Jambo ToursSingapore

Singapore

Strategisk plasert, lengst ute på sørspissen i Sørøstasia ligger Singapore. Stedet har alltid vært et sentrum for sjøfart og handel og slik er det også i dag. Singapore har en av verdens største havner, stadig fyllt til randen av enorme skip og nå har riket også en av verdens mest trafikkerte flyplasser.

Øya er ikke spesielt stor og i det siste har de også mudret ut sørover for å kunne ekspandere og skape byggbar mark. Bykjernen er kosmopolitisk med skyskrapere, store gallerier, framfor alt på Orchard Road, og all verdens kjøkken er representert.

Folket består av kinesere, malaysiere og indere, som har samlet seg her og i en viss utstrekning fortsatt har sine egne kvarter. Samtidig finnes arven av den brittiske tiden. Gå ikke glipp av en Singapore sling på Raffles Hotel eller bli forundret over at det store feltet framfor den høyeste domstolen og det gamle parlamentet, i et område med fantastiske tomtepriser, huser en cricketbane. Her finnes godt om aktiviteter, ikke minst for barnefamilier.

Øya Sentosa er viet rekreasjon og her finnes museer, et delfinarium, golf, et akvarium og "kunstige" strender. Når mørket faller på er det på tide å begi seg ut på en av verdens få nattzoo. Ta en Night Safari og se hvor mange av dyrene som er betydelig mer aktive i mørket. Parker, shopping og severdigheter til tross, framfor alt skal man gjøre som Singaporeboerne selv gjør og spise seg gjennom dagene og prøve alle de kjøkken som finnes på øya.

Kombiner Singapore Bali eller Lombok , sol og bad i Malaysia  eller sammenlign Singapore med Kuala Lumpur , to byer som slåss om å være best i regionen.

Sol og bad på Bintan

Stopp gjerne et par dager på øya Bintan utenfor Singapore etter reisen til New Zealand. Øya er som laget for avkobling, sol ogh bad.

Singapore & Bali

Denne kombinasjonen er alltid populær. Reisens tyngdepunkt er selvfølgelig fantastiske Bali, men å ta noen dager i fasinerende Singapore først gir reisen mer innhold uten ...

Singapore, Kuala Lumpur og Borneos regnskoger

Når mørket har lagt seg går vi i små grupper til stranden for å, forhåpentligvis, få se de grønne havsskilpaddene legge sine egg. På Sepiloks rehabiliteringsenter blir vi ...

Singapore

Strategisk plasert, lengst ute på sørspissen i Sørøstasia ligger Singapore. Stedet har alltid vært et sentrum for sjøfart og handel og slik er det også i dag. Singapore ...