banner_1900x831_madagaskar
Jambo Tours Madagaskar

Resa till Madagaskar

Madagaskars turisme foregår i liten skala, her fins ingen masseturisme, ingen store hotellkompleks eller internasjonale hotellkjeder. Reis hit for å oppdag et annerledes land med storslagen, variert natur og dyrearter som bare lever her.

Madagaskar byr på store naturopplevelser både i høylandets skoger og under overflaten. Øya har vært skilt fra annen landmasse i lang tid og egne dyr- og vekster, som ikke kan ses noe annet sted, har utviklet seg. De dyrene som Madagaskar er mest kjent for er lemurene. Med litt tålmodighet kan de ses i løpet av en vandring i en av nasjonalparkene. Her fins også flere sorter kameleoner som gjennom sine stillesittende fargeskiftninger forsøker å gjemme seg. Når det gjelder vekster er de mest påtagelige og slående eksemplene de enorme baobabtrærne, som fasinerer og imponerer.

Vi prioriterer å bo på hoteller og spise på restauranter som er lokalt eide og der de ansatte kommer fra nærområdet. Parkavgiftene for besøk i nasjonalparkene går til å beskytte lemurene og bevaring av miljøet.

Madagaskar - et annerledes land 

Madagaskar byr på mye som er spennende og annerledes. Bli kjent med et land som ennå ikke har sett turisme i stor skala. Se storslagen natur med bølgende åser, ...