banner_1900x831_kina
Jambo Tours Kina

Resa till Kina

Kina er stort, stort og veldig. bestill en reise til Kina, dette enorme landet som er tjueen ganger større enn Sverige og med en befolkning på 1,3 milliarder. Visst fins det store sletter og fjell som er øde og vakre, men i byene tar det en stund før vi nordboere faller inn i tempoet og innordner oss i mylderet av mennesker.

Bestill en reise til Kina, dette enorme og annerledes land.Egentlig er Kina ikke et land, men flere, siden folk, natur, språk og skikker deler seg mellom ulike deler av Østens rike. Vi i vest kjenner kanskje til storbyeneBeijing, Shanghai og Hongkong men faktum er at dagens Kina snart har mer enn 200 millionbyer. Den økonomiske utviklingen er rask og skyskrapere, fabrikker og ja, hele byer skyter opp overalt.

Under våre rundreiser i Kina vil du oppleve et landskap som inneholder alt fra ørken til tropiske øyer. Fjell og sletter gjennomskjæres av enorme elver og daler. Smak på interessant mat på restaurantenes menyer, som varierer etter hvor du befinner deg. Det sies at kineserne spiser alt som har fire bein foruten bordet, så pass på å prøv nye matretter og smaker. Naturligvis skal man se klassiske severdigheter så som Den kinesiske muren, Den forbudte by og terrakottarméen, men det fins mye annet å se og sikkert masse som fasinerer og vekker interesse.

En rundreise i Kina kommer garantert til åpne ditt sinn og gi deg fantastiske minner som varer lenge.

Prøv gjerne en kombinasjon reise til Kina med en reise til Filippinene. Jambo Tours tilbyr mange valgmuligheter.

Hongkong

I den forrige kronkolonien råder fortsatt en miks av øst og vest og byens puls er høy. Uansett tid på året og ukedag kryr det av folk på gatene og i tunnelbanen. Helt ...