BANNER Uganda-Lakemburo-zebra-MillaIMG_2976 (1) (1)
Jambo Tours FilippineneBoracay, Filippinene

Resa till Boracay, Filippinene

Det er nok ikke før du vasser i land på Boracay at du riktig forstår hvorfor du har reist nesten helt på andre siden av jordkloden for å bade. Øya er syv kilometer lang og en kilometer bred og er Filippinenes mest populære turistøy.

På den vestre delen av Boracay ligger den 4 kilometer lange White Beach, av mang ansett som en av verdens vakreste strender. Fra havssiden ser øya nesten urørt ut med kritthvite, palmekledde strender. Ingen byggning tillates å være høyere enn palmene, men bak palmene finnes et hundretalls hoteller av varierende standard, og enda flere restauranter, kaféer og barer. Her finnes også alle mulige slags strandaktiviteter å velge mellom, alt fra banana boats til store dykkeskoler. Her finnes banker, sykkelutleie, diskotek, nattklubber og en 18-hulls golfbane. Kort sagt finnes alt for at du skal kunne få en både aktiv og bra ferie. Er det ro og fred du søker – velg istedet et hotell på nordlige eller sørlige delen av øya, eller reis heller til betydelig roligere Bohol.

Til Boracay reiser man enklest med fly fra Manila eller Cebu med landing i Caticlan. Deretter venter en cirka ti minutters båtreise før man er fremme. På Boracay fins biler, men her spaserer man enkelt eller leier sykkel og motorsykkel. Alternativ reiser du med en av de mange tri-sykler som fins på øya.

Hos Jambo Tours velger dere selv når dere vil reise og hvor lenge dere vil være borte. Ta kontakt med oss på telefon eller e-post hvis dere vil ha hjelp med å skreddersy en reise eller skape en kombinasjonsreise. 

 
 
 
 
 
 
 
Address

Aklan West Rd, Boracay, 5608 Aklan
Telefon +63 36 288 4384

Two Seasons Boracay

star5
Anleggsbeskrivelse

På Two Seasons er det lett å slappe av - ved bassenget eller på stranden med en massasje i noen av komfortable solstolene. Bar og restaurant som byr på lokalt og internasjonalt inspirerte retter. 

Beliggenhet/omgivelser

Veldig fin beliggenhet ved vakre White Beach i et av øyas roligste område, med nærhet til både severdigheter, shopping og Boracays nattliv. 

Rombeskrivelse

Lyse, moderne rom med dobbelseng. I Deluxe-rommene på 27 kvm får du en egen zen-hage og enkel access til både basseng og strand. Seaview-rommene på 29 kvm byr på havsutsikt fra både sengen og den private terrassen. 

Les mer
Address

Aklan West Rd, Boracay, 5608 Aklan
Telefon +63 36 288 4384

Bestill din reise
 
 
 
 
 
 
Address

Station 2 Beachfront, Brgy. Balabag, Malay
Boracay Island, Aklan, Philippines
Telefon +63 36 288.2634

Coast Boracay

star5
Anleggsbeskrivelse

Moderne hotell med stilren design. Her kan du slappe av ved bassengene, nyte av en god drink i baren eller den hyggelige restauranten. Vil du trene finnes et treningsrom, eller hvis du foretrekker en behagelig massasje finnes også den muligheten. 

Beliggenhet/omgivelser

Utmerket beliggenhet ved havet på Boracays vestkyst, nære ferje, strender, shopping og severdigheter. 

Rombeskrivelse

Lyse, moderne rom med komfortable senger. Minibar, vaskeri, TV og gratis Wifi. 

Les mer
Address

Station 2 Beachfront, Brgy. Balabag, Malay
Boracay Island, Aklan, Philippines
Telefon +63 36 288.2634

Bestill din reise
Gjennomsnittstemperatur
Manila
  L°   V°   S   R
30   -   6 11
31   -   7   8
32   -   8   7
33   -   9   8
33   -   7 14
32   -   6 19
31   -   6 21
30   -   5 22
31   -   5 21
30   -   6 20
30   -   6 16
30   -   6 14
  • L = Temperatur luft
  • V = Temperatur vann
  • S = Soltimer per dag
  • R = Regndager per måned