TELEFON 21 05 26 26
TEL 21 05 26 26
 
Jambo ToursRwanda
Share Dela/Tipsa
 

Rwanda

Rwanda kalles for de tusen høyders land og i noen av disse høydene bor vår noe mer hårete slektning fjellgorillaen. Rwandas turistindustri har gjennom strikte regler og god planlegging tilpasset gorillasafarien til at vi som besøker, i små grupper med autoriserte guider gis mulighet til å se hvordan disse fantastiske dyrene lever. Gjennom radiokontakt mellom guider og spanere spores gorillaene opp. Så kjøres gruppen ut i skogen og promenaden til apenes tilfeldige tilholdssted begynner.

Promenaden kan være anstrengende men det er det verdt. På nært hold får vi (max en time) se og oppleve gorillagruppens gjøremål. Denne timen er magisk og berører mange av besøkerne inderlig. Det er ikke bara gorillaer som lokker i Rwanda, det finns også muligheter for å se sjimpaser - en fascinerende opplevelse. Det finnes ikke mange turister i Rwanda og innbyggerne er vennlige og man blir møtt med smil på denne reisen.

Fjellgorillaene i Rwanda

For å nå nasjonalparkene ved Ugandas grense bærer det av sted langs slingrende veier gjennom Rwandas utrolig grønne og kuperte landskap. Få naturopplevelser er så sterke som ...