan og videre med buss/bil til flyplassen i Sandakan og fly til Kota Kinabalu. Lunsj i Sandakan.

F=Frokost L=Lunsj M=Middag

Dag 1. Kota Kinabalu - Selingan, skilpaddeøya.

Tidlig avreise fra hotellet i Kota Kinabalu. Fly til Sandakan der det blir transfer til havnen for å reise med båt over til Selingan Island. Observer at det kan blåse mye. Dagen kan man bruke til å utforske denne lille øya, bade og snorkle. Etter middagen er det endelig på tide å gå ned til stranden i små grupper for å se skilpaddene komme opp og legge sine egg. En fantastisk opplevelse! Observer at fotografering med blitz er forbudt og at parkpersonalets anvisninger må følges

Dag 2. Sepiloks orangutanger og regnskogen i Sukau

På morgenen retur til Sandakan og videre til Sepilok Orang Utan Rehabilitation Centre, et senter som rehabiliterer og returnerer blant annet foreldreløse orangutanger til sitt naturlige miljø. En ti minutters spasertur gjennom regnskogen tar oss til stedet der orangutangene mates. Her besøker vi også et senter som jobber for å bevare levestandarden for malaybjørnen. Videre med båt langs Kinabatangan, Sabahs lengste elv, omgitt av et fantastisk fugle- og dyreliv. Sen ettermiddag bærer det avsted på en båttur langs elven for å blant annet lete etter neseaper.

Dag 3 Heldag i regnskogen

Dyrelivet kan se annerledes ut ved soloppgang respektive skumring. Før frokost blir det en tidlig morgentur til serpentinsjøene for å se regnskogen våkne til liv og oppleve den spesielle stemningen. Tilbake til lodgen for frokost etterfulgt av ledig tid. I løpet av sen ettermiddag blir det en tur på elven. I tillegg til et rikt fugleliv finnes det i området borneoelefant, flere primater som makaker, gibbonaper, orangutang og den sjenerte neseapen.

Dag 4. Tilbake til Kota Kinabalu

Tilbakereise nedover elven Kinabatangan og videre med buss/bil til flyplassen i Sandakan og fly til Kota Kinabalu. Lunsj i Sandakan.

F=Frokost L=Lunsj M=Middag

[F=Frukost L=Lunch M=Middag]

Fullständigt program

Dag 1. Kota Kinabalu - Selingan, skilpaddeøya. Tidlig avreise fra hotellet i Kota Kinabalu. Fly til Sandakan der det blir transfer til havnen for å reise med båt over til Selingan Island. Observer at det kan blåse mye. Dagen kan man bruke til å utforske denne lille øya, bade og snorkle. Etter middagen er det endelig på tide å gå ned til stranden i små grupper for å se skilpaddene komme opp og legge sine egg. En fantastisk opplevelse! Observer at fotografering med blitz er forbudt og at parkpersonalets anvisninger må følges [L-M]

Dag 2. Sepiloks orangutanger og regnskogen i Sukau

På morgenen retur til Sandakan og videre til Sepilok Orang Utan Rehabilitation Centre, et senter som rehabiliterer og returnerer blant annet foreldreløse orangutanger til sitt naturlige miljø. En ti minutters spasertur gjennom regnskogen tar oss til stedet der orangutangene mates. Her besøker vi også et senter som jobber for å bevare levestandarden for malaybjørnen. Videre med båt langs Kinabatangan, Sabahs lengste elv, omgitt av et fantastisk fugle- og dyreliv. Sen ettermiddag bærer det avsted på en båttur langs elven for å blant annet lete etter neseaper. [F-L-M]

Dag 3 Heldag i regnskogen

Dyrelivet kan se annerledes ut ved soloppgang respektive skumring. Før frokost blir det en tidlig morgentur til serpentinsjøene for å se regnskogen våkne til liv og oppleve den spesielle stemningen. Tilbake til lodgen for frokost etterfulgt av ledig tid. I løpet av sen ettermiddag blir det en tur på elven. I tillegg til et rikt fugleliv finnes det i området borneoelefant, flere primater som makaker, gibbonaper, orangutang og den sjenerte neseapen. [F-L-M]

Dag 4. Tilbake til Kota Kinabalu

Tilbakereise nedover elven Kinabatangan og videre med buss/bil til flyplassen i Sandakan og fly til Kota Kinabalu. Lunsj i Sandakan. [F-L]

F=Frokost L=Lunsj M=Middag

[F=Frukost L=Lunch M=Middag]

Boende

Lengde: 1
By: Sandakan, Sabah

Selingan Island Resort

star5
Anleggsbeskrivelse

Enkelt men funksjonelt hotell på den såkalte Skilpaddeøya. Her driver forskningstasjonen bevaring av havskilpadder. Restaurant og cafe finnes. 

Rombeskrivelse

Enkle rom med dusj, WC og aircondition.

Beliggenhet/omgivelser

Resorten ligger en times båttur fra Sandakan i den marine nasjonalparken Selingan. 

Lengde: 2
By: Sukau regnskog

Kinabatangan Riverside Lodge

star5
Anleggsbeskrivelse

Hotellet tilbyr båtturer på elven Kinabatangan, guidet turer rundt lodgen og en restaurant. Enkle rom men fokus ligger på bevaring av den omgivende naturen og en bærekraftig turisme. Ingredienser er kjøpt direkte fra lokalbefolkningen, og som gjest har man mulighet til å involvere seg i treplantingsprogrammet.

Rombeskrivelse

I alle 33 rom finns baderom, takvifte og myggnett for vinduene. Dobbeltrom og trippelrom tilbys.

Beliggenhet/omgivelser

Lodgen ligger ved elven Kinabatangan, cirka to timers båttur fra Sandakan og et ypperlig utgangspunkt for utforsking av elven og omgivelsene.

Lengde: 3
By: Kota Kinabalu

Shangri-La's Rasa Ria Resort

star5
Anleggsbeskrivelse

5 restauranter og 2 barer, basseng, barnebasseng, Spa, gym, tennis, 18-hulls golfbane, sykler, ridning, vannsporter, butikk, frisør, barnepass og shuttle service til Kota Kinabalu. Vår vurdering: Luksushotell ved flott strand. Her finner du alt du behøver for en avslappende ferie.

Rombeskrivelse

499 rom med utsikt mot hagen eller havet. Alle med dusj/wc, luftkondisjonering, balkong, minibar, safe, TV, telefon, internet, te/kaffekoker og hårtørrer. Rommene ligger i to bygninger; Garden Wing og Ocean Wing.

Beliggenhet/omgivelser

Beliggenhet: Avskilt ved Pantai Dalits vakre langstrakte sandstrand. Ca 35 minutter fra Kota Kinabalu og ca 45 minutter fra flyplassen.

Fakta

Type reise: Jambo Kompass
Reisens lengde: 4 dager
Antall deltakere: (min/maks) 2/9
Avreiser: Daglig

Prisen inkluderer:
• 3 hotellnetter
• 3 frokoster
• 4 lunsjer
• 3 middager
• Fly Kota Kinabalu-Sandakan t/r
• Transporter i luftkondisjonert minibuss/buss, båt
• Entreer til severdigheter iflg program
• Naturkyndige engelsktalende guider møter på respektive plasser
• Flyselskapenes skatter og avgifterIndikasjonspris: 7 310 kr Pris per person gjelder del i dobbelrom. Flyselskapenes drivstofftillegg og avgifter kan justeres på kort varsel. Nøyaktig pris fastsettes ved billettering. 

Prisen inkluderer ikke:
• Driks, regn med 30 MYR person/dag til guide
• Drikke til måltidene

Visum/klima: Se landsfakta og klimatabeller. 
Turistskatt: turistmyndigheten i Malaysia tar ut en turistskatt på hotellnetter som betales direkte av gjesten på sitt hotell, ved inn- eller utsjekking. Kombinasjoner/forlengelser: Kan fint forlenges med sol- og badedager i f.eks Kota Kinabalu.

Kombinationer

Kota Kinabalu, Borneo

Utenfor Kota Kinabalu på Malaysiske Borneo fins vidstrakte, fine sandstrender og vakker natur som gjort for late dager med sol og bad.

Prisblad

Sandakan Wildlife Safari 2017-24

Samtlige priser vises i NOK
Rundreise med lokale engelsktalende guider. Prisen gjelder med avreise fra Kota Kinabalu. Pris per person.


Avreisedato Antal hotell-nätter Paket vuxen Paket Ordin. bädd barn X-tra bädd
Del i dblrum Enkel-rum

ORT / Logi
(med reservation för ändringar)
Klass Antall netter
SELINGAN ISLAND
Selingan Island Resort
Enkelt 1
SUKAU
Kinabatangan Riverside lodge
Enkelt 2
KOTA KINABALU
Shangri-La Rasa Ria*
3

Prisen inkluderer drivstofftillegg, flyplasskatter og sikkerhetsavgifter. Disse er for tiden på 400 kr. Flyselskapenes avgifter og drivstofftillegg kan endres med kort varsel. Eksakt pris faststilles på billetteringsdagen.  

 


Minimum to personer. Daglige avganger fra Kota Kinabalu.
Trippelrom Rom med ekstraseng ikke mulig på Selingan-øya. En tredje person må ha tillegg for et enkeltrom.

Skriv ut ”Fullstendig program og fakta"
Bestill din reise
Denne reisen mangler pris akkurat nå. Fyll gjerne ut bestillingen alikevel, så kommer vi tilbake til deg med et tilbud.

Prisen inkluderer
 • 3 hotellnetter
 • 3 frokoster
 • 3 middager
 • 4 lunsjer
 • Fly Kota Kinabalu-Sandakan tur og retur
 • Transporter i minibuss/buss med aircondition samt båt
 • Inngangsbilletter til severdigheter iht program
 • Kunnskapsrike, engelsktalende guider
 • Flyselskapets drivstofftillegg, avgifter og skatter
Natur & dyr

Kontakta våra reseexperter: 23 96 39 85 • info@jambotours.no

Kombiner med
Reisens Høydepunkter
 • Skilpaddeøya
 • Sukau regnskog
 • Nesaper
 • Sepiloks orangutanger
Gjennomsnittstemperatur
Kota Kinabalu
  L°   V°   S   R
30 27   7 15
30 28   6 10
31 28   8   9
32 29   8 12
32 29   8 15
31 29   7 13
31 28   7 13
31 28   7 12
31 28   7 16
31 28   7 18
31 28   7 20
31 27   7 18
 • L = Temperatur luft
 • V = Temperatur vann
 • S = Soltimer per dag
 • R = Regndager per måned
Vis flere temperaturer
Langkawi
  L°   V°   S   R
31 27   8   7
32 28   8   5
32 28   8   9
32 29   8 13
31 29   6 13
31 29   7 10
31 28   7 10
31 28   4 20
30 28   5 17
30 28   6 21
30 28   6 18
31 27   6   8
Tioman/Redang
  L°   V°   S   R
29 26   5 20
31 28   6   9
32 29   7   8
33 29   7   8
33 28   7   9
33 29   6   7
32 28   6   7
32 28   6   8
32 28   6 12
32 27   5 14
30 27   4 16
29 26   3 20