Banner
Jambo Tours Egypt

Resa till Egypt

Bestill en rundreise i Egypt og opplev de klassiske severdighetene som pyramidene i Giza, Luxortemplet, kongenes dal og mye mer. Du kan velga å avslutte din rundreise med sol og bad i Sharm El Sheikh, El Gouna eller Hurghada. Egypt berører oss alle.

SITUASJONEN I EGYPT For tiden avråder UD fra ikke nødvendige reiser til store deler av Egypt. Ettersom landet tilbyr et unikt utvalg av kulturelle skatter og historiske levninger, håper vi å kunne tilby Den store Egyptreisen fra og med årsskiftet 2014/2015 - forutsatt at UD har opphevet reiserådet. Vi følger utviklingen nøye og oppdaterer informasjonen så snart det skjer en forandring.

Reis til Egypt og opplev dette lands fantastiske historie. Landet var mektig og rikt under tusentalls år og monument og graver fra disse år fortsetter å fasinere oss mennesker den dag i dag. Naturligvis bør pyramidene beskues men også de nedgravde gravene i Kongenes dal og Dronningenes dal er ganske imponerende. For en mer komprimert guiding gjennom historien er et besøk på det verdensberømte Egyptiske museet en selvfølge.

Cairo, er en fasinerende, myldrende storby med basarer, butikker og restauranter. En mer fredfull opplevelse av byen er et solnedgangscruise på Nilen med byens silhuett mot himmelen. Egypt er stort og langs Nilen med båt og/eller tog får man innsikt i hvor viktig Nilen var og er som livsnerve for hele riket med sine avlinger og som transportledd. For den solsugne venter Rødehavskysten med flere byer som tilbyr bra hotell, dykking og grønn golf året rundt. Revene i Rødehavet er verdensberømte og her fins et rikt dyreliv med koraller iblant rett ved stranden. Egypt tilbyr kultur, sol og bad året rundt.  Jambo Tours tilbyr foruten vår ferdige rundreise også muligheten til å bygge din egen rundreise i Egypt. Kanskje vil du se andre deler av landet, stoppe lenger eller ha fler sol & badedager. Kontakt oss så forteller vi mer.

Store Egyptreisen

Jubileumsturen vår tar oss til både det gamle og dagens Egypt. Her får vi oppdage landets mest fantastiske severdigheter, fra Alexandria i nord til Aswan i sør. Reisen ...

Reiser til Hurghada, Egypt

Ligger på den vestra stranden. 5-6 timer med buss/bil fra Kairo. En time med fly, 3,5 timer fra Luxor med bil/buss. Kilometerlange sandstrender. Perfekt for sol og bad.