Jambo Tours FilippineneEl Nido, Filippinene

Resa till El Nido, Filippinene

Om du liker å dykke reiser du til El Nido, dykkeparadiset på den nordligste odden av øya Palawan. Øya er for det meste skogsbevokst, med fjell og ganske ufremkommelig, men dermed også relativt uoppdaget. Her finnes den fascinerende Bacuit-arkipelagen med enorme, 250 millioner år gamle kalkstensklipper og sine øde paradisstrender. Til øya kommer du med El Nido Resorts egne fly eller kommersielle fly fra Manila. Du lander på hovedøya og reiser videre med båt til de nærliggende øyene. Våre utvalgte hotell har ett stort utvalg av aktiviteter så øya passer for såvel aktive (inte minst dykkere), som for bryllupsreisende.

El Nido er så nære paradiset man kan komme. Uoppdaget og vilt, men med klart vann og kritthvite strender. Det er kanskje ikke så vanskelig å forstå at mange har valgt akkurat dette stedet for filminnspillinger. Dykk i det klare vannet og slapp av. Om man vil komme bort fra stress og jag er dette det perfekte reisemålet.
 
 
 
 
Address

Lagen Island, El Nido, Northern Palawa, Palawan, Philippines.

El Nido Lagen Island Resort

star5
Anleggsbeskrivelse

Ligger i en vik omgitt av skog. En del bungalows ligger på stolper i vannet, andre ligger på land. Resorten tilbyr mange ulike slag av aktiviteter.

Beliggenhet/omgivelser

På øya Lagen ( 40-50 min. med båt fra El Nidos flyplass) utenfor byen El Nido på den nordlige delen av øya Palawan. Vår vurdering: Passer såvel bryllupsreisende som hengivne dykkere som stiller krav til komfort og service.

Rombeskrivelse

Totalt 51 rom i ulike romkategorier: Forest Room, Forest Suite, Beachfront og Water Cottage. Samtlige rom har tregulv og møblene er laget av gamle filippinske hus. Til den private verandaen er det store skyvedører i glass.

Les mer
Address

Lagen Island, El Nido, Northern Palawa, Palawan, Philippines.

Bestill din reise
 
 
 
Address

Miniloc Island, El Nido, Northern Palawan, Palawan, Philippines.

El Nido Miniloc Island Resort

star5
Anleggsbeskrivelse

Ligger i en vik med kalkstensklipper som en vegg. En del av bungalowene står på stylter i vannet andre direkte på land. Samtlige har halmtak. Snorkling rett utenfor piren. Tilbyr mange aktiviteter.
Vår vurdering: Ideelt sted for avkobling som passer både par og dykkeentusiaster.

Beliggenhet/omgivelser

På øya Miniloc (30-40 min. båtreise fra El Nidos flyplass) utenfor byen El Nido på den nordlige delen av øya Palawan.

Rombeskrivelse

50 rom i kategoriene Water Cottages og Seaview Rooms bygget på stylter, Garden, Family og Cliff cottage samt Beachside rooms direkte på stranden. Samtlige rom og bungalows har tregulv og innredningen er gjort av flettede bambusvegger og rotting møbler. Privat veranda med utsikt over viken med dens øyer.

Les mer
Address

Miniloc Island, El Nido, Northern Palawan, Palawan, Philippines.

Bestill din reise
Gjennomsnittstemperatur
Manila
  L°   V°   S   R
30   -   6 11
31   -   7   8
32   -   8   7
33   -   9   8
33   -   7 14
32   -   6 19
31   -   6 21
30   -   5 22
31   -   5 21
30   -   6 20
30   -   6 16
30   -   6 14
  • L = Temperatur luft
  • V = Temperatur vann
  • S = Soltimer per dag
  • R = Regndager per måned