Seychellerna_Beach_1900x831_shutterstock_1667368807
Jambo Tours SeychellenePraslin, Seychellene

Resa till Praslin, Seychellene

Praslin er den nest største av Seychellenes 115 øyer. Flyet fra Mahé tar bare 15 minutter og med behagelig korte båtturer kan man komme viderer til fantastiske øyer, som Curieuse, Aride, Cousine og Cousin. En overhengende fare er det dog, for at man ikke vil forlate Praslin når man først har kommet dit.

Utover alle vakre strender er det Nasjonalparken Vallée de Mai, som er hovedattraksjonen på Praslin, Et besøk i den er et must siden den opptar en stor del av denne relativt lille øya. Det beste er å komme tidlig til parken før øya har våknet. Man forundres over morgensolen som stråler gjennom bladverket og skifter nyanser i regnskogens grønne skjær. Med en smule flaks kan vi få et glimt av den svarte papegøyen som ikke finnes noe annet sted i verden. En promenade gjennom skogen og over fjellene tar oss til Anse Lazio, en av verdens vakreste strender.

Vi tilbyr hotell i alle kategorier, fra selvhushold til femstjernes luksus. Du kan leie bil på Praslin og kjøre selv, en utmerket måte å oppleve denne vakre granittøya. Praslin er også hjem for ”dobbelnøtten”, som også har gitt sitt franske navn til vårt mest populære hotell Coco de Mer. Utover hotellets egne fasiliteter tilbys en fredelig beliggenhet på kysten på en bekvem avstand til Vallée de Mai.

Om du er lengre tid på Praslin og ikke har tenkt å kombinere med Mahé fins det mulighet for å besøke Mahé over dagen. Du kan da besøke museet, markedet, shoppe og velge blant flere lunsjrestauranter. På Praslin fins også en svartperleavling med tilhørende atelié og butikk som drives av et norsk par og er vel verdt et besøk.

Hos Jambo Tours velger dere selv når dere vil reise og hvor lenge dere vil være borte. Sammen skreddersyr vi en reise etter deres ønskemål.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Address

Anse Bois de Rose
Praslin
Telefon +248-23 39 00

Coco de Mer Hotel

star5
Anleggsbeskrivelse

Velholdt hotell omgitt av en bugnende hage. To restauranter, bar, basseng, barnebasseng, bibliotek, minigolf, gym og vannsportsaktiviteter. Hotellet tilbyr shuttleservice til Anse Lazio og utleie av sykler og snorkleutstyr. På hotellet fins en separat del, Black Parrot, som kun er tillatt for voksne og barn fra 14 år. Denne del passer utmerket for f.eks bryllupsreisende. Her har man tilgang til et basseng og bar som bara er for gjestene som bor på Black Parrot. Vår vurdering: Personlig og hyggelig hotell. Perfekt om man ønsker en rolig ferie i nydelige omgivelser. Bra familiehotell siden alle rom har plass til to voksne og to barn. 

Beliggenhet/omgivelser

Avskilt på stranden Boise de Rose på Praslins sørvestlige kyst. Flere andre strender finnes i nærheten.

Rombeskrivelse

22 standardrom med terasse eller balkong og 18 superriorrom med terrasse. Alle rom er lyse og store (54 m2) og har satellitt-TV, radio, telefon, te/kaffekoker, hårtørrer, kjøleskap, safe, bad/dusj/wc, luftkondisjonering og takvifte. Alle rom har havsutsikt. Superiorrommene ligger nærmere havet enn standardrommene. 12 junior suites i hotellets separate del Black Parrot. Rommene er trivelig innredet og har samme fasiliteter som standard- og superiorrommene. Vår vurdering: Bra familiehotell siden alle rom har plass fpr 2 voksne og 2 barn.

Les mer
Address

Anse Bois de Rose
Praslin
Telefon +248-23 39 00

Bestill din reise
 
 
 
 
 
 
 
Address

Anse Volbert, Côte d´Or, Praslin

Le Duc de Praslin & Villas

star5
Anleggsbeskrivelse

Omgitt av en vakker hage med orkidéer, hibiskus og fiskedammer. Utover to restauranter finns også en Poolbar og Beach bar for snacks og coctails. Hotellet ordner også båtutflukter, fisketurer og sykkelutleie. I gangavstand fins casino, butikker og restauranter. Vår vurdering: Sjarmerende hotell med fin beliggenhet. 

Beliggenhet/omgivelser

Ligger ved vakre Cote d´Or-stranden på østre Praslin.

Rombeskrivelse

På hotellet fins totalt 43 rom fordelt på syv ulike romkategorier. Det fins seks standardrom, 20 superiorrom og to familiesuiter. Standardrommene har bad med dusj og øvrige kategorier bad med dusj og badekar. Alle rom har luftkondisjonering, vifte, TV, wifi (1 time gratis per rom per dag), minibar, te/kaffe-koker og safe. Rommene er lyse med mørke tredetaljer, fint og smakfullt. Standardrommene er noe enklere i sin innredning.

Les mer
Address

Anse Volbert, Côte d´Or, Praslin

Bestill din reise
Gjennomsnittstemperatur
Mahu00e9
  L°   V°   S   R
28 27   6 15
29 28   6 10
29 28   7 11
30 28   8 10
29 29   8   9
28 26   7   9
27 25   7   8
27 27   7   7
27 27   7   8
28 28   7   9
29 27   7 12
28 27   7 15
  • L = Temperatur luft
  • V = Temperatur vann
  • S = Soltimer per dag
  • R = Regndager per måned