Australien_Banner3_shutterstock_226065202
Jambo Tours Australia

Resa till Australia

En reise til Australia er noe som står på manges ønskeliste. Det enorme kontinentet Australia byr på dramatisk natur, et mangefasettert dyreliv og ikke minst en trivelig og avslappet befolkning. 

Reis til Australia og hils på Australias nasjonaldyr kenguruen, snorkle eller dykke ved det Store Barriererevet og besøk storbyer som Sydney, Melbourne og Perth. Om du bestiller vår store Australiareisen kan du oppleve det beste av landet i løpet av 20 herlige dager. På våre reiser i Australia kan du se kjente landemerker som Ayers Rock, Kangaroo Island og vindistriktet Barossa Valley og mye, mye mer.

Hvorfor ikke kombinere reisen i Australia med vår fine rundreise til New Zealand? Du kan også velge å stoppe et par dager for sol og bad i Australia eller på Fiji. Kontakt våre dyktige konsulenter eller ditt reisebyrå så hjelper de deg med din drømmereise Down Under!

Den store Australiareisen

Vi tilbyr markedets mest komplette rundreise i Australia som gir deg mye for pengene. På denn reisen spares det ikke på noe. Vi reiser fra vest til øst, fra sør til nord, og vi ...

Sydney, Australia

Velkommen til en av verdens vakreste byer – Sydney, med sitt flotte operahus, berømte Harbour Bridge, det gamle havneområdet The Rocks og nye spennende Darling Harbour. ...