Curacao_Beach_Banner
Jambo Tours KaribiaCuraçao

Resa till Curaçao

Curaçao er den største av ABC-øyene med cirka 145 000 innbyggere. For å lære mer om øya finnes museet inne på Kurá Hulanda som forteller om tiden da Curaçao var Karibiens slavesentrum.

Bestill en reise til Curaçao og slapp av på en av de 41 vakre, herlige strendene. Spaser på hovedstaden Willemstads mange shoppinggater og nyt god mat på restauranter som tilbyr kulinariske influenser fra India, Europa, Afrika, Asia og de arabiske landene. For å utvide horisontene anbefaler vi utflukter med egen leiebil. En del strender er perfekte for snorkling og rolig liv mens det på andre kan finnes restauranter og barer. På Curaçao fins også sjansen for å svømme med delfiner på Sea Aquarium. Om du vil se alle tre øyene så kan du kombinere ABC-øyene på en reise. Kontakt oss så hjelper vi deg. 
 
 
 
Address

Bapor Kibra z/n, Curacao, Netherlands Antilles
Telefon + 5999 434 8888

Lions Dive & Beach Resort, Curacao

star5
Anleggsbeskrivelse

Hotellet er ”Green Globe”-sertifisert hvilket innebærer at man bevisst jobber for å minimere påvirkningen på naturen gjennom å spare på energi og vann samt å minimere avfall. Hotellet har en restaurant, bar, privat sandstrand, basseng, gym, dykkesenter og fri shuttlebuss til byen. Egen dykkeskole.

Beliggenhet/omgivelser

Ca 5 km fra Willemstad, ca 17 km fra flyplassen. Nære til Sea Aquarium og Delfinakademiet med gratis inngang. Flere restauranter i nærheten.

Rombeskrivelse

102 rom + 6 mer luksuriøse leiligheter som alle har luftkondisjonering, balkong eller terrasse, safe, telefon, tv, dusj/wc. De fleste rom har havsutsikt.

Les mer
Address

Bapor Kibra z/n, Curacao, Netherlands Antilles
Telefon + 5999 434 8888

Bestill din reise
 
 
Address

Penstraat 130
P.O. Box 791 CURACAO, Netherlands Antilles
Telefon +599 9 4614377

Avila Hotel

star5
Anleggsbeskrivelse

Nært til byen med flere restauranter og barer. Jazzklubb på piren og konferansemuligheter. Basseng, gym, tennis og egen strand.

Beliggenhet/omgivelser

Med egen sandstrand helt i utkanten av Willemstad.

Rombeskrivelse

Alle rom har luftkondisjonering, tv, telefon, kjøleskap, kaffekoker, strykebrett, hårtørrer og safe. Enkelte rom har kitchenette. De bedre kategoriene har høyere standard og bredbånd.

Les mer
Address

Penstraat 130
P.O. Box 791 CURACAO, Netherlands Antilles
Telefon +599 9 4614377

Bestill din reise

Avreiser Daglig.
Prisen inkluderer Fly i økonomiklasse Skandinavia–Curaçao tur og retur. Innkvartering 7 netter og måltider iflg prislisten. Transfers og måltidsdrikker er ikke inkludert. Jambo Tours planter 18 trær per reisende.
Flyskatter Prisen inkluderer ikke flyplasskatter og sikkerhetsavgifter. Disse kan variere fra ca 3 400 til ca 4 000 avhengig av avreisested og valutaforandringer.
Lokal flyplasskatt Ved hjemreisen inngår flyplasskatten i billetten men reiser man mellom øyene så betaler man fra Aruba 32 USD, fra Curaçao til Aruba 22 USD og til Bonaire 6,75 USD samt fra Bonaire 12,25 USD.
Fly KLM fra Skandinavia via Amsterdam.
Flytid Cirka 14-15 timer.
Bagasje 1 koffert à 23 kilo samt 12 kg håndbagasje med KLM.
Reiseledning Ingen.
Valuta Antillean guilders. USD fungerer over alt.
Kredittkort De fleste internasjonale kort aksepteres allment. Det fins minibanker.
El 110-230V. Ulike kontakter. Adapter behøves.
Mobiltelefon Vanlig mobil fungerer men sjekk om din operatør har avtale.
Prisnivå Curaçao er noe billigere enn hjemme.
Driks Ca 1 ANG per veske til bærere, taxi ca 10%. Restauranter bruker å legge på serviceavgift men vil man kan man legge et par floriner ekstra.
Utstyr/Klær Ta med prakstiske klær og shorts.  Bytte for kveldsbruk.
Kombinasjoner Aruba, Curacao og Bonaire kan med fordel kombineres med hverandre samt med St Maarten. Det går ingen båter mellom øyene, det er fly som gjelder.